Gryterett og glad fredag!

Hei dere!

Jeg får starte med litt syting, og heller avslutte hoppende glad. Ryggen/bekkenet føles nesten litt verre, så nå sitter jeg med ispose av og på. Er ikke greit å bli eldre!
Men, jeg fikk trent etter jobb i dag;

Bein + litt skuldre

Liggende sidehev
Sittende sidehev
Hip thrust
Faceplant row

Leg ext./beinspark
Sittende lårcurl
Planken

Beinpress

+ 30 min rask gange

IMG_7483
Hoppende glad – det er tross alt fredag!

Dagens middagstips er noe vi spiste en del av hjemme da jeg var yngre;
Gryterett
IMG_7770
Karbonadedeig, kalkunbacon, kokt ris, squash, paprika og ananas stekt med hvitløk, krydder og en skvett kokosmelk.

Det fine med gryterett er at du kan variere som du ønsker, og det passer perfekt om du har litt forskjellig restemat/grønnsaker som synger på siste holdbarhetsvers.
IMG_7764
Servert med et par skiver med philadelphiaost.

Dagens dessert;
Skyr med karamell og sjokolade
IMG_7806
Skyr, kanel, sukrin gold, pancake syrup og mørk sjokolade

Sånn helt til slutt så fikk jeg en pakke i dag. Jeg pleier å si nei til å motta ting, og jeg pleier i hvert fall ikke å gi gratisreklame på bloggen, men disse var både gode og artige (for meg i hvert fall – som dere kan se).
IMG_7813
Vitaminvann. Ja, delte meninger. Trenger vi virkelig det? Samtidig så spiser jeg jo vitaminbjørner hver dag, fordi det er godt.
Uansett, de skal nå lanseres med stevia – og det kan vi like!

Håper dere får en glad fredag!

16 kommentarer til “Gryterett og glad fredag!

 1. Marianne K Casais

  Ja jeg vet, shit å bli gammal! Har selv ett kne og hofte som skikkelig skaper seg til tider. Føler på gikta liksom? Haha 😛
  Du er kjempe flink som kommer deg av gårde på trening bekken eller ingen bekken 🙂

  Ååååh, nam nam! Skyr med karamell og sjokolade så helt vannvittig godt ut. Jeg trenger sårt søte ting med minst mulig sukker som skal skvises inn i kostholdet mitt, så denne må nok prøves – etter jeg har testet sjokolade moussen din! 🙂

  God bedring! Håper du har en smashing fredag sweetie!

  *Klem*

 2. Amalie

  Gamle dere liksom!! Jeg er ikke engang 20 enda, og jeg har allerede litt beinskjørhet og en del overbelastning i muskler og sener :/ Jaja.. Ingenting og klage for det da. Lever i beste velgående lel! 🙂
  Gryterett var også mye av i min barndom, men jeg tror din utkonkurrerer alle de variantene (sorry pappa)…
  Fikk veeeldig lyst til og prøve den desserten altså! Elsker Skyr!
  – Så hva er forskjellen på de der og de andre vitamin well? Er det bare at de der er med stevia? Synes ikke noe særlig om de 😐

 3. Hanne

  Kristinevann 😯 😀
  Stilig! Om vi trenger det, tja, nei, antakelig ikke, men slike morsomme produkter selger vel heller ikke fordi de er nødvendige 😉
  Håper rygg og bekken kommer seg fort (kanskje det bare er en reaksjon på å bli knekt på plass?!)!
  Håper også at det blir litt ekte sjokkis og karamell på deg i helgen!

 4. Kristine

  @Marianne K Casais: Haha, føler det på gikta ja!
  Søte ting med minst mulig sukker – you have come to the right place lady! :mrgreen:
  Tusen takk, ha en strålende fredag! *klem*

  @Lovelyliller.com: Haha, så bra – men jeg tror det var mye gryterett-poser det gikk i.
  Takk, i like måte!

  @Amalie: Huff da.. men joa, kan jo ikke klage så lenge man lever og kan være i aktivitet 🙂
  Ja, jeg tror denne var den beste jeg har smakt hittil (sorry mamma og pappa).
  Skyr ♥ (Nesten) aldri en dag uten!
  Det er forskjellen ja, null karb og kcal. Tja, litt som utvanna saft.

  @Hanne: Jeg vet 😯 Kan jo nesten ikke kaste flaskene.
  Det er sant, jeg både kjøper og spiser mye som er fryktelig unødvendig – sånn apropos ekte sjokolade og karamell (fudge) i helgen 😉

 5. Pia Ahnstrøm

  Åååh jeg bare digger energien i hoppebildene dine!! 😀
  Hadde ikke gjort noe med fler av dem ;D

 6. Michelle

  Oj, det var et smilende og spentstig bilde av deg frøken! 😀 Gud, tror jeg må kjøpe meg en slik thigts jeg, de ser jo så fine ut!! By the way, utrolig godt med kriweb kålrotfires, det sal gjøres igjen! Det kom en kålrot ned i min mage i dag :mrgreen:
  Håper du føler deg bedre i morgen! Vi får være flinke å passe på kroppene våres 😉
  God helg <3

 7. Maire

  Det så kjempegodt ut.. Og jeg trenger en ny variant enn Toro sin mexicanske gryte..hehe:p
  I helgen skal det bakes med butternut squash, gleder meg til å teste ut oppskriften din:)

 8. Gabriella Sporrefält

  Sukkrin gold!!!! <3 <3 <3

  Köpte igår för första gången och tror redan att halva påsen är slut, oops :O Men det va ju bara så gott och det går ju att ha till allt (nästan 😉 cottage chees med kanel och sukkrin har blivit både frukost, lunsj, mellanmål och natta mat de sista 24h och ikväll blev det vaffel med kanel och sukkrin 😉

  Tack för tips på detta och trevlig helg till dig fina Kristine 🙂

 9. karoline

  Hei 🙂 vet du når dem skal lansere vitamin vannet m stevia? 🙂
  Ellers finner jeg utrolig mye inspirasjon i bloggen din ! 🙂
  Ha en super helg 🙂

 10. Elisabeth Vega

  Nam, gryterett! For et herlig bilde av deg! Du er så vakker 😀 jeg synes vitaminvann er fantastisk godt! Og jeg har utrolig lyst til å prøve de nye der 😀 så kult at navnet ditt sto på! Så et annet bilde på insta, der navnet til den personen også sto på 🙂 kjempe kult!
  Ha en kjempefin lørdag! 😀

 11. karoline

  god helg! du er feiende flott 🙂 Du har sikkert undersøkt dette, men jeg skriver det likevel. Har du undersøkt feil i fotstilling/beinlengdeforskjell? Vedvarende ryggplager vitner om et underliggende problem, og jeg vet om flere som har blitt smertefrie etter å ha tatt en analyse av hva som forplanter seg nedenfra og opp 🙂

 12. Lillian

  Hihi så artige!
  Jeg lurer på hvorfor ikke brus blir lansert med Stevia… skulle jo kommet for lenge siden!! Ikke sant? Kan ikke noen tipse Coca Cola om det :D?

 13. Kristine

  @Pia Ahnstrøm: Kommer garantert flere 😆

  @Michelle: Ja, det så utrolig godt ut – grønnsaker og dip er undervurdert 😀
  Ha en fin dag ♥

  @Maire: Så mye godt du har laget i helgen (var innom og tittet på bloggen) og så fin form du har! Håper du får en strålende tirsdag 😀

  @Gabriella Sporrefält: Jeg vet, sukrin gold har blitt en stor favoritt! Måtte la den ligge et par dager nå, brukte det jo på nesten alt jeg spiste :mrgreen:

  @karoline: Hei! Nei, det vet jeg ikke dessverre – det sto ikke noe info om det 🙂

  @Line: Hei! Du vil garantert finne de om du googler øvelsen og trykker på ‘bilder’ øverst til venstre (kanskje ikke faceplant row, det navnet har jeg funnet på – det er omvendt roing med hantler på benk).
  Om det er noen du ikke finner, så si ifra så skal jeg hjelpe deg 🙂

  @Elisabeth Vega: Takk søte deg! Jeg synes de er helt greie, men kanskje litt lite smak – jeg er jo vant til DEN sterke fun-light safta mi 😆

  @Karoline: Takk! Har fortsatt vondt 😕

  @karoline: Takk for det! Ja, røntgen og måling var det første han gjorde i sin tid – men jeg er faktisk helt rett med så og si nøyaktig like lange ben. Problemet er en altfor svai rygg og et bekken som gjerne vil vippe både litt til siden og opp/ned (dobbel-låsning).

  @Lillian: Jeg vet! Selv om jeg svært sjeldent drikker brus da 🙂

Det er stengt for kommentarer.