Dagens!

I dag skal jeg ikke mase om boka, vil jo ikke at dere skal få den helt i halsen heller – der skal det mat (haha). Det er nemlig litt av hvert spennende som skjer neste uke, men jeg tenkte jeg kunne ta det når det nærmer seg.

Dagens middagstips;
Svinewok med cashewnøtter og eple

IMG_7796
Wok svinekjøtt med valgfritt krydder – jeg pleier å hive oppi alt mulig; chili, ingefær, hvitløk, paprikapulver, spisskummen, kanel og litt kardemomme (veldig godt).
IMG_7802
Hiv deretter oppi grønnsakene du ønsker, de hardeste først. Min rekkefølge i denne: brokkoli, kålrot, rødløk og paprika.
IMG_7800
Og det beste til slutt; epleskiver og cashewnøtter. Servert med litt ris og strimlet agurk (juliennejern er morsomt).

Dagens dessert;

Skyr med karamellpuffs og sjokoladebiter
IMG_8097
Sjokoladen er fra iherb, men hvorfor ikke hive oppi dine egne proteinbarer? Det tenkte jeg ikke på (eller ok jeg gjorde det, men rakk å spise de opp).

Dagens dubbeditt;
Nytt mobilcover
page
Fant den på e-bay – hvitt «skinncover»! Litt harry, og litt lekkert.

Dagens hizzy fit;
Todd
IMG_8123
Jeg var litt treg med å gi han oppmerksomhet, så han heiv seg rundt på gulvet som et trassig lite barn.

Dagens obligatoriske;
Garderobebilde
bilde (45)

Topp, tights, shaker med bcaa.

Ha en fin torsdag dere!

 

21 kommentarer til “Dagens!

 1. Maire

  Namnam:) ser kjempe godt ut, som vanlig:)
  Og den ryggen da! Jeg jobber med saken (altså hele kroppen), men babymagen er en tøff bolledeig å få bort..hehe:p

 2. Elisabeth Vega

  NAM! Fristende mat bilder! 😀 Ryggen din ser helt FANTASTISK ut! WOW! Du er rå! 😀 Og for et herlig bilde av Todd 😀 Håper du har hatt en fin torsdag så langt!

 3. Cathrine

  Haha, jeg leste først «topp, tights, shaker med bacon» og lurte på hva i all verden du hadde oppi der 😀

 4. Linda

  Hentet boken på postkontoret i dag og jeg er imponert! Gratulerer! Den er perfekt! Alt man trenger for en god, sunn og motiverende livsstil, hva gjelder mat, desserter, treningsplan og ukesmenyer. Og ikke minst gode, kloke og velvalgte ord! Du har god grunn til å være stolt, Kristine! Du, din reise, din blogg og din bok er en stor hjelp og en stor inspirasjon! Jeg vil følge deg videre, men allikevel benytte anledningen nå til å ønske deg all lykke i alt du måtte foreta deg videre!

  Jeg hadde ikke alle ingredienser liggende i dag, men brukte det jeg hadde til å lage en vri inspirert av svinewoken din med banan og curry. Svinefilet med gul løk, blomkål, søt paprika, curry og banan. og cashew! Jeg var i himmenlen av curry og banan komboen, så gleder meg til å prøve varianten i boka! Har fremdeles svin og cashew til overs, så morgendagen byr nok på den du la ut i dag! Spennende!

 5. Ina

  Om ikke du vil mase om boka, skal jammen jeg gjøre det! Var innom Ark og kjøpte den i dag etter trening, og slang meg på sofaen og leste den fra perm til perm. Du skriver fantastisk bra, og jeg får lyst å slenge den i trynet på alle som rynker på nesa hver gang jeg har med meg noe annet brødskive med leverpostei til lunsj, og trener mange ganger i uka.. 😉 Jeg har fulgt bloggen din lenge, og får lyst å skaffe en sånn plastdings de har i bokhandlere for å sette opp og vise frem de beste bøkene, og sette boka di på en hedersplass på kjøkkenet 😉 Når den ikke er i bruk vel og merke.. Og en siste lille ting; et absolutt nydelig dikt før høstdelen 🙂 De andre også, men det stakk seg ekstra ut. Så grattis, og tusen takk, for en flott kokebok! Du er nok en svært positiv inspirasjon for flere enn du tror 🙂

 6. Kristine

  @Maire: Jeg synes du har en fantastisk fin mage jeg, nemlig! 🙂 Du har vært utrolig flink.

  @Elisabeth Vega: Takk, ja det har vært en veldig fin dag! Gått altfor fort bare 😀 Håper du har det fint! ♥

  @Cathrine: Haha «shake your bacon» :mrgreen:

  @Linda: Tusen hjertelig takk, jeg ville gjerne at den skulle oppfattes som en livsstilsbok så det var ekstra stas at du synes 😀
  Ah – hadde jeg hatt banan liggende så hadde den sneket seg oppi, det ER så godt! Den får liksom en helt annen smak som varm, og passer perfekt i wok. Bra du likte det!

  @Ina: Ja, der sa du noe! Det må jeg jo bare skaffe meg, et slikt stativ som dirigenter har noteboka på 😆
  Som en annen skrev; fitnesspoet (haha). Jeg liker dikt veldig godt, og glad for at jeg fikk med et eget.
  Tusen takk ♥

 7. Hanne

  Synes det dekselet var lekkert 😀 har sett på lignende selv, men fant bare med (megafake) chanelogo, haha, da ble det harry..
  Skal nok teste oppskrifter også uten å jukse de til med tradisjonelle ingredienser, kjære deg 😉 gleder meg til å få post!

 8. Michelle

  Så bra at ryggen er bedre! Ingenting er bedre enn det 😉 Er mye bedre selv og kan faktisk begynne å trene styrke igjen allerede i neste uke 😀 Gleder meg! Må si du ser fantastisk fit ut på det garderobe bilde, like! Vel, i morgen er den store dagen for meg (eksamen).. Så jeg får vel legge meg så jeg er helt frisk og rask til i morgen! Ønske meg lykke til 🙄 klem til Todd og deg <3

 9. Linnea

  Du er såå flink, og boken er bestilt! Jeg lurer på hvor mye BCAA du tar per dag, og når du gjør det ift trening? Tar du kreatin? Fikk begge deler i posten i dag, men finner ikke ut hvor mye jeg skal ta om dagen! Klem

 10. Kristine

  @Hanne: Takk! Og «skinnet» er ganske mykt, så den er behagelig å holde i og 😀
  Haha, men det er jo strengt tatt jeg som jukser med dessertene. Spennende, håper du liker den!

  @Lovelyliller.com: Epler er så godt, spiser flere om dagen! 😀

  @Kristina: Nå må du ikke bli skuffet søte deg, men det er havrepuffs (eller kamut puffs for å være helt nøyaktig) blandet med pancakesyrup 😀
  Tenkte først at jeg skulle tørr-riste de litt i panna sammen med sukrin gold – det høres godt ut i hvert fall!

  @Michelle: Så bra! Da er det bare å ta det rolig på øvelser som er spesielt tunge for ryggen, og koose deg med vektene 😀
  Masse lykke til, jeg er helt sikker på at det kommer til å gå så fint! Man kan kun gjøre sitt beste, og det er godt nok.
  Stor klem fra Todd og med

 11. Kristine

  @Linnea: Takk for det!
  Jeg tar bcaa når jeg husker på det, og det er ikke så altfor ofte 😆 Da tar jeg én liten scoop (av den lille som ligger oppi dunken). Det skal stå serving-size utenpå, eller sjekk på nettsiden du bestilte fra. Klem!

 12. Marianne

  Nydelig rygg!

  Hva slags atkinsbar er det? Så veldig god ut, men tror ikke jeg har sett den typen før.

 13. Christine

  Naam maten din ser alltid så fantastisk god ut:) jeg må virkelig skaffe meg boka di:) jeg har et lite spørsmål om 2XU compression tightsen til deg eller andre her inne som har den. Tenkte å bestille fra x-life, men på størrelses guiden deres som går på høyde og vekt havner jeg liksom midt mellom S og M.. er den normal i str? Tips til hvilken jeg bør bestille slik at jeg slipper å sende tilbake:)?

 14. Kristine

  @Marianne: Takk, liker den litt bedre nå som den er frisk(ere).
  De er fra iherb, har linket til de nå 🙂

  @Anette: Tuusen takk!!

  @Christine: Det er litt vanskelig å si.. den skal jo være (og vil være) stram som et pølseskinn uansett tror jeg 🙂
  Det spørs kanskje litt hva du synes er greit i livet, den er jo trang der og mener jeg.
  Jeg ville ha gått for en S!

 15. Trine

  Jeg blir glad hver gang Todd er med i et innlegg – er det et kattedamesyndrom? 😛
  Uansett, jeg gleder meg til å se deg på TV mandag morgen! 🙂

 16. Marianne K Casais

  Så utrolig bra at ryggen din er på bedringens vei! 🙂
  Hahaha, skjønne Toddegutten 🙂 Kosepusen! Vittig når de får sånne innfall.
  …den desserten din så bare litt ekstremt yummy ut!

  *klem klem*

Det er stengt for kommentarer.