En dag på stranda og nytt bokopplag

I dag ble det sol som bestilt, herlig!
Over 30 grader og godt stekt på stranda i dag, var selvfølgelig flink og smurte meg – men klarte allikevel å bli litt brent på knærne (!) av alle steder.

IMG_8418
Jeg er ingen badenymfe, så tør ikke å surfe.. men det hadde vært litt kult.

Det er stort sett det vi har orket i dag, stranda og spising.
IMG_8422
Glefser i meg mango

Vi tok en tur på Sushi Tei igjen, akkurat like godt som første gangen vi var der;
bilde (16)
18 biter – check!

Nå er det ikke lenge til boka er på lager igjen forresten, vi er begge på plass igjen fra mandag :mrgreen:
Sunn-og-sterk-med-protein_mailsignatur
En sniktitt får du her

Den er for øvrig på 3.plass over bestselgere hos bokforhandlerforeningen! Utrolig moro!

Riktig god helg!

12 kommentarer til “En dag på stranda og nytt bokopplag

 1. Elisabeth Vega

  Fantastisk bilde når du spiser! Haha 😀 du er søt!! Kos deg masse videre, ser utrolig gøy ut 😀

 2. Lene

  Litt deilig med sånne dager innimellom også 🙂
  Bestilte boka for en stund siden, og fikk beskjed halvannen uke senere at de ikke klarte å levere boken før 28.2.. Gjett om jeg fikk nedovermunn ‘a!
  Men som man sier, den som venter på noe godt.. 🙂

 3. Anja Elisabeth Holt

  Fantastisk mango- bilde! Reklame, kodak-moment, kall det hva du vil, det er bare FANTASTISK! Høres ut som om dere koser dere maks, skaff deg aloe vera til knærne og neste gang kjøper du P20 på flyplassen før du drar. Eneste som funker. 😆

 4. Kari G

  Under en uke til jeg får boka i bursdagsgave :mrgreen: ! Ikke overrasket over at den er på listetoppen 😉 .

 5. Linda S O

  Hei Kristine.!
  Jeg må virkelig berømme deg for boka di.! Den er blitt lest flere ganger allered på 4 dager, og jeg har prøvd ut 2 oppskrifter. (Nosk moussaka var bare himmelsk) For min del så er det så utrolig godt å få inspirasjon til GLUTENFRI mat, når man har cøliaki er det ikke bare bare. Og siden jeg for 2 uker siden begynte med trening og oppstramming av kropp, gav boken meg svar på mange spørsmål og mye inspirasjon.

  Jeg er elsker boka di og du ser ut til å være ei veldig jordnær og god jente. Begynte å lese bloggen din da jeg begynte å søke om styrketrening og kosthold for 2 uker siden. Og nå er siden din blitt et sted jeg er innom opptil flere ganger daglig. 🙂

  Hilsen
  Sykepleier Linda.

 6. Hanne

  Hahaha, det er godt at også andre «glefser» i seg maten 😀
  Fin du!

  Gratulerer så mye med å ha klatret så høyt på bestselgerlisten!

  Husk å smøre knærne ordentlig resten av ferien 😉
  (Jeg glemmer ofte knær og albuer, og på siden mellom armhule og bikinikanten. Smart….)

Det er stengt for kommentarer.