..and action!

Jada, dere har fått med dere at jeg har vært på tv. Og ja, jeg var nervøs.
Litt kleint at det sto nordisk mester i bodyfitness, akkurat som jeg tviholder på den tittelen.. men joda, neida så.

Litt om dagens tv-opplevelser, for det var faktisk to! Så kan de som ikke bryr seg så altfor mye om det vente til litt senere, da lover jeg at det blir mat igjen.

Kl 07:30 Oppmøte på TV2 sammen med PT-Martin og Tina «boksjef»

Kl 08:10 Første sending hvor vi snakket litt om jenter og styrketrening – husker ikke så altfor mye
gmn2
Jeg fikk sneket inn litt rosa!

Kl 09:10 Lage dessert med Wenche – veldig koselig, dagens høydepunkt
gmn
Jeg er ikke sur, bare en smule nervøs.

Tiden gikk så altfor fort – men det er derfor jeg har denne bloggen, så kan jeg i ro og mak mase høl i huet på dere her istedet.
Jeg kommer til å få youtube-klipp av det senere, så mulig det blir lagt ut her.

Dette plukket jeg for øvrig ut som dagens dessert;
Mat til sterke jenter 8090
Vakkert bilde fra boka av fotograf Synøve Dreyer

Kl 10:00 TV-opptak på Sognsvann med TVFollo v/Mia Synnøve  – blir sendt senere, kommer tilbake til dere.

IMG_2455

Sånn, da kan jeg puste litt lettere og få meg en god treningsøkt!

44 kommentarer til “..and action!

 1. Gunnhild

  Herlig 😀 håper du vil legge ut link når video kommer, jeg satt på forelesning og fikk det desverre ikke med meg :/
  Ha en nydelig dag, flotte du!!

 2. Fantasia

  Hihi, sitter her i Sri Lanka og smiler. Jeg er lissom så stolt av deg:-) Kom deg på gymmet og løft litt for meg også. Savner styrkeøktene min her nede!

 3. Anine Kristin

  Ja, jeg så det og ble så glad! Du var kjempeflink 😀 tipset leserne mine om å ta opp god morgen Norge i dag for å se på deg 😀

  Ha en fin dag!

 4. Kristine

  Jeg har ikke blitt rørt på veldig lenge, så jeg trodde det var en følelse som hadde forsvunnet fra systemet mitt… Men der tok jeg feil gitt! Da jeg åpnet boken din og leste de tre delene om hvordan det hele begynte, rant tårene (joda, joda, jeg har lest dem tidligere på bloggen). Da du dukket opp på skjermen i dag var tårene på plass igjen. Du gjør deg på TV, og det var en fin sending, Kristine <3

  Du virker som ei utrolig søt jente, og jeg vil bare fortelle deg at du blir sett opp til av denne lille jenta. Og – hahahaha – nå sitter jeg faktisk med tårer i øynene igjen, hva har skjedd med meg?! 😆

  Håper du får en flott dag videre, og en god treningsøkt. Gleder meg stort til å se hvor veien går videre for deg!

 5. Lene

  Gikk desverre glipp av dette, så håper inderlig at du legger ut klippene her 😉 Gleder meg for øvrig til boken dumper ned i postkassen om ikke så alt for lenge! Heia fine Kristine :mrgreen:

 6. Kristine

  @Gunnhild: Takk, i like måte! 😀

  @Yasmine: Ja, jeg hadde mye mer å si! Men tenker det holdt for denne gang :mrgreen:

  @Lovelyliller.com: Ja, min første gang – moro!

  @Fantasia: Haha, tenk hvor forskjellige liv vi har akkurat nå :mrgreen: Snart er jeg ute på reise og! Skal ta litt sidehev for deg.

  @Maja Nordic: For glemt igjen tenker (håper) jeg 😆

  @Anine Kristin: Så hyggelig av deg, tusen takk!!

  @Maire: Tusen takk, håper du får en fantastisk dag og!

  @Kamilla K: Jeg er mest nervøs for at jeg sa eller så teit ut skal jeg være helt ærlig.. men jo, når jeg kjenner godt etter så er det litt stolthet inni der og 😳
  Takk ♥

  @Kristine: Du, jeg skulle bare sjekke mail en siste gang før jeg løp til trening – men så leste jeg dette.. duuu ♥ Slutt a 😥 Haha! Jeg er så lettrørt selv at det nesten ikke er mulig..
  Ha en fantastisk dag videre!

 7. S

  Så deg på god morgen Norge i dag, og jeg var så glad på dine vegne 🙂
  Du var kjempe flink!

  Boka de er kjøpt inn og pizza, coockies etc er testet! Elsker det du lager 🙂

  Stå på, Kristine! Du er mitt forbilde! Det går ann om man vil nok. Takk for at du motiverer og inspirerer meg :-)!

 8. Fantasia

  Sidehev er det jeg trenger nå 😉
  Jeg vet.. merkelig hvor liten verden blir gjennom internett!!

 9. Christina

  Tror du ikke fjernkontrollen min har gått tom for batteri?? 😯 Den første dagen på to uker jeg skulle se noe på tv,og så får jeg ikke skrudd på dekoderen… Er det mulig 😳

  Men boken er bestilt,og jeg gleder meg skikkelig til å se gjennom! Du har vært så flink 🙂

 10. Charlotte Mariell

  Gratulerer med tv debut! Nesten (bare nesten altså) irriterende at du er like nydelig på tv som her på bloggen 😉 Gav kjæresten forbud mot å se på =) =) Nei bare tuller, gøy å se at det går så bra med boken 😛

 11. Marianne K Casais

  Så gøy Kristine! Flink er du, og gjør deg bra foran kamera vettu 😉
  Fikk heldigvis sett den ene delen med matlagingen, men fikk ikke sett alt 🙁 Håper her kommer linker utover til første delen, vil veldig gjerne se. 🙂

  Btw, den ostekaken står høyt oppe på listen min av ting som skal lages! Ser bare *så* uber yum ut! 🙂

  God mandag videre sweetie!
  *Klem*

 12. Elise B

  Wiiiihiii… Jeg bestemte meg for å ta en studiedag hjemme i dag jeg, bare for å se deg på tv’n, det måtte jeg bare få med meg assa! hihi :mrgreen: Det var så gøy å se deg! 😀 Flott og sporty som alltid, kjempeflink var du Kristine <3 😉 Jeg blir så insipert og motivert av deg 🙂 Digger deg!

  Ønsker deg en kjempefin dag videre! 😛 Nå kan du puste lettet ut å være stolt av det du har fått til! 🙂 stolt!

  Ps. snart er boken i mine hender også, og gjett om jeg Gleder meeeg!!!!! :mrgreen:

  Stor klem fra meg i Trøndelag :-*

 13. Siri

  hei Kristine:)

  for en utrolig flott og inspirerende bok, å gratulere med fin opptrenden på TV 🙂
  (litt merkelig å plutselig høre deg snakke. jeg ser bilder og tekst fra deg hver eneste dag,men aldri fått en stemme på deg) 😀

  jeg satt pal forran tv`n kl 08.10 for så å «tvinge» et helt treningssenter til å se deg på GMN igjen kl 09.10. sto en 10 talls jener forran 3-4 tv skjermer med GMN på å alle snakket om boken og bloggen din 🙂 desverre måtte vi se innlaget uten lyd :/ så håper på youtube klipp så jeg får hørt hva som ble sagt 😀

  tusen takk for at du er du og for at du deler en liten del av deg med oss som lesere. du er en inspirasjon og for mange kanskje en livsstilsendrer/redder 😀 😉 :*

  Hilsen Siri 🙂

 14. Christine

  Fikk med meg God morgen norge ja, du er virkelig en inspirasjon 🙂 Og gjett hva jeg ønsker meg til bursdagen?
  Nemlig boken din oh yeah 🙂

 15. Christina Nilsen

  Gratulerer med fantastisk TV-opptreden! Vet du, det så ut som du aldri har gjort annet! De som har grunn for å føle sei kleine derimot er programlederne… Wenche var rå da, men de andre to syns jeg kunne tatt sei ei proteinbolle! Men du var awesome 😀

 16. Elisabeth Vega

  Fikk med meg når du lagde desserten! 😀 fysøren så utrolig søt og hyggelig du virker!! Herlig 😀 så ut som en spennende dag! Håper du får en fin dag videre, vakre deg!

 17. Michelle

  Det var kjempe kjekt å se deg på tv i dag! Du tok deg godt ut, veldig herlig person du er! 😀

 18. Mamsen

  Høye kneløft for deg i dag :mrgreen: lille bebis og jeg satt og fulgte med på morgenen i dag. Super innsats! Skjønner godt at du var nervøs, jeg er håpløst sjenert og blir nervøs bare ved å holde foredrag på jobb 😳 du tok deg godt ut flinka 🙂

 19. Lykketrollet

  Flink du da 🙂 Så ikke nervøs ut.. Så like rolig ut som skjæra på tunet! Ha en flott kveld! Gøy å se deg på tv!!

 20. Lene

  Kom selvfølgelig for sent på treningen til å se første del, men fikk heldigvis se deg med Wenche :)(Her skulle det vært en tommelen-opp-smiley 😉 )

 21. Karin M

  Kjøpte boka di i dag etter at jeg så deg på tv. Elsker kokebøker og denne var en av de bedre. Utrolig fin layout og flotte oppskrifter

 22. Anja

  Fikk med meg intervjuet som var 0810,men fikk desverre ikke med meg hele den delen hvor du lager sunn og god dessert med Wenche. Håper det blir sendt i reprise. Du må ihvertfall gi beskjed om når intervjuet av deg kl. 1000 blir sendt 😛
  Har sagt det før og sier det igjen. Du er en STOR inspirasjon for meg og et flott forbilde. Det gjelder ikke bare for meg men for alle jenter der ute som følger med deg og som virkelig beundrer deg som person og det du presterer 😆
  Har fulgt deg en stund nå og må bare si at du virkelig gir meg mye motivajon både når det kommer til trening og kosthold. Det har virkelig hjulpet meg. Tusen takk 🙄
  Nå følte meg meg skikkelig smiskete her.. hehe.. Ikke meningen. 😳 Er bare at i denne jungelen av kroppsfiksering, riktig/gal mat og masse meninger så gir du et sunt og riktig fokus på nettopp det som vi driver med: nemlig trening og det å kunne bli så bra man kan bli. Takk, Kristine 😀

 23. Iris

  Jeg hadde satt god morgen norge på opptak, så har nå fått sett det:) du var flink og pen! Jeg har fått lagt bananmuffinsene dine i helga og de var gode:) i dag skal jeg teste ut den en av kyllingoppskriftene! Gleder meg til å teste ut flere:)

 24. Emilie

  Måtte stå opp og være klar med frokosten for å se deg på tv idag, og du var (ikke overraskende) kjempeflink!:D du virker så tvers igjennom jordnær og avslappet:) var litt komisk å se Venke stresse og kakle rundt på kjøkkenet for å få ordnet ferdig den ostekaka, mens du hadde litt bedre tid til å både prate og røre. Kom så godt fram at folk på tv-skjermen trenger å senke skuldrene litt. Stå på videre, du er en fantastisk inspirasjon!:-D

 25. Gina

  Som så mange andre fikk jeg også med meg God Morgen, Norge i morges. Og det faktisk mens jeg var på trening og holdt på med..jupp..knebøy 🙂 Greit sammentreff! Ble jo litt stolt der jeg sto med stangen på ryggen og gliste opp mot skjermen der du satt (i RÅSA!) og snakket så fint. Flinkingen, du! 😀

 26. Malin

  Så flink du var 😀 😀 😀
  Jeg satt med middagstallerken på fanget og spolte som en gal for å komme frem til deg 😆
  Gleder meg sånn til boken din kommer i postkassen.
  SÅ stolt av deg <3

 27. Maya

  Fikk desverre ikke sett det som gikk 08:10, da opptaket mitt hadde klikka.. 😥

  Men fikk sett da du laga ostekake med karamellbunn sammen med Wenche, og du tok deg bra ut på TV! 🙂

  FLINKA! 🙂

  Testa pizza oppskrifta i boka di i dag, og dn var skikkelig digg, ikke at jeg hadde trodd noe annet nei 😎

 28. Linn

  Jeg var så heldig å få boka de i morsdagspresang. Ble så glad. Flott bok!
  Gleder meg til å kokkelere.

 29. Lissi

  Gøy å se deg på TV 🙂 Synes du var kjempeflink!! Må se å få kjøpt boken din jeg også.. Lønning på fredag -håper opplaget ikke er tomt innen da 😉

 30. Janniche

  Hei Kristine!

  Flott å se klippene fra God Morgen Norge 😀 Du tar deg veldig flott ut på skjermen!
  Jeg synes at du presenterer et sunt kosthold på en balansert og levedyktig måte.
  Boka kjøpes så snart stipendet kommer inn! 😀 Gleder meg! <3

 31. Bodil

  Hei

  Har kjempelyst å prøve å lage den ostekaka di… men lurer på hvilken yacon sirup jeg kan bruke når jeg ikke får tak i den som du har link på.. har du noen forslag?

  Mvh Bodil 🙂

Det er stengt for kommentarer.