Kylling og pasta

Så meg selv på TV8 nå *flaut*.. men Mia Synnøve er superflink, og jeg synes ‘Frisk luft’ er et veldig fint konsept. Hyggelig å stå ute og snakke!

Har dere som venter på boka fått den forresten?
Nå er 2.opplaget kommet, og 3.opplaget er på vei så da håper jeg det ordner seg. Om du ikke har bestilt den så hiv deg rundt og gjør det før det (forhåpentligvis) blir for sent.

Dagens middagstips:

Kylling & pasta
IMG_8268
1.
Kylling skåret i biter og stekt i litt vann med karri, kanel, salt og pepper.
IMG_8272
2. Kok brokkoli i 2 minutter før du hiver de sammen med kyllingen.
IMG_8269
3. Kok pasta som anvist.

Bon apetitt!

Fikk også tatt en kort treningsøkt i dag, tilbake til gode rutiner. Den ble relativt lett i og med at Bali-belly krangler litt, men satser på at jeg er bra igjen i morgen.
bilde (48)
Strakmark
Rykkbøy
Liggende lårcurl
Pistol squats
bilde (49)

Godt å være hjemme igjen!

19 tanker om “Kylling og pasta

  1. avatarThea

    Kan tenke meg det var deilig å komme hjem til eget hjem og ikke minst gutta dine 🙂
    Jeg bare lurte på om 3. opplag er det siste siden du skriver» Løp og kjøp før det er for sent». Jeg hadde nemlig tenkt til å ønske meg den til bursdagen som er i april, men hvis det er sånn at det ikke blir laget flere så må jeg kaste meg rundt 🙂

    Ønsker deg en god kveld (og at magen stabiliserer seg til i morgen)

    God klem 🙂

  2. avatarElisabeth Vega

    For et fantastisk herlig smil på deg! 😀 maten så utrolig god ut! Hvordan er rykkbøy og pistol squats?? 😀 håper du har hatt en fin dag!

  3. avatarLene

    Borte bra, hjemme best 🙂
    Enda ikke noen bok til meg, men da har jeg fremdeles noe å glede meg til. Må jo se det positive i det 😛

  4. avatarGro Anita

    Mm, pasta! En av mine maaaange svakheter.. 😡 😎
    Har fått beskjed om at boka skal være klar den 28. Det gledes noe enormt! 🙂
    Velkommen hjem. 🙂

  5. avatarLinnea

    Hei! Vil bare si at jeg blir utrolig inspirert av bloggen din og at kokeboken din var helt super!

    Men jeg har et spørsmål, når du bruker kakao i oppskriftene dine, hvilken type kakao bruker du da? Og hvor kjøper du den?

    Hadde blitt utrolig glad for svar!

  6. avatarMarianne K Casais

    Hei hei søta! Og velkommen hjem!

    Toddegutt er glad mor er hjemme igjen? Regner med mr grumpy kommer over det relativt kjapt 😛 He he

    Ok… jeg bare må spørre, hva i all verden er pistol squats??

    Bali-belly, hahaha, utrolig bra! Fantastisk bra bilde av en glisende godjente!

    *klem*

  7. avatarCecilie

    Velkommen hjem!
    Jeg lagde dine sitronmuffins til svigermor i går, delte de i to og fylte de med vaniljekesam og bananbiter… Kjempegodt syntes hun, helt til jeg fortalte at jeg hadde brukt vaniljeprotein.. haha, da var de plutselig ikke gode lengre.. Merkelig det der;)

    Må legge til at jeg syns de er knallgode. 😀

  8. avatarChristine Abrahamsen

    Kylling og pasta så kjempe godt ut, Kristine 🙂
    Tenkte faktisk på det tidligere i dag – at jeg må sjekke om boka er kommet på lager på nett. Så det står som neste oppgave i leiting på nettet 🙂 Ha en super dag 🙂 😛

  9. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Thea: Det var helt fantastisk å se dem igjen.
    Jeg er faktisk litt usikker på om det kommer noen flere opplag etter denne 3. – så jeg ville nok ikke ha ventet altfor lenge 🙂
    Jeg har også bursdag i april! Klem

    @Elisabeth Vega: Takk! 😀
    Rykkbøy er knebøy med stang over hodet, og pistol squats er ett-bens bøy (tungt og vanskelig, haha).

    @Lene: Absolutt!
    Håper den dukker opp før helgen ♥ 🙂

    @Gro Anita: Det er godt ja 😎
    Tusen takk for det!

    @Alice Marlen: Her!
    http://www.kriweb.no/2012/11/08/sunne-lunsjtips-2/
    😀

  10. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Linnea: Tusen takk!
    Jeg bruker vanlig bakekakao, kjøpt i matbutikk 😀

    @Marianne K Casais: Tusen takk søte!
    Han er faktisk litt fraværende og grumpy fortsatt, men det er kanskje bare alderen 😆
    Pistol squats er ett-bens bøy, altså sette seg ned på huk med det ene benet strakt ut foran deg.
    Får bare vondt i knærne av den, blitt for gammal – haha.
    Klem

    @Cecilie: Tusen takk!
    Haha, ja det er ofte sånn. Jeg synes visst blekksprut var godt som yngre helt til jeg fant ut at det ikke var friterte løkringer jeg spiste.

    @Lovelyliller.com: Huff, takk 🙂

    @Christine Abrahamsen: Tihi, takk! Tror den blir sendt ut til nettbutikker og bokforhandlere i morgen 😀
    Ha en strålende dag!

    @Maire: Takk 😀 😀

    @Marie: Ja, eller adlibris.com sender til hele Norden! Tack ♥

  11. avatarRagnhild

    Hei! Holder på å bestille boka di akkurat nå fra x-life, og tenkte jeg skulle bestille noen proteiner samtidig… Hvilken anbefaler du? Hvilken er best på smak? Takk for svar:)

  12. avatarÅ

    Jeg har fått boken, og har allerede prøvd mange oppskrifter! 🙂 Idag skal jeg lage vaniljeboller 😉

  13. avatarLise

    Hei kjære du!
    Må bare spørre deg på noe. Jeg skal ned 8-10 kilo. Hvilken metode jeg skal ta er jeg så usikker på.
    Har du noe du anbefaler ?
    Biorytme dietten, er det noe ?
    Stor klem fra meg

  14. avatarKristine

    @Ragnhild: Best kvalitet er Troponin, best smak er Fast/Whey 🙂

    @Å: Håper vaniljebollene smakte! 😀

    @Lise: Jeg anbefaler på spise den maten du liker best, og gjøre den sunn og proteinrik. Om du liker karbohydater om morgenen (blir kvikk av det) eller kvelden (blir slapp av det) vet du best selv, det viktigste er at du legger opp til en varig endring av kostholdet slik at et kcalunderskudd føles ok – først da vil kiloene komme av sakte men sikkert 🙂
    Klem

    @Christin: Hei, og takk!
    Rykkbøy er bøy mens du holder stanga over hodet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *