Frokost, frukt og Ubud

Bare for å vise dere hvor vill og gal jeg er, jeg har spist frokost et par dager nå (haha).
Jeg liker det nemlig godt som kos i ferier og helger, ellers lar jeg det være – som de fleste av dere vet. Men, her har de perfekt kokte egg, perfekt stekt bacon (det vil si nesten svart) og frukt – all slags frukt.
bilde (49)

Middag et par dager har vært grillet tunfiskfilet med bakt potet – jeg trekker herved tilbake det jeg tidligere har sagt om at jeg liker tunfisk på boks best.
bilde (48)
Smelter på tunga! Minus for små porsjoner bare.

Og her er litt mer mat – elsker matbilder!
IMG_8305-vert
En ting er helt sikkert, sushi og frukt vil aldri bli det samme igjen – du verden så mye godt!

Det er bare én ting jeg savner (bortsett fra guttene mine), og det er kveldsmaten min. Jeg er jo vant til å spise et par måltider til etter middag, og har ikke helt funnet noe fristende i de små nærbutikkene – det går stort sett i potetgull og nudler der.

Så, i nød spiser fanden fluer..
IMG_8390
..og jeg spiser sviske-yoghurt (!) med vaniljeprotein

Her er for øvrig et par bilder jeg tok med to fine jenter som studerer ved GoStudy, første med Mina og andre med Sara (tror jeg?)
bilde (47)-horz

Ellers har jeg og mamma vært i Ubud i dag – vakker liten landsby i nord med nye smaker, opplevelser, kultur, og frodig landskap.
IMG_8396-vert

Regnet har pøst ned i hele dag, så det er tydeligvis litt regntid som henger igjen.. og vi snakker ikke bare litt yr, må bli en real regnponcho i morgen tror jeg.

22 kommentarer til “Frokost, frukt og Ubud

 1. Elisabeth Vega

  Ååå så mange fristende matbilder! Så spennende 😀 ser ut som du koser deg! Det er bra 😀 kjipt med været da :/ håper det blir bedre!! Kos deg masse fortsatt 😀

 2. Michelle

  Nam nam nam! Du kan ikke friste oss med slike bilder Kristine 😎 hehehe.. Utrolig fine bilder, for en natur det er der da!! Så søt mamma du har, tror ikke du har vist bilder av henne før? Kos dere masse videre 😀

 3. Lene

  Helt enig med deg at bacon skal være godt stekt (kremert som mannen min sier).
  Kos dere videre, det ser ut som dere har gjort det hittil 🙂

 4. Kristin

  Så masse deilig mat, blir skrubbsulten her jeg sitter jo 😆

  Og: så flott mamma du har! Kjempefine bilder av dere! 🙂

 5. Sol

  Men hvorfor spiser du egentlig ikke frokost? Vet du har skrevet om dette før, men er det for å spare maten til kvelden? Må du ikke spise veeeldig mye for å få dekket kaloribehovet ditt da? Jeg er imponert over at du klarer å holde motivasjonen oppe en hel dag uten mat.

  Ps! Dette spørsmålet er ikke ment som kritikk, jeg bare lurer 🙂

 6. Marianne K Casais

  Ååååh, tunfisk slik er skikkelig yummy!
  Hahaha, skikkelig vill og gal du, frokost hver dag. Ho ho! Ser ut som du koser deg skikkelig. Håper været blir bedre.

  Jeg vil veldig gjerne dele litt fitness inspirasjon med deg, for du inspirerer meg så innmari mye Kristine. Takket være deg og mange andre, har jeg plukket opp blyanten for første gang på 7 år! Temaet er selvfølgelig fitness! 🙂
  http://the-fuzzy-corner.blogspot.no/2013/02/i-picked-pencil-back-up.html
  Takk fine du!

  *stor klem fra kalde norge*

 7. Kristin

  Ser vanvittig godt ut. Tenkjer på deg så langt vekke. Helse mammaen din og fortell kor mykje eg forstår at dåkke to er gode venninner. Mange av turane eg har hatt med mor har vore dei beste, nettopp fordi vi trivast så godt saman:):)Vi er heldige:)

  Klem

  p.s Helsa du til Steinar Hoen eller?

 8. Helene

  Hvordan vaniljeprotein bruker du? 🙂 Er på utkikk etter en med vaniljesmak, som er bra og god på smak. Vil også si at du er svært inspirerende! 🙂

 9. Lise

  Hei! 🙂

  Var på Bali å tok PT med gostudy i 2011! 🙂 Handlet da mye på Balideli!! 🙂 Der har de litt mer matvarer som vi er vant med!! 🙂 Har du vært der kanskje?? 🙂

  Gøy å følge deg og lengter spesielt til Bali etter alle de fine bildene!! :))

  Lise

 10. lilly

  Ikke mye å skryte av den frokosten eller kveldsmaten der nei, jeg spiser mye mere til frokost og kvelds. Viktig å holde forbrenningen oppe gjennom hele dagen !!!

 11. Kristine

  Kremert bacon er best ja :mrgreen:

  Takk dere – hyggelig! Første gang mamma er på bloggen ja 🙂

  Jeg spiser som regel ikke frokost fordi jeg ikke er sulten da, spiser heller litt senere.

 12. Kristine

  @maren sørum: Nei, den var ikke så veldig god.. var den eneste de hadde 😆 Tror det er mer utvalg på de større matbutikkene!

  @Helene: Takk! Synes Whey fra x-life.no er god 🙂

  @Lise: Nei, vi har bare vært på den i nærheten av der vi bor – men ser at de har Carrefours her og. Takk for det! 🙂

 13. Lise

  @Kristine: Carrefour var vi også mye på.. Litt mer internasjonal mat på balideli -som er like i nærheten av seminyak – ca 5 min i taxi? 🙂

Det er stengt for kommentarer.