Vil du ha boka mi?

Som forfatter får man et viss antall eksemplarer av boka si, og jeg kommer selvfølgelig til å gi de til mine nære og kjære.
Men, nå har det seg sånn at jeg gjerne vil gi en av dere et eksemplar og! Vi har gått denne veien sammen, og noen av dere helt siden jeg tok mine første bloggsteg, så nå har jeg holdt av en bok her hjemme til en av dere.

Cover13.12 (1)

Lik og del dette innlegget på facebook, og skriv en hilsen til meg her innen 4.mars.

Sunn-og-sterk-med-protein_mailsignatur

P.S Ønsker du en signert utgave så får du selvfølgelig det!

249 kommentarer til “Vil du ha boka mi?

 1. Rie

  Jeg vil meget gerne vinde din bog. 😛

  Jeg har fulgt din blog i flere år, og elsker at læse om stort og småt – og Todd.

 2. Kristine Dybdahl

  Har såå lyst å vinne boka de, navnesøster! 😀 Du er fantastisk flink, og jeg finner så masse inspirasjon og motivasjon i å lese bloggen din! Fikk ei lita datter for 9 måneder siden, og jobber hver dag med å spise sunt og trene etter «din oppskrift» 🙂

 3. Marie

  Hei Kristine,

  Må bare få sagt at du er en utrolig flott inspirasjon og det gir meg en utrolig motivasjon til å nå mine egne mål gjennom å lese din blogg! Jeg startet for alvor med styrketrening for ca 2-3mnd siden(fikk opplegg fra en personlig trener) og begynner allerede å se litt reslultater, men tror at jeg ved noen endringer i kosten vil oppleve enda bedre resultater! Jeg spiser sunt og variert, men har ikke så peiling på kosthold ved trening, så å vinne din bok ville virkelig være til hjelp 🙂

  Følger deg både på bloggen go intagram!
  ps. Digger katten din Todd <3

 4. Merete

  Hei! 🙂 Innlegget er likt og delt på facebook! Hadde vært stort å fått denne boka og kunne lekt litt (MYE) på kjøkkenet! 🙂

 5. Sanna

  har likt og delt innlegget på facebook.
  elsker bloggen din, den gir meg masse motivasjon til trening og sunt kosthold 😉
  liker at du legger ut så mange sunne oppskrifter! 😆
  keep ut the good work 😉

 6. Jeanett

  Likt og delt! Ble litt forbauset over at kommentaren min kom på display for absolutt alle jeg har på facebook, men siden det er deg så skal jeg la det gå :mrgreen:

  Godt jobbet med boken! Tror nok det er mange som vil ha godt nytte av den, ikke bare for å prøve oppskrifter en gang og legge den på hylla (bokstavelig talt), men forhåpentligvis for varige og positive livstilsendringer også.

 7. sarah

  Jeg ønsker meg virkelig denne boka fordi den hadde vært ett utmerket verktøy for meg med spiseforstyrrelse, nettopp fordi den gir oppskrifter til ting som er sunt og bra og samtidig ikke rigid og anorektisk, men fokus på friskhet og at man får NYTTE av maten 🙂

 8. mia

  vil veldig gjerne ha et eksemplar av din bok. har akkurat begynt min reise som skal gjøre meg ca 35kg lettere.. klar 4kg på snart tre uker, har en fantastisk PT, men skulle gjerne kunnet lage mer spennende mat som musklene mine kan juble av!! Diett blir ganske kjedelig i lengden!! 🙂

  tvi tvi, håper jeg er heldig denne gangen. ha en flott kveld videre.
  klem mia fra fredrikstad 😛

 9. Marthe Reppe

  Da er innlegget likt og delt! 🙂 Har virkelig lyst på boka di, men som student er det ikke alltid like lett å prioritere annet enn pensumbøker.. :p

 10. Marthe

  Så fantastisk! Jeg har selvfølgelig allerede boken din, Kristine. Men jeg har ei lillesøster som har blitt inspirert av meg til å starte enn sunnere livsstil, og jeg har igjen blitt inspirert og motivert av deg, både ifht. trening og baking. Det hadde vært utrolig moro å kunne gitt denne boka til min kjære søster, så hun kan bli enda mer motivert! 🙂
  Mens jeg har «ordet»: Takk for en herlig blogg, Kristine! Jeg må alltid ha min daglige dose «kriweb», både via blogg og insta! <3

 11. JDIY - En kreativ blogg!

  Galskap å spørre om dette! Seeeelvsagt vil jeg ha boka di 😀 Om jeg ikke er så heldig å vinne den, så kommer jo jeg selvsagt til å kjøpe den uansett.. men må ærlig innrømme at det hadde vært mye mer stas med en signert en fra deg 😀 Håper du får en fin helg, flotte deg <3 Takk for en kjempefin blogg.

 12. Christine

  Heisann Kristine!
  Nå skal jeg være ærlig å si at jeg har allerede bestilt boka di – håper den kommer i posten iløpet av dagene 🙂 Men har ei venninne som også har kjempe lyst på denne – og har ønsket seg denne i bursdagsgave (som hun har om ei ukes tid).
  Gleder meg kjempe mye til å prøve ut de gode oppskriftene dine.

  Ha ei riktig flott helg, gleder meg til framtidlige innlegg på bloggen din:)

  Hilsen Christine

 13. Tine

  Hei hei Kristine!
  Som min kjære venninne over meg her sier, så hadde dette vært en suuuper bursdagsgave å få (fyller 29år den 12mars.)
  Ønsker ønsker…..
  Er veldig opptatt av kost og trening da jeg driver aktivt med Kickboxing.
  Den kommer til å bli kjøpt inn uannsett om jeg ikke får den i gave,gleder meg masse til å prøve ut di gode oppskriftene dine jeg har hørt så mye bra om!

  Ha en fantastisk treningsfylt helg, for det skal jeg 🙂

  Hilsen Tine

 14. Caroline

  Er utvekslingstudent i USA for tiden, og hadde vært kjempe gøy å komme hjem til denne boka! Vertsmoren min holder på å bli gal hernede fordi jeg lager all denne sunne maten. Og i tillegg slipper jeg jo toll på iherb når jeg er hernede, haha! Du er en stor inspirasjon 🙂

 15. Aina

  Du er så utrolig flink Kristine. Jeg har fulgt deg siden starten, og jeg er helt sikker på at jeg var en av de første som kjøpte det første bakeheftet ditt. Du gjør baking gøy og morsom, og måten du skriver så personlig på er helt fantastisk. Du er en absolutt inspirasjon i min vei mot målet mitt, jeg er så glad du hjelper oss andre her 😳 😀

 16. Cecilie Lykke

  Jeg tror vel absolutt ALLE som leser bloggen din ønsker seg denne boka og jeg er intet unntak 🙂 Jeg pleier sjeldent å følge oppskrifter faktisk, men dine følger jeg som regel på grammet for jeg er livredd for å gå glipp av en av dine fantastiske kreasjoner fordi slumpingen min løper løpsk. Du er superflink og du burde være superstolt av det du har oppnådd 🙂

 17. Christin

  Jeg vil gjerne ha boka di 🙂 Jeg sliter veldig med dårlig helse fordi jeg spiser helt feil og sliter også med å gå ned i vekt når jeg trener så håper på at boka di vil hjelpe meg:)

 18. Anett

  Åååååååååååååååå…jeg skulle ønske det ble meg som vant en signert bok! Umulig å få tak i boken din på denne siden av byen (Nordstrand) utsolgt overalt – og nå har jeg satt meg på venteliste på biblioteket i ren desperasjon – men det er 5 måneders ventetid!!!! 😯 Hadde selvsagt vært ekstra stas å få et signert eksemplar 🙂

 19. Trine F

  When you wish upon a star 🙂 Denne boka har jeg virkelig lyst på! Elsker å eksperimentere med sunn mat som sikrer fremgang i muskelprosenten min, og lager mye godt. Mye av det jeg lager kommer fra bloggen din. Men av og til blir det mageplask når jeg mikser og trikser med diverse pulver og remedier man ikke fant i mormors kjøkkenskuff..
  Så den fristende oppskriftsboka di lokker veldig kjenner jeg 😉
  Keep up the good work Kristine!

 20. Gry Næss

  Hei Kristine!
  Jeg vil selvfølgelig ha boka di! Har de tre heftene dine, og de og bloggen din brukes flittig når jeg trenger matinspirasjon eller har lyst på noe søtt 😉
  Lest bloggen din så lenge jeg kan huske. Du er helt rå!
  Jeg er fattig student, men kjøper alltid proteinrik mat, sukrin osv, så jeg har alt på stell uansett hvor lite penger jeg har. Handler om prioriteringer! Ikke no nuddelpakker her nei 🙂

  Klem fra Gry 🙂

 21. Maiken

  Hei Kristine:-)
  Jeg har alt boken den, og er super fornøyd med den.
  Masse supre middagsoppskrifter og herlige desserter, men hva spiser du som frokost og lunsj på en hektisk hverdag?

  Har ikke fulgt bloggen din så lenge så mulig du har skrevet om dette tidligere, men hadde vært supert om du kunne sagt noen ord om forslag til begge deler 🙂

  Mvh Maiken

 22. Susann

  Hei 😀 Har hatt store planer om å kjøpe boka di, men har ikke kommet meg helt dit enda. Jeg har fulgt bloggen din i flere år nå, og synes det er så vannvittig gøy å følge deg!

  Ha ei fantastisk helg 🙂

 23. Kristine

  @Elise B: Hei, og tusen takk ♥
  Angående sauser så er jeg faktisk ikke så glad i det, har aldri vært. Jeg foretrekker dressinger, så det går mye i tzatziki og diverse krydderblandinger i kesam. Eller pesto, hjemmelaget majones/aioli m.m.

 24. Kristine Rolfsen

  Så gøy 🙂 Er veldig intressert i trening og å spise riktig selv!
  Hadde vert kjempe gøy å vinne et eksempla av boken din.

 25. Lene

  Omg! Jeg vil ha 😀 boka de har vært på ønskelisten litt for lenge nå! Du er en fantastisk inspirasjon for oss andre, og oppskriftene dine er bare helt nydelige 😀
  *krysserfingrenenåihåp*

 26. Ingrid

  Du er et forbilde Kristine, et sunt forbilde for alle oss jenter. Er imponert over alt du har fått til, og denne boka hadde virkelig gjort seg på kjøkkenbenken min. STÅ på videre .-)

 27. Astrid

  Du er et flott og sunt forbilde, og jeg tror du har gjort mer enn du egentlig aner for veldig mange jenter, og dermed for samfunnet, bare ved å være deg selv og dele dine tanker og erfaringer med oss som er litt forvirra i denne kostholds/trenings-verdenen! Ikke minst når det gjelder å akseptere og være glad i seg selv på veien, noe som ikke må komme i skyggen av ønsket om en perfekt kropp eller whathever. Vi trenger flere sterke kvinner som deg, you go!

 28. Therese Pedersen

  Jeg syns du er kjempe dyktig Kristine og det er flott at du nå er ute med ei flott bok. For sunne og sterke medmennesker 🙂
  Vil gjerne ha den stående inne på mitt kjøkken 🙂

 29. Monica

  Kristine! Jeg har fulgt med på bloggen din siden jeg kom over den i august, og har selv begynt å ta styrketreninga og kostholdet mitt enda mer seriøst. Du har inspirert meg så til de grader, og jeg elsker oppskriftene du legger ut! Kjøpte begge heftene dine for en stund tilbake, det er så utrolig gøy å lage mat som både er sunn og god. 🙂 Nå ønsker jeg meg boka di!
  Jeg er student med både lite penger og lite tid, men jeg har bestemt meg for å bevise for både meg selv og alle andre at ALT GÅR AN så lenge man legger godvilja til! Jeg får til å både spise riktig OG trene 3 ganger i uka, selv om jeg har noe dårlig økonomi og studerer for harde livet. Takk for at du er du – min inspirasjonskilde! 😀

 30. Hege Marie

  Hei, Kristine!
  Må bare si at du er et stort forbilde for meg! Jeg har alltid vært litt «Fluffy» (som jeg liker å kalle det), men etter jeg startet å lese bloggen din fikk jeg motivasjon til å gjøre noe med det. Ettersom at jeg har ME er ikke treningsbiten så lett å gjøre noe med (men prøver å trene når jeg først har energi til det), men kostholdet er toalt endret. Jeg har lenge ønsket meg boka di for å få tips til sunne og ikke minst GODE varianter av alt det usunne jeg alltid har så lyst på.

 31. Fawad

  Ser at det er mange som ønsker boka, ikke minst jeg ønsker boken din. Nå har jeg vært på de fleste bokhandlerne i byen, og ingen hadde boken. Jeg betaler gjerne det boken koster. Men håper å kunne vinne, har så inderlig lyst til å eie en signert bok av en jeg har som forbilde.

  Ikke minst, jeg er helt klart en av dine største fan. Du har jo mange kvinnelige fans, jeg er sikkert din største mannlige fan 🙂

  Håper jeg vinner 😎

 32. Linda Jensen

  Hei hei. Jeg ønsker meg gjerne boken din jeg, skal være en gave til min lillebror å samboeren:-)

 33. Carina

  Hola! Jeg og min barske samboer har veldig lyst på boka di, Kristine 😀 Det var min kjære som introduserte meg for styrketrening og et sunt kosthold, men kostholdet vårt var dørgende kjedelig og jeg var forferdelig mat-lei i lang tid. Jeg søkte etter inspirasjon på nettet, og kom over bloggen din! Jeg ble frelst med en gang, og du har vært en stor del av kjøkkenet vårt i flere måneder nå. Takket være dine fantastiske oppskrifter er mat gøy <3

 34. Terese

  Hei Kristine!

  Ikke for å smiske, men gjerne det viss det fungerer. Men du er en stooor inspirasjon for meg. Du er mitt forbilde når det kommer til trening og mat og skulle gjerne vært med deg en dag på kjøkkenet. Derfor ville jeg gjerne hatt en signert bok fra deg! For jeg og søstra mi er allerede blitt så glad i de småheftene du har laget før 😉

  Hilsen Terese

 35. Stine Larsen

  Fantastisk blogg, og gleder meg til å kjøpe boka de 😀 Så deg på god morgen Norge, og du er helt utrolig søt og motiverende! LYkke til videre!

 36. Rebecca

  Har veldig lyst på den! 😀 er veldig kresen når det kommer til mat og har virkelig ikke noe inspirasjon til å lage noe nytt og godt, er lei av all den kjedelige maten jeg spiser hver dag, så hadde vært helt super med nye ideer! trenger spesielt litt mere proteinrik mat, siden jeg trener veldig mye, men får i meg alt for lite proteiner 🙁

 37. Catrine

  Jeg har lyst på boka di! Føler jeg sliter med å finne mat som «passer» meg, og siden du fremstår som et sunt forbilde så er kanskje denna boka det jeg har vært på jakt etter 🙂

 38. Meg og min Familie

  Jeg vil vinne denne konkuransen fordi dette er den FØRSTE boka med oppskrifter som både JEG og MIN mor både KAN og vil SPISE ilag. Jeg har ikke spist noen typer måltider SAMMEN med min Mor, siden jeg var 14 år og NÅ er jeg 24 år!!!Dette syns jeg er veldig trist, men da jeg viste henne denne koke boken (lånt fra biblioteket, fordi vi ikke har råd til å kjøpe den) sa hun «dette vil jo eg lage også, denne boken sku vi hatt oss. Liker du det som er inni her?»
  Mitt svar: (måpte med stor gap) «what?!, ja jeg vil prøve alt og kan spise alt++»

  Pga IB-tarm samt intoleranser er det mye mat som jeg ikke kan spise, men dine oppskrifter er godkjent av min ernæringsfysiolog. Min mor og jeg har SVÆRT ulikt kosthold og hun liker alt jeg IKKE kan spise, dessuten er hun veldig kresen. Det har da skjedd slik, for enkeltheten skyld, at vi ikke lager, spiser eller har måltider sammen.

  Men denne Boken vil endre dette og gi oss mange gode minner fylte med god mat og blide munner.
  Håper på å vinne.

 39. StjerneSkudd

  den Beste Gaven jeg kan få, er å spre all gleden Nå,
  et kjøkken fylt med gode minner, dersom jeg boken vinner.
  Mat er næring, mat er bra, alle vil smake, teste og ha.
  Jeg vil gjøre min mage, kropp og gane glad,
  men også kjenne og gjøre det Bra.
  Denne boken vil hjelpe meg, derfor vil jeg denne Ha.
  Til meg, til kroppen, fra bok til kjøkken og inn i ovnen. Kjære Kristine, en bok fylt med mat som sier alle gjester er velkommen.
  Jeg får ork, lyst og inspirasjon fra Deg til å lage mat, istede for en toro pakke som blir lagt full fart. Boken vil hjelpe meg til å få nok næring, riktig mat, glede og vellbehag. Håper så inderlig på vinne denne og ta meg tid til å Lag ALLE oppskriftene den har.

 40. Oda

  Jeg kunne trengt noe ny inspro på kjøkkenet nå, Kristine! Har ofte med meg laptopen og bloggen din inn på kjøkkenet, men er litt koseligere med en bok kjenner jeg!:)

Det er stengt for kommentarer.