Brødskiver, bananmix og skumrulle

Det høres jo ut som den festen!

Brødskiver med proteinrikt pålegg
IMG_8221
Lavkarbobrød (fra Sverige) smurt med majones, reker og litt dill. Og noen skiver med philadelphiaost, egg, kaviar og gulost – nam!
IMG_8222

Dagens kondisjon ble 45 min rask gange (6,8) med stigning (10) på mølla.
Hadde også en «styrkeøkt» i dag morges, en sak som kommer på trykk i avisen neste uke.
Neste uke vandrer jeg for øvrig rundt i Balis gater! Kommer tilbake til det litt senere.

Og deretter litt post-workout mat;

Cottage cheese med banan og sjokolade
IMG_8217
Cottage cheese blandet med en banan, sukrin gold, og hakket sukkerfri melkesjokolade

IMG_8215

Skumrulle er dessverre ikke navnet på en ny oppfinnsom dessert – men derimot et fabelaktig verktøy for å myke opp stive muskler og ledd. Hardcore massasje tenker jeg vi kan kalle det, selvpåført attpåtil!

IMG_8235-vert

Du finner skumrullen fra x-life her.

En liten investering mot ømme muskler, bedrer muskelkontakt og bevegelighet – anbefales!

29 tanker om “Brødskiver, bananmix og skumrulle

  1. avatarLisa

    Prøvde nettop kokosbollene dine!!HERREGUD de var gode 😀 !! Du er så flink! Har du noe annet tips til litt sunnere topping enn sjokolade? 🙂

  2. avatarMadde

    Åh, er det det de rullene brukes til.. 😯 Ja da skal jeg ønske meg en sånn jeg. Er alltid tom for bursdagsønsker, men i år blir det flere ønsker fra sportsbutikk eller x-life, alt etter som. :mrgreen:

  3. avatarKjersti

    Åh – elsk/hat til skumrullen! Den har blitt et fast innslag i oppvarmingen min sammen med dynamiske øvelser – uten rullen er det liksom noe viktig som mangler 🙂

    Jeg fikk boka di i posten her om dagen – den er så fin! Tusen takk for at du har laget den! 😀

  4. avatarHanna Cornelia Ledder

    Syns jeg så noe blitsing i dag ja.. Også så jeg snurten av deg litt senere, når du var på vei ut igjen.. Vet jeg har sett deg på CC før også.. Jeg jobber der som PT selv:) veldig bra intervju med deg og Martin på god morgen norge!:)

  5. avatarElisabeth Vega

    Alltid like fristende mat bilder! NAM! 😀 Den rulla så faktisk ganske fantastisk ut.. Kunne trent en sånn!
    Herlig bilde av Todd! 😀 Håper du har hatt en fin dag, vakre deg 😀

  6. avatarMarianne KC

    Mmmmm nam, som alltid, yummy dessert. Må testes 🙂
    Satt akkurat her og spiste opp noen muffins etter din oppskrift – jeg har nesten alltid noen av de i kjøleskapet for lille frøken søtmons (a.k.a meg). Nom!

    Aaaw fine Todd, typisk pus å gneke når man er på gulvet, hihi 🙂 Tifa er alltid engasjert når jeg holder på med yoga.

    Oooh, Bali! Høres spennende ut! Håper du koser deg 🙂
    *stor klem*

  7. avatarHilde

    Skumrulle er et fantastisk verktøy. Tror Rumble Roller er en av mine beste investeringer! Du bør gå for den om en liten stund 🙂

  8. avatarMichelle

    Hvor lenge er det du skal være i Bali? Blir spennende da! håper bloggen blir med! hihi
    banan og sjokolade hørtes ikke feil ut 😀

  9. avatarTone

    Det spiser jeg til kveldsmat hver dag, uten sjokolade vel å merke.

    Men du som er så flink å lage mat, kunne du ha laget en sunn versjon av kebab? Har så enormt lyst på, men finner liksom ikke de rette krydderene å bruke, smaken blir liksom ikke «kebab». Håper att du kan gjøre ett forsøk og hjelpe til litt:)

    Vet du forresten hvor i Oslo man kan kjøpe boken din i butikk?

  10. avatarKristine

    @Lovelyliller.com: Vond, ja – men så utrolig deilig etterpå når det «slipper» 🙂

    @Lisa: Så bra! I min verden er litt sukkerfri sjokolade sunt 😉 Rulle de i litt sjokoladeproteinpulver går også an, om man skal være veldig streng.

    @ckl: ♥ Tusen takk!

    @Madde: Ja! De er geniale for musklene 😀

    @Maire: Gleder meg veldig!
    Håper det smaker 😀

    @Kjersti: Jeg vet! Hat idet man setter igang, men elsk etterpå når blodet får strømme fritt 😀
    Tusen takk ♥

    @Hanna Cornelia Ledder: Det visste jeg ikke, neste gang jeg er innom skal jeg titte litt ekstra etter! Akkurat i går var jeg litt småflau og ville helst ut fort 😀
    Tusen takk!

  11. avatarKristine

    @Elisabeth Vega: Alle burde ha en rulle! 😀 (Du kan prøve med en kjevle og om du har)
    Todd ja, han er så fin :mrgreen: Ha en strålende dag du og!

    @Marianne KC: Jeg klarer nesten aldri å spare de jeg lager jeg 😆

    Haha, de er så søte – med en gang noe uvant skjer, og da spesielt i deres høyde, så er det bare å tråkke rundt, oppå, snuse og «forstyrre».

    Jaa Bali, jeg grugleder meg!
    Klem

    @Hilde: Fantastisk! Jeg prøvde først med tennisball, men innså at det måtte hardere skyts til. Og når jeg blir like hardcore som deg skal jeg prøve rumble 😯 😀

    @Michelle: Ja – skal skrive litt mer om reisen før jeg drar! Og dere blir med vet du, i hvert fall så godt det lar seg gjøre med internett og diverse 😀

    @Tone: Så godt!
    I boka har jeg kyllingkebab på spyd og da bruker jeg paprikapulver, chili, curry, kanel, spisskummen og himalayasalt. Det holder for meg, for jeg er ikke sånn overbegeistret over kebab.
    Men du skal få kebabsmak av å bruke dette:
    http://www.kebabskewers.com/most-common-seasonings-and-spices-for-kebabs
    🙂

  12. avatarBiffen :-)

    Alle som trener tungt bør få seg en skumrulle – helt genialt 🙂

    Min skumrulle er et av mine beste kjøp noen gang – brukes nesten daglig 🙂

  13. avatarRosa

    Og hvis man er medlem på Sats kan man «rulle» der på timen «Trigger Point»! 😀
    Og ja, det er vooooooondt!! Hehe… men det blir bedre etterhvert og det er nydelig at bevegeligheten øker!
    Synes også det er gøy å få pirret smerteterskelen, se hvor mye man tåler 😉

    Så gøy å se deg på tv, Kristine, og boken din: LOVE IT!!! 😀 😀 😀

    Klem, Rosa

  14. avatarMia

    Har fått boka di og shit for et kunstværk! Me like a LOT! 😛 Flotte bilder av både maten og deg! Og en motiverende og inspirerende bok! Nydelig!

    Men..hvor handler du alle ingrediensene uten å gå totalt bankrott?! Vet at du sikkert blir sponset med endel men vet også at du handler litt i sverige? er det noen nettsider du kan anbfale for å få tak i de forskjellige tinga? Sunkost er jo OVERpriset på det meste!? Kanskje du ville lage et mini innlegg om det :)? linker til nettbutikker og navn på butikker i sverige osv? Evt litt info og bruksområder for de forskjeligge litt spesielle produktene? Hadde blitt SÅ glad! 😀
    Har jo lyst å lage ALT som står i boka di! 😛

    klem!

  15. avatarKristine

    @Rosa: Ser man det, egne timer! Men hjemme kan man hyle fritt om man vil :mrgreen:
    Tusen takk!! Klem

    @Mia: Tusen takk ♥
    Sjekket du denne:
    http://www.kriweb.no/ingredienser ?
    Ellers har jeg aldri handlet søtning og meltyper i Sverige, så jeg vet ikke prisene der. Kan egentlig bare forholde meg til der jeg får det fra; x-life.no og iherb.com. Ofte er det billigere på nett enn på helsekost.
    Klem!

  16. avatarChristine

    Boka di dropper snart i postkassa mi, glede!!
    Forresten, det lavkarbobrødet, jeg finner det aldri når jeg er i Sverige!!

  17. avatarIngrid T

    Heia Kristine! 🙂
    Idag kom boka di i postkassa mi! Juhuuu! Jeg parkerte meg i sofaen og begynte å bla og sa til meg selv «den skal jeg lage idag!», «Åh, den så fantastisk ut!!», » den MÅ jeg jo lage idag!!». Og sånn fortsatte det ut boka, haha!
    Disse oppskriftene skal definitivt prøves, idag blir det nok laks m kremet spinat og bananmuffins! Gleder meg!!! 😀
    Ha en fin dag!

  18. avatarLisa

    @Kristine:

    Hehe, min mor jobber i nidar, så sukkerfri sjokolade er ikke noe jeg bruker penger på når jeg har flere kg liggende 😎

    Men takk for tips :mrgreen:

  19. avatarKristine

    @Elisabeth: Den er suveren! 😀

    @Christine: Så hyggelig!
    Det ligger sammen med de andre brødene på Nordbysenteret (begge matbutikkene), men til tider utsolgt.

    @Ingrid T: Hurra – sånt liker jeg, det er det som er matglede! Glede seg til å lage og spise mat – mest spise da 😆
    Takk i like måte, og håper det faller i smak!

    @Lisa: Heldiggris 😯 :mrgreen:

  20. avatarKarianne

    Hei! De så gode ut de lavkarbo skivene der, skal en tur til Sverige snart, hvor får du kjøpt det brødet? 🙂 vet hvilket merke/navn? 🙂

  21. avatarHmm

    Skumrulle er bra 🙂
    Forstår dog ikke hvorfor du ruller i korsryggen å øker mobilitet i ekstensjon i korsryggen din.
    Har jo lest litt her og sett att du har diverse problemer med korsrygg/bekken. Man ser jo att du har en litt overdreven svai + hypertone ryggstrekkere.
    Bruke skumrulle på korsryggen mister da litt sin hensikt da du øker mobiliteten i ekstensjon og kan bidra til å gjøre problemene verre.
    Hadde heller fokusert på å rulle på brystrygg og generellt overalt ellers utenom nakke og korsrygg 🙂
    Det er min mening da 😉
    Ellers ser du fantastisk ut og oppskriftene dine brukes flittig 😛

  22. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Karianne: Brødet er av merket Nystart – kjøper det på Nordbysenteret 🙂

    @Hmm: LITT overdreven svai? :mrgreen: Neida, men dette er bilder som ble tatt i hui og hast for å vise flere forskjellige bruksområder. Jeg bruker rull i hovedsak på underkropp og øvre rygg.
    Takk for det!

  23. avatarlilly

    Disse lavkarboskivene ser utrolig gode ut, noe helt annet enn kneip med salami og brunost som jeg vokste opp med. Tenk om jeg kunne fått slike skiver i matpakken, da ville også jeg blitt stor og sterk!!!

  24. avatarAnn Kristin

    Hei 🙂

    Du har utrolig mange gode oppskrifter! Jeg prøver meg nesten på en ny hver dag 😉
    Har enda ikke fått tak i boka, men håper den snart blir min 🙂 Du inspirerer virkelig, stå på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *