Bye bye Bali

IMG_8306-vert

Tusen takk til Steinar Hoen, Finn, Petter og alle ved GoStudy for muligheten, PT-Christian, studentene og alle superhyggelige folk vi har møtt på denne turen, alle inntrykk og opplevelser, og mamma for at du ble med.

Jeg dukker snart opp igjen med mye mat for muskler, men først er det et døgn hjemreise som venter.. vi blogges!

20130224-152001.jpg

21 kommentarer til “Bye bye Bali

 1. Odenator

  God tur hjem dere. Vi drar også hjem fra «Finland» om få timer. Gleder meg til å höre masse om turen og alt dere har opplevd. Jeg har funnet igjen mobilen min forresten, den ligger i arlanda, så jeg får den på turen hjem. Ta kontakt når du er trygt hjemme, så får vi mötes:) Suss og klem 😀

 2. Elisabeth Vega

  For noen fantastisk flotte bilder! Så nettopp bildene fra forrige innlegg også, så helt kanon ut 😀 Håper du har kost deg masse!! Ser sånn ut 😀 OG god tur hjem!! 😀 😀

 3. Stine

  Så helt fantastisk ut på Bali! Misunnelig!

  Kan du hjelpe meg med en liste av absolutte basisvarer som du bruker ofte? Hva bør man ha i skapet? Jeg begynner fra scratch.

  Takk for all tilbakemelding!

 4. Kristine

  Takk – mammaen min er søt ja ♥

  @hjelp: Det ser ikke sånn ut 🙂

  @Stine: Det kommer jo helt an på hva du liker å spise, kanskje du ikke liker det samme som meg 🙂
  Jeg har stort sett dette i kjøleskap/skap når det gjelder mat:
  egg, ost, karbonadedeig, melk, laks, reker, hakkede tomater, sennep, skyr, kesam, cc, syltetøy, nøtter, grønnsaker (spinat, gulrot, kålrot, potet, paprika, tomat, agurk, squash) og epler.
  I tillegg er krydderhyllen min fullt av mye godt, og her finner du det jeg bruker i baking:
  http://www.kriweb.no/ingredienser

 5. hjelp

  tusen takk for at du hjalp med å finne det ut, trodde fructooligosaccharides var fruktose og maltodextrin og sucralose var sukker. Da jeg har fått beskjed om å holde meg unna sukker.

Det er stengt for kommentarer.