Hjemmelagde proteinbarer

Hva liker du best; sjokolade eller vanilje?
IMG_8019
IMG_8008

Jeg sier som den lille gladtjukke bjørnen, ja takk begge deler! Og det beste av alt, disse er gjort på 2 minutter.

IMG_7991

Oppskrift: (holder til 2 proteinbarer)
30 g proteinpulver (sjokolade eller vanilje)
15 g kokosmel
3-4 dråper stevia (sjokolade eller vanilje)
en liten skvett melk

25 g smeltet sjokolade

IMG_8037

Mål opp tørrvarene og tilsett ørlite melk av gangen til du får en knadeig-konsistens. Form proteinbarer i ønsket størrelse og sett i fryseren mens du smelter sjokoladen. Dypp de i sjokoladen etter et par minutter.

IMG_7994

Jeg lagde denne oppskriften x 2, så jeg fikk 2 med sjokolade og 2 med vanilje.

IMG_7993
IMG_8007
IMG_8000

Om du ønsker det samme så er det bare å doble oppskriften, så får også du 4 deilige proteinbarer.

IMG_7992

Du får 260 sunne kalorier og hele 30 g protein av oppskriften. Og det er med sjokoladetrekket, du kan nesten ikke lage disse uten.

IMG_8039

De ble helt perfekte *sa skrytehøna*

IMG_8024

Jeg prøvde virkelig å slette flere bilder, men det ble så mange fristende – det gjør vel ikke dere noe?

IMG_8031

Lett på topp 3 listen av proteinrike godbiter jeg har laget opp igjennom årene.

IMG_8035

Så hva blir det til – sjokolade, vanilje eller begge deler?

.
Apropos protein, nå er boka mi på lager hos !

bilde (36)

God tirsdag!

 

158 kommentarer til “Hjemmelagde proteinbarer

  1. Elisabeth Vega

    ÅÅÅÅÅ nam!!! DE SÅ HELT PERFEKTE UT, så du har all grunn til å si det 😀 NAM! ÅÅ jeg må få kjøpt boka di snart! 😀 GLEDER MEG 😀 Håper du har hatt en fin tirsdag så langt! Forresten, utrolig vakre bilder av deg og Todd!

  2. Lena

    Åh, dundre, de så gode ut!!! Tror jeg skal lage slike med caffelatte pulveret mitt;)!
    Og boka di….ja, den er bestilt:)

  3. Christina

    Jeg er altfor dårlig på å kommentere bloggen din! Men fy.. De så helt fantastisk gode ut 😀

    Du er en stor inspirasjon Kristine – jeg ser opp til deg!!! 🙂

  4. Irene

    Det blir så klart begge 🙂
    Må bare bli ferdig med mitt magevirus først ..gladnyhet at boken din er på vei til meg i dag !!

  5. Kristin

    Herremin, du må ikke poste sånne bilder! *madness* 😯 (i en god forstand altså 😆 )

    Disse må glatt lages, men tror nesten jeg må spare dette til helga, ellers går alle barene i grisen in no time (er nesten litt glad jeg ikke har sjokolade i skapet akkurat nå) 😆

  6. Celazia

    De ble kjempegode! Gikk ned på høykant til alle her i huset:) boka kommer i morgen, gleder meg!

  7. Kristine

    @Elisabeth Vega: Ja, det er så utrolig mye godt og sunt man kan lage seg på en vanlig hverdag!
    Takk – Todd er fotogen :mrgreen:

    @Kristina: Disse kan nok varieres ganske mye, så ja hvorfor ikke! Kokosmelet gir en litt «tykk» konsistens, men kanskje peanøttmelet gjør samme nytten – prøv gjerne og let me know 😀

    @Lena: Ja her er de bare å teste ut med all slags proteinpulversmaker!
    Takk, så hyggelig!

    @Yv: Do it! 😆

    @Christina: De var f… meg så gode og! 😀
    Takk!! 😳

    @Ellen: 😀

    @Unni: Den dukker nok opp ganske kjapt! 😀

    @Irene: Isj, så dumt.. håper magen blir frisk snart!

    @Mette: Det er det sikkert! Bare å snike inn det man måtte ønske 🙂

    @Kristin: Sunne proteinbarer jo! 😆 Her gikk de ned 1,2,3 og 4 – og vips så var jeg nesten 120 g protein rikere 😎

  8. Kristine

    @Celazia: Godt å høre, for jeg elsket dem 😀
    Yey – spent på hva flere synes om den!

    @Lovelyliller.com: Haha, du var sikkert en av få som fikk med seg spørsmålet. Jeg er faktisk enig – vanilje var en liten promille bedre, det hadde jeg ikke trodd egentlig.

  9. Ida

    OI det var fort!!
    😀 Skal på fjellet til helga og da skal disse med!
    Tusen takk for oppskrift!

  10. Hanne

    Bildeboom 😯 😆
    Jeg skal teste begge, og avgi svar etterpå 😎
    I morgen blir det harrytur, får handle litt overtrekkssjokolade der!

  11. Michelle

    Åh, nam! Ja takk begge deler sier jeg :mrgreen: Skal testes ut! Takk for oppskriften! Håper du har hatt en fin dag Kristine, jeg fikk meld av posten i dag, boken ligger å vente på meg hjemme i Bergen 😀 Gleder meg! hihi

  12. Kristin

    Med proteinpulver uten spesielt god smak (troponin) + stevia sjokolade som ikke smeltet skikkelig. men bare klumpet seg – og ble stiv, steig og hard – ble dette helt krise.

    Det så jo så godt ut, så ble rett og slett skuffa og lei meg :-/

    Jaja, bedre lykke neste gang til meg 🙂

  13. Kristine

    @Mari: Jaa 😀

    @Ida: Husk at de bør oppbevares kjølig! 😀 Og god tur til fjellet!

    @Hanne: Og det til tross for at jeg slettet maange bilder 😆
    Overtrekkssjokolade er et must! God harrytur!

    @Maire: Håper det smaker! 😀

    @Jeanette: De var meget gode :mrgreen: Håper du liker de!

    @Michelle: Bare hyggelig!
    Og hurra, den kom frem! Når kommer du hjem forresten?

    @Kristin: Neei 🙁 Dette må vi prøve å fikse;
    1. et proteinpulver der smaken er viktigst (gjerne whey)
    2. stevia er litt besk i smaken, derfor liker jeg tagatose best – MEN når du smelter sjokoladen neste gang så ha en liten skvett melk/cocosa/smør oppi så blir den litt mer rennende.
    🙂

  14. Christina

    De så bare døddsgode ut!!! Skal definitivt prøves! boka den kom allerede i posten hos meg fredag forrige uke og mange oppskrifter er allerede prøvd ut og gleder meg til resten 🙂 du er rett og slett fantastisk og en stor inspirasjon 😉 så spennende å lese om veien du har gått for å komme der du er nå 😉

  15. Ragnhild

    Fin og nyttig oppskrift! I mangel av steviadråper fungerte sukrinmelis og litt kakaopulver også fint 🙂

  16. Monica

    Åhhhhh… nam nam 😀 De der skal testes ut i morra!! Sitter her forresten å leser og titter i boka di nå, ELSKER den, over all forventning!! Virkelig bra jobbet Kristine, fortsett sånn og kom gjerne med flere!! <3

  17. Christina

    Har du forresten en god anbefaling av en god sukkerfri melkesjokolade/mørk sjokolade?? 😉

  18. Lill Adriana

    Jeg dør.. mmm… takk for alle bildene, grønnsakene mine virket veldig spennende nå 🙄

    😉 God natt vakre deg!

  19. Lise

    Nam, de så virkelig gode ut 🙂 må lage disse i morgen 🙂 også må jeg få kjøpt boka di snart 😀

  20. Kaja

    Det så himmelsk godt ut!
    PT-studie på Bali har begynt, og det blir spennende med tanke på maten her nede:) Har hamstret inn cc, men herregud så dyrt det er for nøtter! Glad jeg tok med meg noen kg:)
    Når skal du nedover?

  21. julia

    du er så søøøt når du er fornøyd med deg selv 😀 disse skal definetivt lages!! greit når dte ikke er så mye rare ting i,men ting»alle» har i skapene 🙂

  22. Kristine

    @Marte: Tuusen takk for det!

    @Monica: Så utrolig hyggelig, takk ♥

    @Christina: Ja, Tagatose-sjokoladene! 😀
    http://www.x-life.no/search_result?search_in_description=1&keywords=tagatose

    @Danny: Det kommer jo helt an på hvem man sammenligner med (les 2good) :mrgreen: Men jeg synes disse ble bedre enn 80-90% av barene jeg har smakt opp igjennom.

    @Lill Adriana: Haha staakar, vet du ikke at en dag alltid bør avsluttes med noe søtt og godt 😆

    @Gabriella Sporrefält: Det var de og! 😀

    @Hiba: Så bra! Bare hyggelig!

    @Lise: Jaa! Takk for det 🙂

    @Kaja: De var helt nydelige!
    Drar 15.feb! Gleder meg til å spise masse god og spennende mat der nede 😎

    @MrsCzi: Mhm, jeg lagde flere i går 😳 :mrgreen:

    @Kristiane: Haha søteste :mrgreen:

    @julia: Klarer ikke å skjule det heller, matglede ftw! 😀
    Ja, også går det veldig raskt å lage.

  23. Tonje Linea

    Da har jeg nettopp laget de med sjokolade smak, og nettopp slukt de også 😆 Gikk fort ned kan du si! Du er utrolig dyktig Kristine, jeg er så imponert av dine kjøkkenferdigheter 🙂 Vært inne å lagt inn bestilling på boka di nå også, så gleder meg veldig til den er i hus 😀 Ha en fin dag!

  24. Marianne

    Hei!
    Mulig du har skrevet dette, men jeg spør likevel. Må boken din bestilles, eller finnes den i noen bokhandel? Jeg har så lyst på den 🙂

  25. Lene

    Oi, oi, oi.. Detta må testes ut! Liker når sunne ting blir snacks! Ble mikro-ostekaka di til kveldsmat i går 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *