Sterk og søt middag

I går sneik jeg noe oppi middagen som jeg kun har smakt én gang før..

Dagens middagstips;
Svin med sterkt og søtt
IMG_8124
Ser dere den søte lille saken til høyre?
Daddel!

IMG_8130
Svinefilet stekt med hvitløk, paprikapulver, gurkemeie, chili, spisskummen og kanel. Deretter purre, søtpaprika og ikke minst dadler.

IMG_8128
Servert med litt kremet risotto. Ja, formet som et lite katteansikt.

IMG_8126
En veldig god rett med mange forskjellige smaker, dadler gjør seg i krydrede retter. Hadde jeg hatt nøtter så hadde det vært oppi og – litt ekstra crunch.

Den retten fikk jeg helt for meg selv, for S fikk nemlig dette;
Greske kjøttboller i pesto-risottohjerte
IMG_8133
Vakkert! :mrgreen:

Dagens økt ble litt av hvert;
Liggende sidehev
«Faceplant row»
Ett-bens strakmark
Rykkbøy
Strakmark
Glutebridge
Box jumps – hei og hå, må få tilbake spensten

IMG_8060

Det er for øvrig mange av dere som er private brukere på instagram, og da får jeg ikke likt bildet dere har tagget meg/boka i – men jeg liker’e altså ♥

Ha en riktig god helg!

15 kommentarer til “Sterk og søt middag

 1. Elisabeth Vega

  For en fantastisk middag du lagde til han!! Utrolig søtt 😀 elsker hoppebildene dine! Du er så vakker 😀 GOD HELG!!

 2. Kristin

  Dadler er jo bare en elsk <3 Jeg bare kommer på altfor sjeldent å bruke det 🙂 Faktisk er jo dadler en av mine desiderte favoritter på et tapasbord (rullet i bacon, NOM!!) 🙂

  Ha en flott kveld og helg videre 🙂

 3. Maria

  Kjøpte boken din i dag, jeg er virkelig imponert! Lekkert design, oppskrifter jeg har lyst til å lage hver dag fremover, tips, ja… alt!

 4. Jeanette

  Da var boken din akkurat hentet på postkontoret! 😀 Ingen tvil om hva jeg skal gjøre i kveld 🙂 Gleder meg til å lese og se 😛 God helg! 😀

 5. Maria

  Hei 🙂
  Idag kom endelig boken din til meg og! Har gledet meg så mye, så det var en stor glede 😀 men jeg lurte litt på hvilket proteinpulver det er du bruker i oppskriftene dine? Je har ON whey og det blir alltid så tørt. Har du et merke eller en type å anbefale?:)

  Klem Maria

 6. Maire

  Har laget meg pizza og rullekake fra boken din i dag:) og det spørs om det blir noe igjen til samboer som kommer sent hjem:p

 7. Marte

  Har lest boken din fra perm til perm i dag :)(og lagt ut på instagram) Nydelig. SOM jeg gleder meg til lage enda flere av dine fantastiske oppskrifter! Nam.

  God helg 🙂

 8. Aina

  Hei Kristine.
  Superduper bok du har forfattet! Veldig glad for å ha så mange av dine oppskrifter samlet i en så flott bok:-) Herved min nye favo-koke/bakebok! Lite spørsmål bare, testet fudgen din idag, men den vil ikke stivne, har jeg tatt den av platen for tidlig? Den ble bare prim-aktig, selv etter mange timer i frysa. (Den kommer dog til å fungere helt supert som pålegg på speltlompe:-D)
  Ha en fin helg:-)

 9. Christine

  Hei, første gang jeg kommenterer, og da kan jeg begynne med å si at jeg syntes du er en fantastisk personer som er til inspirasjon. Du fortjener all suksess du kan få:) Jeg kjøpte boken din, og ingredienser. Jeg er ikke erfaren på matlaginsbiten for å si det sånn.. Jeg lagde nettopp bananmuffinsene etter oppskriften din.. mine ble ikke luftig, lignet altså ikke serlig på muffins. smaken var ganske kompakt.. Jeg brukte bakepro med stevia dråper isteden for vaniljeprotein.. Kan det være grunnen?
  eller vet du hva det kan skylles?? jeg vispet eggehvitene stiv, og fulgte ellers ganske nøye i gram osv. Håper du vet, fordi jeg tror du kunne blitt gode opp de ble litt luftig:) Stå på, du er knall! 🙂

 10. Julie

  Du du du du?! Vettuhvaaa eller? Pappaen min var så snill og kjøpte boken din til meg. Kunne ikke dyyy meg og måtte dele nyheten med deg. Var så redd den skulle bli utsolgt 😯 Så snart blir det kriweb fôr i Skottland! 😀 xx

 11. Tonje

  Hmm…satt her og tenkte at du burde være med på 4-stjerners middag! 😀 eller Hellstrøm inviterer… eller noe slikt. Du er jo dobbelt så kvalifisert som de fleste andre som er deltagere på slike show.

  Også lurte jeg litt på om du har noen gode tips til å lage en vellykket og sunn risotto? Aldri laget det før, men veldig lyst til å prøve! Tenkte det kunne smake godt som tilbehør til fylte paprika eller noe slikt. 🙂

  Ha en fin fin FIN helg, vakre deg <3

 12. bene

  Hei, og takk for den ispirasjonen du er!

  Jeg har eg spørsmål om spisedag og kaloriforbrenning. Jeg spiser mye på min spisedag, gjerne 4000 kalorier som kommer fra godteri og chips. Jeg har hørt at kroppen bare greier å ta opp et viss antall kalorier. Stemmer det?

 13. Maya

  Har lest boken din fra perm til perm i dag, og den levde virkelig opp til forventningene! Kjempebra bok, og ikke minst mye lærerikt stoff der. 😉

  Så nå gjenstår bare å teste ut de mange herlige oppskriftene i boka. 😀

  God helg! 🙂

 14. Kristine

  @Elisabeth Vega: Ikke sant det var litt fint, med en ketchup-pil igjennom :mrgreen:
  God helg søte!

  @Kristin: Jeg har spist altfor lite dadler, har gått og trodd at jeg ikke liker det :mrgreen:
  Takk i like måte!

  @Maria: Åh, så hyggelig – tusen takk!!

  @Jeanette: Håper den falt i smak! Ha en fortsatt fin helg 😀

  @Maria: Jeg har med årene variert mellom litt forskjellige merker, men det blir som oftest Whey eller Troponin fra x-life.no. Det blir tørt om du bare bruker proteinpulver eller ikke har nok fett i baksten, så det er viktig at det ikke blir for magert 🙂
  Klem!

  @Maire: Haha, det er jenta si det! 😆

  @Marte: Det varmer hjertet mitt, tusen takk!
  Ha en fortsatt god helg 😀

  @Lovelyliller.com: Tihi 😀 Fortsatt god helg!

  @Aina: Tusen takk!
  Ja, da har du nok tatt den av litt for tidlig. Jeg gjorde det første gangen jeg testet dette selv, og ble sittende og spise det som prim – også veldig nam! :mrgreen:
  Om du vil (og har) kan du ha i litt cocosa, da vil den stivne lettere.

  @Christine: Det var hyggelig å høre, takk!
  Det viktigste ved luftig, sunn bakst uten gjær er eggehvittene. De skal piskes så stive og fluffy at bollen kan snus på hodet uten at de rører seg. Det er også viktig at røra utenom er myk og ikke for tykk slik at eggehvitten(e) kan vendes forsiktig inn og sluttresultatet blir en tykk mousse-lignende røre.
  Bedre lykke neste gang! 😀

  @Julie: Snille pappaeen! Da er jeg ganske sikker på at du er den eneste i hele Skottland som har den boka!! :mrgreen: Håper den faller i smak!

  @Tonje: Ja, bortsett fra at jeg er litt for innadvent og sjenert for tv 😳 Men takker så mye for tidenes kompliment!
  Jeg synes det er ganske lett å koke risotto faktisk, viktig å ha den på middels varme etter at den først er kokt opp – deretter spe på med litt og litt vann (og røre, røre) etterhvert som den begynner å tykne. Ha gjerne lokket på og varmen på laveste de siste 5 minuttene, og salte/krydre gjør jeg ofte helt på slutten.
  I like måte! ♥

  @bene: Tusen takk! Jeg er ganske sikker på at kroppen tar opp det meste vi spiser, den bruker bare litt lengre tid på det 🙂
  (Så lenge du ikke er overvektig så ville jeg ikke ha tenkt eller fokusert så mye på det).

  @Maya: Har du brukt denne fine dagen til det altså – tusen takk ♥
  Håper du liker maten og! 😀

Det er stengt for kommentarer.