Til min kjære bokklubb

Nå har dere hjulpet meg med enda et mål, og jeg sitter her like fordømt med tårer i øynene.

1.opplaget av boka mi er nå i ferd med å bli utsolgt! Så hiv deg rundt og bestill om du ønsker et eksemplar da det kan ta litt tid før neste opplag er trykt opp og på plass.

Sunn-og-sterk-med-protein_mailsignatur


Jeg blir så glad, og det er ikke på grunn av det økonomiske, det er ikke mye man kan kreve som en «nobody» innen forfatteryrket gitt – men fordi dere faktisk ønsker å lese den! Bare det! Folk er interessert i hva jeg har laget av mat og skrevet om trening og kosthold – fantastisk.
Tilbakemeldinger og gratulasjoner har begynt å tikke inn på mail, fb og instagram etterhvert som dere mottar bøkene – takk, takk, takk  ♥

Jeg vet ikke om jeg nevnte dette til dere, men jeg skal på tv :shock:
Her-re-gud som jeg gruer meg. Jeg passer best bak en pc-skjerm, ikke tv-skjerm.

Uansett, på mandag kan du se meg på God Morgen Norge på Tv2.
Jeg skal dit sammen med Martin, som også er fersk forfatter og ute med boken «Bygg Muskler!».

La oss feire denne onsdagen med to middager – regner med at dere lever en stund på gårsdagens proteinbarer.

Mirakelgryte
IMG_7984
Karbonadedeig stekt med spisskummen, kanel, oregano, salt, pepper, chili og koriander. Tilsett hvitløk, purreløk, søtpaprika og squash. Kok mirakelnudler og vend inn til slutt – de er for øvrig vomfyll, ingen stor smaksopplevelse.
IMG_7985

Kokoskarbonade på skive
IMG_6440
En skive (lavkarbo)brød smurt med philadelphiaost, karbonade av karbonadedeig formet og knadd med egg, krydder og litt kokosmel (!) + glasert løk på toppen.

I dag har jeg hatt det veldig travelt og helt treningsfri! Hoppet rett i «Fame»-toppen med fjortisglippe og joggebuksa da jeg ramlet inn døra for litt siden.
IMG_8092
Du finner begge plaggene på

I en stressende periode kan trening være akkurat det man trenger, jeg vet det jo innerst inne – så i morgen er jeg på plass igjen blant vektene.

En siste ting: til dere som har lest i boka – hva synes dere om inndelingen, og diktene? Det var nemlig pappa sin idé.
Jeg valgte ut diktene selv, lagt merke til noe spesielt med ett av de?

65 kommentarer til “Til min kjære bokklubb

 1. Maya

  Gratulerer med boka! 🙂
  Den har jeg vært å henta nå, og skummet gjennom den. Så kjempebra ut, og mye digg av oppskrifter der. Gleder meg til å sette meg ned og lese gjennom den og teste ut oppskriftene dine ❗

  God morgen norge skal selvfølgelig settes på opptak! 😆

  Og i dag skal jeg teste kokoskarbonaden og proteinbarene du la ut oppskrift på. Nam nam 😉

 2. Rebecca

  Nå har jeg bestilt meg den! Har tenkt på det siden før den kom ut, men har ikke tatt meg råda til det..men nå bestilte jeg den, selv om jeg egentlig ikke har råd (vil jo ikke vente superlenge før jeg får den, fordi de er utsolgt liksom) 😀

  Gleder meg!

 3. Caroline/carokokos

  Hei ditt vakre herlige vesen!

  Det å lese det du skriver her beviser du bare nok en gang for meg hvor herlig, god og jordnær du er! Du setter så pris på leserne dine. Jeg kjenner deg ikke, men din spirit oser gjennom bloggen din. Jeg fikk boken din i posten i går, og havnet i lesemodus resten av kvelden. Har ikke kommet meg gjennom den enda, men gud for et flott produkt! Du kommer med artikler og informasjon jeg er på jakt etter, så boken er en fulltreffer. Takk for at du gjør ting lettere for meg. Takk for at du hjelper meg for å få hodet mitt på rett plass. Jeg vil takke deg for at du har gitt meg en enorm inspirasjonskilde 🙂

  Med vennlig hilsen Caroline, eller carokokos (insta) 🙂

 4. Charlotte

  Gratulerer så mye, Kristine! Boka er bare helt fantastisk! 😀 Diktene var veldig fine – spesielt det du hadde skrevet selv 😉 Klapp på skulderen til faren din for å komme med idéen. Gleder meg til å variere middagene mine mer med de mange fristende oppskriftene!

 5. Solveig

  OMG, kastet meg rundt og bestilte boken din etter dette innlegget 😆 Ville ikke la det bli med tanken, for jeg digger bloggen din! Du skriver så flott og har fine oppskrifter og bilder. Keep up the good work og lykke til på Bali 😛

 6. Kristine

  @IngridM: Tuusen takk 😳 Lagde meg kjøttboller i går jeg og! Riktignok litt store :mrgreen:

  @Anniken Aronsen: Hei, og takk! Jeg bruker kun proteinpulver fra x-life, nå er det salg på whey:
  http://www.x-life.no/search_result?search_in_description=1&keywords=whey
  500 kr for 3 kg eller 1000 kr for 9 kg (!) – da har du en stund liksom 😆

  @Ida Larsen: Så godt da, ble greske kjøttboller på meg :mrgreen:

  @Siv-Birgit: Så hyggelig, takk!
  Ja, mitt eget dikt 😳

  @Jane H. Johansen: Tusen takk!
  Ja, det skjønner jeg godt – dessuten trenger vel ikke du inspirasjon til mat 😀 Men over halvparten er kjøttfrie da (suppe og desserter), og artiklene er dyrevennlige (hihi).

 7. Kristine

  @Maya: Tusen takk for det!
  Nei, ikke sett på opptak a 😳 :mrgreen:
  Håper det smakte med mat og barer!

  @Rebecca: Takk! Håper du føler at du får mye igjen for pengene! 🙂

  @Caroline/carokokos: Hei! 😳 Jeg blir litt sånn.. 😯 og vil egentlig bare gi deg en klem. Takk!
  Håper du får en super helg!

  @Iris: Tusen takk! Neei, ikke opptak! 😆
  Supert hoppebilde forresten!!

  @Charlotte: Tusen hjertelig takk, skal føre skulderklappen videre til han i helgen 😀
  Riktig god helg!

  @Solveig: Haha, tusen takk! Den blir heldigvis trykt opp på ny da 😀
  Bali om én uke, wee!

 8. Jacqueline

  Ikke rart boka di ble/blir fort utsolgt, du er en stor inspirasjonskilde for svært mange! Du viser at det går ann å finne en balanse mellom det sunne og usunne, og at det aboslutt ikke er nødvendig å miste hodet og bli helt hysterisk 🙂 Du hjelper i hvertfall meg med å sette ting i perspektiv svært ofte.
  Ser frem til å se deg på TV-skjermen til uka! 🙂

 9. Lisa Skram H.

  Jeg fikk boken i dag! Kjempegøy!! 🙂 Gleder meg til lesing på sengen i kveld 🙂 🙂 🙂 Du er topp!! Hvor mye kan man forvente å endre seg på 6 ukersprogrammet ditt? Jeg hr 8-10 kg jeg skulle blitt kvitt..

 10. Kristine

  @Siv-Birgit: Takk for det 😀

  @Jacqueline: Takk, det var hyggelig å høre ♥
  Hjeelp 😆

  @Lisa Skram H.: Så bra da, tusen takk!
  Det kommer helt an på utgangspunktet ditt, og hvor lenge du har trent – så og si umulig å gi noe svar på. Men du kan og vil definitivt få endringer og fremgang på 6 uker om du trener tungt og riktig – ikke minst endrer kostholdet. Jeg vil si at det er realistisk med rundt -5 kg på 6 uker, men vekt blir ganske meningsløst å følge når man styrketrener 🙂

 11. Lisa Skram H.

  Jeg trener veldig mye..5-6 ganger per uke. Jobber som instruktør på treningssenter så det blir ofte at jeg ikke får trent «riktig» pga timene mine.

  Gikk ned 25 kg på pulvershake (ikke mat) for 2 år siden og har etter det vært ganske avhengig av pulver for å holde vekten (500 kcal per dag). Etter jul har jeg prøvd å spise tre måltid til dagen..cottage cheese, kesam, bær, kjøtt, egg, grønnsaker, salat, ost og diverse lavkarbobrød som jeg baker selv, men det ender med ett kg vektøkning per uke..hver uke siden jul..tror ikke kroppen er vant til mat så uansett hva jeg spiser og trener så går jeg opp..samme med fettprosenten..og det er så utrolig frustrerende!! Skal prøve treningsprogrammet ditt..selv om det nok må kombineres med andre timer..

Det er stengt for kommentarer.