En dag med GoStudy

For en dag! Frøken Weber utfordrer noen av sine største frykter – check!

Dagen startet litt nervøst med å gå igjennom foredraget for ørtende gang, selv om det viste seg at jeg allikevel ikke fikk med meg absolutt alt jeg ville ta opp – men det viktigste var med.
IMG_8332
Som dere også kan se så er jeg fortsatt kritthvit, håper jeg får vært mye ute i morgen – da skal vi til Ubud en tur.

Foredraget gikk altså helt ok, og forhåpentligvis så drister jeg meg opp på en lignende arena senere slik at jeg får mer erfaring. Øvelse gjør mester har jeg hørt, og det er på tide at jeg begynner å snakke litt mer – til tross for at skriving ligger mer for meg.
IMG_8336
Her er jeg for øvrig med master-PT-Christian som er en av lærerne på GoStudy – svært dyktig!
IMG_8342

Det har vært utrolig lærerrikt for min del, og jeg kan bare håpe at studentene satt igjen med noe etter denne dagen de og – om ikke annet en liten gnist for å finne sin egen vei i kostholds- og treningsjungelen. Det å se at flere måter fungerer, alt ettersom hvem man er og hva slags livssituasjon man har.

Etter foredraget var det tid for lunsj;
IMG_8349
Tunfisksalat Bali-style

IMG_8348
Fargerik frukttallerken

Deretter gjennomgang av trening og spotting med studentene
IMG_8351

Og litt øvelser ute i forbindelse med en fotoshoot
IMG_8359
IMG_8360
IMG_8361

IMG_8366
Steinar Hoen og meg

IMG_8362
Christian og meg (de kettlebells’a var tyngre enn de ser ut)

IMG_8377
IMG_8387
Og her ser det ut som alle er flinke og gjør noe bortsett fra meg, og det stemmer også :mrgreen:

Over til nyheter her hjemme – akkurat som om dere ikke har fått nok nå.

Dagens Dagbladet;
bilde (1)
Fin artikkel om mine tips til nybegynnere, styrketrening og helsemessige fordeler – gleder meg til å lese når jeg kommer hjem. Jo mer fokus på dette rundt helse dess bedre!

(Og mulig reportasje på tv8 senere i dag, men her har jeg ikke fått noe mer informasjon dessverre).

Klam klem fra Bali

 

24 kommentarer til “En dag med GoStudy

 1. Julie

  Rosa dragefrukt jo! Det er så godt 😀

  Det ser helt fantastisk ut der borte, og det virker som du har hatt et kjekt opphold så langt 😀 Kose dere masse! x

 2. Elisabeth Vega

  Så flink du er!! 😀 Det ser kjempe spennende og ikke minst gøy ut der! Og du ser da ikke kritthvit ut! Haha 😀 kos deg masse, Kristine! Hadde vært gøy å trent med deg! 😀

 3. Åshild

  Hvis du skal spise god mat i Ubud vil jeg anbefale den organiske restauranten Clear Cafe! Vi dro tilbake flere ganger. Herlig miljø og nyyyyyydelig mat og drikke 🙂 😉

 4. Kari G

  Fin reportasje i Dagbladet!
  Jeg har har vært vel langt untenfor komfortsonen i min nye jobb som innebærer å holde foredrag for mange mennesker. Men det går jammen bedre og bedre!
  Du er tøff 🙂 !

 5. Monica

  Ååå så kjekt å se bilder fra Bali, studerte selv PT gjennom Gostudy høsten 2011 og har fått minner og lærdom for livet. Kos deg masse! Sukk… Jeg blogget selv om oppholdet, se link, hvis du vil(«,)

 6. Ingrid

  Tøft! 🙂

  Lurte på om du har noen tips ndg. knebøy:

  Når jeg går veldig dypt ned ser jeg at korsryggen/rumpa trekker seg innover mot navelen, og på en måte krummer seg. Er dette belastende slik at jeg ikke bør gå så langt ned? Jeg har snakket med venner, og ser at det samme skjer når de går dypt i knebøy, og lurer på om dette skjer med de fleste?

 7. Fantasia

  Så flink du har vært 🙂 Tror alle lærte noe av deg idag, så ikke bekymre deg for det. Kos deg videre og nyt alt som skjer nede ❗
  OBS: Lest igjennom boken din og den er kjempe fin 🙂 Fine dikt/ordtak, inndeling, innlegg og supre bilder 😀

 8. Catrine_C

  Hurra for bilder!!!! :mrgreen: Ser ut som du koser deg masse! Nyt alle nye opplevelser og kos deg i varmen! Er nok en del misunnelige sjeler ja… Og jeg er en av dem!!! 😳 😯

 9. Ida

  Leste det på jobb idag!
  Er morro å se hvordan du kommer deg frammover :D!

  Jeg anbefaler deg og dine tips og din matlagning til alle somspør, bare sjekk Kriweb sier jeg 😀 er sånn livsstil jeg liker 😉

  Stå på Kristine!

  🙂

 10. Elen

  Ser helt herlig ut på Bali. Kjøpte Dagbladet bare på grunn av at du var med i den, og det var en virkelig bra artikkel! Du er superflott, Kristine!

 11. Maria Iselin

  Favorittøv ja! Hoho! Litt morsomt utklipp du! (Ja, jeg er litt sånn norsknerd…).
  Skal få lest denne artikkelen! Er godt i gang med boka di og elsker den 🙂

  Kos deg videre på Bali. Å gå ut av komfortsonen er både sunt og styrkende, skikkelig Weber-stil. Bra!

 12. Cecilie

  Tror det hadde vært utrolig spennende å være på et foredrag med deg! Lærer mye bare ved å lese bloggen din. Har selv slitt mye med mat før (ikke latt meg selv sette pris på mat, trene for mye, spise for lite, osv), men etter å ha lest bloggen din – og bodd et år i utlandet med helt annerledes kosthold – har jeg endelig lært meg å sette pris på det, og har skjønt at det går faktisk an å unne seg noe søtt innimellom. Du er en stor inspirasjon, noe jeg vil takke deg for! (fast leser i 2-3 år)

 13. Karianne

  Tusen takk for kjempefint foredrag, Kristine!! Veldig motiverende 🙂
  Kos deg videre her på Bali!

 14. Hanne

  Vææ, gikk glipp av dagbladet! – og tv-sendingen! 😯 Ut i fra hva jeg leser her og på fb om innholdet i artikkelen, håper jeg at «folk flest» også tar seg tid til å lese den. Det renner ikke akkurat over av gode treningstips i tabloidavisene..

  Å holde gode foredrag krever absolutt mye øvelse. Jeg synes det virker veldig moro å være trygg (og dyktig!) i en slik situasjon, og du vil nok bli mer komfortabel for hver gang. Veldig tøft gjort å gå såpass langt utenfor komfortsonen! Når det er sagt, så må det ha vært veldig fint å holde foredrag for disse studentene som garantert er kjempeinteresserte og motiverte (sammenlignet med det vi tvang oss gjennom på skolen) 😀

  Men altså..Kritthvit du liksom, hva skjer med selvinnsikten?! 😆

 15. Michelle

  kjekt med update med hvordan du har hatt det! Jeg er sikker på at elevene likte foredraget ditt, kan ikke tenke meg noe annet enn at det gikk bra! 😉 Du må kose deg masse videre, maten ser jo kjemp frisk og god ut! 😀 klem

 16. Trine

  Du klarte deg helt sikkert kjempefint! 🙂

  Jeg har ENDELIG fått tak i boken din, bokhandelen her hvor jeg bor fikk den ikke inn, men de kunne heldigvis bestille den opp til meg. Leste den fra perm til perm i gårkveld, UTROLIG flott bok! Du har et veldig vinnende vesen, og boken var rett og slett råherlig. Har jo kokebøker og sånn fra før av, og har prøvd utallige dietter, betalt tusenvis av kroner for å få tilsendt diett- og matplan fra mennesker i bodyfitness miljøet, men på grunn av at jeg ikke klarer å spise kun kyllingfilet og laks 4 gang hver dag, så har jeg ikke klart det. Men oppskriftene dine er jo flotte og varierte.

  DU er motivasjonene min, nå SKAL jeg klare å holde målet mitt om å bli fit til sommeren så jeg kan vise meg i bikini uten å skjemmes. TUSEN TAKK for at du er den du er, et sundt forbilde for meg og mange andre.

  Store klemmer fra meg 🙂

Det er stengt for kommentarer.