Ikke alltid sunn og sterk

4P7I3945bloggNei – jeg spiser ikke alltid sunt
Nei – jeg trener ikke hver dag
Nei – jeg bruker ikke kosttilskudd fast
Nei – jeg synes ikke alltid trening er gøy
Nei – jeg har ikke six-pack
Nei – jeg gjør ikke alt riktig

Ja – jeg kan hoppe over en treningsøkt
Ja – jeg spiser ferdigmat innimellom
Ja – jeg blir sliten
Ja – jeg spiser lett en kilo smågodt
Ja – jeg er noen ganger lat
Ja – jeg blogger kun et overfladisk innblikk

Bloggen har med årene blitt mitt lille fristed til å skrive om tanker, trening, mat og kosthold. Jeg åpner en sjelden gang opp den private døra, men stort sett er den lukket. Det er fordi jeg ønsker at det skal handle om motivasjon, inspirasjon og glede innen kosthold og trening her – ikke meg og livet mitt.

Jeg ser jo at det kan virke som om sunn mat og trening går på skinner hos meg hver dag, men det gjør det selvfølgelig ikke. Det samme gjelder for tanker, lyst og motivasjon. Og livet generelt.

Ha gjerne dette i tankene de gangene dere sitter med dårlig samvittighet over å ha droppet trening til fordel for sofaen, ikke spist en grønnsak på flere dager, nettopp stupt nedi godteskåla, eller på noen andre måter føler dere utilstrekkelig på noe vis – ingen er perfekte!

Hilsen dagens sofagris

48 kommentarer til “Ikke alltid sunn og sterk

 1. Jenny

  Godt å høre :mrgreen: Og ikke minst, viktig å få fram! (ref. diverse treningsblogger som tendenserer mot ortoreksi eller er langt over grensen)

 2. AgnesB.

  Noe annet hadde vært umenneskelig! Alle trenger sofagrisdager inniblant, for å holde motivasjonen på topp resten av året! 🙂

 3. Sigrid

  Nok et bevis på hvorfor du er forbildet mitt!
  Du har beina godt planta på jorda, og er ikke
  redd for å si hva du mener. Du er rett og slett
  bare herlig Kristine!! 🙂 Stå på! <3

 4. Lillian

  Tusen takk for dette innlegget! Dette trøstet en gammel dame som prøver, men feiler ofte og sliter med progresjon 🙂

 5. Frøydis

  TAKK! For at du skriver dette! Nå har jeg kverket en potetgullspose, ikke vært ute i hele dag, og sitter med en skoleoppgave så kvelds-joggeturen blir det nok ikke noe av idag Så takk for at du minner oss på at vi kan være menneskelige og ha dårlige dager uten å ha dårlig samvittighet i en uke.
  I morgen er det mandag, den begynnes alltid med sunn mat og en treningsøkt!

 6. Michelle

  åh takk Kristine! Det var faktisk et slikt innlegg jeg «trengte» nå.. eller passet meg godt! droppet trening i dag i fordel for lesing til eksamen (godkjent grunn).. men når man sitter en hel helg med lesing, så er det fort gjort å spise en del mer enn man egentlig trenger (kjede spise, helge spise og energi spise), ja har gått en del mat ned for å si det sånn! :mrgreen: Men vi er jo alle bare mennesker som du sier! Det gode med det er at man trenger ikke være/gjøre alt perfekt for å oppnå det man faktisk ønsker! Feiling er det alltid rom for 😉 Tross alt det man lærer av!

 7. Irene

  Nettopp derfor bloggen din er så utrolig bra !!
  Ingen er perfekte , og vi er alle bare mennesker .
  Tusen takk for at du er akkurat den du er ❤

 8. Malin

  Det hadde vært slitsomt om du skulle gått rundt og vært perfekt hele tiden. Stor klem fra Malin som har vært på Bunnpris og kjøpt Candy King – fordi jeg fortjener det :mrgreen:

 9. Jane H. Johansen

  Hihi, herlig å høre! Men EN kilo smågodt! 😯
  Neida. Jeg liker veldig godt at du fremmer balanse, ikke hysteri. Det gjør deg til et råflott forbilde og det er derfor jeg følger bloggen din 🙂

 10. jeanette m

  Godt å vite at ikke alt er perfekt 😉 jeg har ofte dårlig samvittighet fordi jeg kanskje dropper trening, blir kval etter åha spist små godt osv men noen ganger må mann kunne gjøre det også… gleder meg til åkjøpe boken din i februar. takk for gode tips og inspirasjonen!

 11. victoria

  jeg liker deg, Kristine! det er alt for mange hysteriske fitnessblogger der ute. det virker som du har hodet på rett plass og er realistisk i forhold til trening og kosthold:)

 12. kristinostevik

  Som blogger, instruktør på et gym osv, setter en seg i en posisjon, enten en vil eller ei.

  Vi er «offentlige» personer på jobb, i butikken, på fritida, enten vi vil eller ei.

  Vi er et forbilde for mange, vi vekker til live dårlig samvittighet i mange for «alt mulig».

  Vi må ta oss dette i akt, MEN også fremstå som du skriver her, at vi faktisk bare er mennensker vi også, med våre (herlige) feil og mangler!

  Takk for at du deler dette innlegget, veldig viktig!

 13. Elisabeth Vega

  Fantastisk bra innlegg! Er så bra at du skriver slike 🙂 Man kan jo ikke spise sunt og trene hele tiden, da blir man jo tynne.. Haha! Avogtil må man bare høre på kroppen, og hva den trenger. Av og til er det meget greit med litt små godt og usunnheter! Må si det igjen, fantastisk bra innlegg 🙂 It made me smile!
  Ha en strålende mandag i morgen, vakre deg 😀

 14. Silje

  Jeg beundrer deg for ditt jordnære og folkelige vesen. Du er en rollemodell og inspirasjonskilde for meg og mange andre. Bloggen din motiverer og gir meg glede. 🙂

 15. Anja

  Veldig bra skrevet. Viser bare at du er et helt vanlig menneske med de samme tanker og følelser som oss andre. Du er bare mye flinkere til å være skikkelig god på det du driver med i motsetning til blant annet meg som er litt sånn «wannabe » sunn treningsglad jente 

 16. Sara

  Jeg prøver aldri å være perfekt på treningsfronten, jeg trener kun fordi det er sunt og fordi jeg elsker det (og at jeg er litt opptatt av det overfladiske, da!). Men jeg har ofte vanskelig for å godta at jeg ikke hele tiden yter 100% på andre områder. Og nå vil jeg bare si: TAKK for påminnelsen! For dette tror jeg gjelder alle mennesker, i alle områder av livet 😉

 17. Lill Adriana

  Du KAN spise smågodt ja. 😉
  Men du ser ut som om du trener hver eneste dag, og du ser ut som om du aldri spiser feil! Så mye gjør du jo veldig riktig 😀
  SLik jeg kjenner deg har du rett i alt du skriver i dette innlegget. Men du er «velsignet» ved at du elsker å trene, og du bruker jo matkunnskapen din til noe ganske fornuftig (de fleste hverdagene) 😆 Det er jo derfor du tross dine svake øyeblikk klarer å ha den helsen du har.

  FInt innlegg Kristine, jeg kan tenke meg at mange tror du aldri skeier ut.

 18. Kristina

  Hvordan er better bodies treningstøyet i størrelsen (thigtsen og toppene) ? Bruker både m og s, avhengig om hvordan klærne er i str. 🙂

 19. Julie

  Du er rett og slett fantastisk! Det er ikke få ganger jeg har lest igjennom treningsblogger og følt at jeg ikke strekker til, men du viser alle sidene ved et sunt kosthold, og det virker som om du ikke har et behov for å fremstå som perfekt. Det er utrolig godt å lese sånne innlegg!

 20. Ida T

  Lenge siden jeg har kommentert, but this is why we love you :mrgreen: Altså, ikke på den måten.. Men ja:)

 21. Kristine

  Jenter og kvinner: tusen takk! ♥
  Jeg er veldig glad for at dere leser (og liker) bloggen min og er så positive til at jeg er langt ifra dedikert og seriøs hver dag 😉

  @Frøydis: Kverket en potetgullpose :mrgreen: Det er godt å være menneske!! Håper skoleoppgaven gikk bra!

  @Malin: Yes-you-do! :mrgreen:

  @Jane H. Johansen: Det er faktisk helt sant – imponerende og flaut på en gang! 😳
  Tusen takk ♥

  @Anja: Det er det som er, jeg er også en liten wannabe 😀

  @Lill Adriana: Haha, det er kun spesielt utvalgte som får et innblikk i min fråtsing (så «heldig» er du liksom).
  Det er sant, jeg er heldig som er så glad i å lage mat – det er jo det jeg foretrekker i det daglige, og som vi alle vet er det det som utgjør forskjellen. Og jeg er sta, det hjelper meg på trening.

  @Kristina: Jeg synes underdelene (joggebukser, tightser m.m) er fine i størrelsen, ikke for små – men noen av toppene er litt trange i str s.

  @Ida T: Love u too! :mrgreen:

 22. Lise

  TAKK for et bra innlegg!! Deilig å lese at du også er menneskelig, at du kan droppe en treningsøkt og at du kan spise usunt!! Man trenger sånne forbilder som deg!! På mange trening/fitnessblogger, kan man noen ganger få inntrykk av at alt skal være så perfekt, at man må spise sunt HELE tiden og at man må trene HVER dag.. Det kan bli litt slitsomt og man akn da lett føle seg mislykka om man ikke klarer det..

  Du er et sunt og bra forbilde og har en super blogg!! 🙂

 23. Charlotte

  TAKK for dette innlegget! Du er et flott forbilde, i motsetning til de fleste andre fitnessbloggere. 🙂

Det er stengt for kommentarer.