Puddingkake, sushi og funky pink!

Her kommer oppskriften på puddingkake!
IMG_7544
Den ble som sagt et resultat av en kald pudding som aldri ble fast pga for lite egg i forhold til væske, så jeg er litt usikker på hvordan den blir uten denne omveien jeg tok i ovnen – men here goes:

1 boks kokosmelk
3 egg
200g gresskarpuré (eller annen puré og/eller kesam)
2 ss sukrin gold (eller annen søtning)
4-5 dråper stevia karamell (eller annen smak)
2 ss bakepro
50g kakemix

Varm melken sammen med søtning og rør inn eggene til det tykner (NB skal ikke koke). Ha kjelen av plata og vend inn puré eller kesam. Tilsett tørrvare til du får en myk, tykk kakerøre. Inn i ovnen på 180 grader i 25 min.

IMG_7538
Resultatet ble en varm puddingkake – smøremyk og utrolig god!

IMG_7540
Med litt sirup over – jeg valgte den som heter pancakesyrup fra iherb.
IMG_7544
IMG_7550

.
Over til dagens middagstips – sushi!
Og dette er den veldig enkle versjonen – ris og salmalaks;
IMG_7595
Syltet ingefær, soyasaus, risklumper med salmalaks over og salmalaks med sesamfrø.
IMG_7593
Neste gang blir det den litt mer avansert versjonen med noriark, avokado, tilbehør og rulling – også kalt maki.

.
Nye treningsklær = motivasjon!
IMG_7590

Nå har Röhnisch kommer med sin helt nye vårkolleksjon (jeg vet, litt tidlig eller), men den er så fin! Det som var rosa før er nå ROSA – og da snakker vi en skikkelig frisk bringebærfarge.
topp    t-skjorte

(Trykk på bildet for å komme til toppen)

Denne fargen heter funky pink, og det er den jeg har på den nye Sofia-tightsen under her;
IMG_7589
Tightsen kommer også med andre farger på stripene. Toppen er for øvrig denne. Og det ender alltid med at jeg hopper.

Jeg har trent med den et par ganger nå, og den er utrolig behagelig. Den sitter stramt på og løfter bakenden, stoffet er veldig mykt og den har en bred, behagelig kant rundt livet.
Jeg er fortsatt stor fan av 2xu-tightsen min – den er best på de tøffeste øktene, spesielt på bein – men jeg skal innrømme at det er godt å ikke føle seg som en stappa pølse de gangene jeg skal «kose» meg med vektene eller på mølla.
Alt til sin tid!

Dagens koseøkt
Knebøy
Rykkbøytøft og vinglete, men artig!
Franskpress
Cable pushdown

+ 45 min rask gange på mølla

.
God onsdag!

17 kommentarer til “Puddingkake, sushi og funky pink!

 1. Irene

  Skulle ønske jeg likte sushi, for det ser igrunnen godt ut 🙂
  Fiskegratengen din er i magen , helt fantastisk ..vet at det blir rester av den til kveldsmat også!
  Du inspirerer , fineste Kristine ❤

 2. Ingerh

  Hei! 🙂

  Jeg har tenkt til å bestille en ny treningstights, men står mellom to stk. Antishake og better bodies sin fitness long tights. Da tenker jeg hovedsakelig til styrkeøvelser. Nå vet jeg ikke om du har testet begge, men hvilken anbefaler du? Eller kanskje noen andre vet?:)

  Takk for en super blogg, for ikke å snakke om mat-og dessert heftene dine. Gleder meg stort til boka di kommer!
  Ha en flott kveld:D

 3. Kristine

  @Irene: Jeg likte det ikke de to første gangene jeg spiste det, men så plutselig «alle gode ting er tre» (har kanskje noe med at jeg spiste på Alex Sushi da).
  Puh – godt at den jeg hadde i tankene når jeg lagde den likte det! ♥

  @Ingerh: Hei!
  Dette er hovedforskjellene slik jeg ser det;
  Röhnisch – Atletisk, sporty look. Bred strikk rundt livet, og litt tykkere stoff. Veldig behagelig.
  Better Bodies – Tøffere look. Tynnere strikk rundt livet, og tynnere stoff – føles ikke som om man har på tights, på godt og vond (haha).

  Jeg liker Röhnisch best. Men, bare for å gjøre det vanskelig for deg, så foretrekker jeg 2xu til tung styrketrening.

  Tusen takk! Ha en strålende kveld du og, og lykke til med tights-valget! 😀

 4. Kristine

  @Ida: Den var veldig god, noen ganger er det nødvendig med noen feil for å finne det riktige 😀

  @Friken: Nja, og bortsett fra alt det usunne :mrgreen: Men enig, veldig lik gresskarpaifyll – digg!

  @Lovelyliller.com: Det er bøy hvor du holder stanga over hodet 🙂

 5. Elisabeth Vega

  ÅH den puddingkaka så AMAZING ut! YUMMY 😀 Blir så glad av hoppebildene av deg!! Åh, du er så vakker 😀
  Håper du har hatt en fiiiin onsdag!!

 6. Lene

  Hei, så et lite glimt av et stilig salongbord 😛 er det mulig å få se et bilde i helprofil?

 7. Kristine

  @Elisabeth Vega: Det er derfor jeg gjør det – det er så mye enklere å smile ekte da, for det er jo moro å hoppe 😆
  Håper du har en fin dag!

  @Lene: Ja, her:
  http://www.kriweb.no/2011/05/02/velkommen-hjem-til-todd/img_2018/
  Mitt lille, røffe bord som jeg fant hjemmesnekra og brukt 🙂

  @Maja Nordic: Den så jo kjempegod ut!
  Et lite tips til neste gang: stivpisk eggehvittene og vend dem inn i resten – alt blir så luftig og godt da 🙂
  Bare hyggelig! Klem

 8. Kari

  Hei, du skriver ikke at man må lage sushiris til sushi. Det gjør du vel? Og washabi er et must til sushi for å få den riktige smaken:)

  Ellers syns jeg oppskriftene dine bærer preg av at du er ganske ung. Det går mye i gratenger, gryter, burgere, puddinger og kaker. Det er kjekt til hverdags med slike enkle retter med billige ingredienser. Men når det er helg er det gøy å lage litt mer raffinerte retter. Bruker du aldri ingredienser som f. eks. indrefilet, lammeskanker, scallops og scampi? Mener ikke du skal komme med gourmetoppskrifter, men litt mer sunne, men raffinerte retter og fine desserter hadde vært fint å fått tips om.
  Dette er ment som konstruktiv kritikk og ikke negativ kritikk:)

  Bloggen din er interessant, skriv gjerne ofter hva du trener og hvor tunge vekter du bruker:)

 9. Heidi

  Jeg måtte faktisk google «rykkbøy» for å skjønne at det er det samme som det jeg på bra norsk kaller «over head squats» 🙄 lol! Driiitkult at du trener slike øvelser! Jeg vil også, men er ikke bevegelig nok (enda) 😕

 10. Kristine

  @Kari: Du kan bruke all rundkornet ris, risotto eller til og med grøtris – men det må være en type som er klebrig, ja.
  Om du hadde fulgt bloggen fra starten av så hadde du sett at jeg er en stor tilhenger av å gjøre såkalt hverdagsmat sunn og proteinrik – det er liksom min greie 🙂 Når det er sagt så bugner det over av fisk, kylling, svin, vegetar og artig tilbehør og kombinasjoner. (Jeg er dessverre ikke så glad i noen av eksemplene du kommer med).
  Kaker/muffins som jeg poster her er proteinbakst og ikke ment som fine (eller ekte) desserter, det var slik det hele startet.
  Jeg er ingen feinsmecker dessverre 😀

  @Heidi: Haha, det er nok jeg som er utdatert. Knebøy med stang over hodet på godt norsk.
  Kul øvelse! Men skikkelig tøft ja, må øke gradvis på vektene – nå er det kun stanga liksom.

 11. Kari

  Men angående sushien, så syns jeg du villeder litt her. Hemmeligheten bak vellykket sushi er at risen blir bra. Man må bruke sushiris, den må vaskes og skylles skikkelig, og man MÅ bruke hjemmelaget eddikblanding eller ferdig riseddik. Ellers blir det jo vanlig ris, og ikke sushiris med den riktige karaktiristiske smaken. Og så må den ha riktig konsistens, litt klebrig, men ikke FOR klebrig. Jeg er ingen sushikokk, men vet iallefall at man ikke kan koke ris som vanlig og kalle det sushi 😉

  Men jeg liker tipsene dine til sunnere og mer proterinrik hverdagsmat selv om endel av det er ganske simpelt 🙂

  Du er vant til å ha en flokk med tilbedere som forguder alt du lager, gjør og skriver, så håper du ikke blir snurt av at jeg ikke sluker alt på lik linje som de andre 😉

Det er stengt for kommentarer.