Wok og varme jakker

Endelig mandag dere! Eller?

Jeg er ikke så veldig happy-go-lucky på mandager kjenner jeg, spesielt ikke i dag. Det har vært en.. la oss si utfordrende start på uka, men det ordner seg alltid til slutt. Man får ikke gjort noe med slemme folk, kun lære av det og sørge for at man aldri blir så ufin selv.

Mat må man ha, og det blir man alltid i godt humør av!

Kyllingwok med kokos og cashew
IMG_7368
– Stek kyllingfilet (eventuelt quornbiter) i en wokpanne sammen med chili, curry, gurkemeie, hvitløk, spisskummin, salt og pepper.
IMG_7370
– Tilsett brokkoli, purre og paprika – eller andre grønnsaker du måtte ønske. Fres i et par minutter før du tilsetter en boks kokosmelk og lar det putre et par minutter til.
IMG_7372
Ha over et par håndfull cashewnøtter til slutt et voilá!
Jeg pleier å ha i en oppskåret banan i tillegg – det må du bare prøve. Nydelig!

.
3Dagens treningsøkt – bein og skuldre

Knebøy – 60 kg
Liggende sidehev – 6 kg
Sittende sidehev – 8 kg
Hip thrust – ferdigstang (27-30?)
En-arms hantelro – 24 kg
Leg ext./beinspark – 50 kg
En grei økt med få øvelser og mange sett

+ 50 min
rask gange på mølla

.
Og i dette kalde været vi har for tiden har jeg endelig fått brukt mange nye, varme klær som jeg har hatt liggende lenge. Blant annet en skappelen-genser som mamma strikket til meg før jul, og denne Parkasen fra .
Parka
Det er salg på jakkene nå – og er du en str 40 kan du blant annet få denne over her veldig billig.

Nå skal jeg gå og smake kake – det var nemlig et lite mislykka prosjekt i går kveld som endte opp som det til slutt, det går ikke alltid på skinner her. Blir det godt så deler jeg selvfølgelig med dere!

21 kommentarer til “Wok og varme jakker

 1. Lovelyliller.com

  det er en god mandag – egentlig. Var vondt å stå opp i dag tidlig tho ;D jeg har egentlig lite i mot mislykkede kaker, for de bruker som ofte å SMAKE nydelig 😀 enjoy!

 2. Marianne K Casais

  Og det ser som alltid skikkelig snacks ut 🙂 Yum yum!

  I hear ya… Ikke verdens kuleste start på uken her heller.

  Er desverre skremmende mange folk som er mindre trivelige der ute, og det er desverre ingenting vi kan gjøre med dem 🙁
  Heldigvis finnes det masse snille folk også. Vi får heller bruke energien vår på dem 🙂

  Håper kaken var god til tross for mislykket! 🙂

  *stooooor klem*

 3. Kristine

  @Lovelyliller.com: Man kjenner at man lever om mandagsmorgenen ja 😀
  Den ble vellykket!!

  @Marianne K Casais: Kjipt.. i morgen blir en myye bedre dag!
  Ja helt enig, blir egentlig ganske irritert over meg selv som i det hele tatt ofrer det en tanke.. må heller fokusere på ting og mennesker som er gode 🙂
  Den var faktisk nydelig!
  Stor klem

  @Odenator: Ja, men jeg tror heldigvis på karma 🙂

 4. Michelle

  uff ja, ufine folk er det bare til å riste av seg… De fortjener ikke at man bruker tanker på dem!

  Ja, mat blir man alltid godt humør av 😆 Og dette så jo ikke feil ut!!! nomnomnom

  Det kan ikke alltid gå bra når man leker så mye på kjøkkenet, men gøy er det og ekstra gøy når man får til noe skikkelig snadder! 😀

  God kveld videre Kristine <3

 5. Vilde Sofie

  Det finnes mange slitsomme, urimelige og ufine folk der ute – det er sikkert og visst! Spesielt får jeg merke mange av dem på jobb i resepsjonen her jeg sitter nå.. Men du har så rett i det du skriver: Vi skal i alle fall ikke synke ned på samme nivå selv 😉 Snart er mandagen over (halvannen time igjen med jobbhelvete for min del), og resten av uka blir forhåpentligvis bedre 🙂 Jeg er heller ingen mandagsperson 😉

  Woken ser forresten nyydelig ut. Jeg skal lage meg det så fort som mulig (dvs onsdag eller torsdag), og inkludere banan! Det er jo så godt 😀 Mulig jeg har spurt om det før, men har du prøvd banan i taco? Det er ganske så godt 🙂

 6. Fantasia

  Æsj, ikke noe bra med uhyggelige mennesker 😐 Håper det ikke ødela dagen din for mye, da..
  Middagen, derimot, fikk meg i godt i humør 😀 Ønsker deg en bedre dag i morgen 🙂

 7. Elisabeth Vega

  Mandager suger…. MENMEN, snart tirsdag. Hehe 😀 Woken så forresten AMAZING ut. Wok er så godt! 😀 Og jeg må si dette kalde været kan gå å legge seg. JEG ER LEI 🙁 Uff..
  Håper du har hatt en finfin mandag, og at du får en fin tirsdag! 🙂

 8. Anja Holt

  Den parkasen ser så deilig ut, men jeg har ikke de pengene tilgjengelig nå altså…. men jeg kan ønske meg, eller ha det som belønning, kanskje når jeg har fått til 50 av de hundre øktene…. perfekt for gåturer i kulda som vi har her (seksten minus i dag tidlig).

  Håper tirsdagen blir knallbra!

 9. Kristine

  Fatter ikke hvordan noen kan være ufine mot deg 😥 Hadde det bare hjulpet å være «stor» og sterk i slike sammenhenger hadde det jo ikke vært noe problem for din del, men nå er det vel ikke slik muskler bør brukes i våre dager..! 🙄
  Håper uka videre blir fin <3

 10. Kristine

  @Michelle: Det beste med denne woken er jo alle de små cashewnøttene som sniker seg inn i munnen i løpet av matlagingen 😆
  Ha en fin dag! ♥

  @Vilde Sofie: Så hyggelig å høre fra deg! ♥
  Jeg har også jobbet i resepsjon noen somre, og da møter man på litt av hvert ja. Heldigvis er det mange som er så hyggelige at det overskygger de andre, men det er liksom de ufine man husker til slutt.. irriterende 🙂
  Banantaco har du faktisk nevnt før, og selv jeg er skeptisk til det – men jeg skal prøve det neste gang!
  Håper alt står bra til med dere begge to!

  @Lene: Takk for det! 🙂

  @Fantasia: Neida, etter middagen var jeg i strålende humør – og i dag kjenner jeg blir en veldig bra dag 😀 ♥

  @Elisabeth Vega: Litt mildere i dag da! Håper du får en strålende dag søte, kle deg godt så du ikke fryser 🙂

  @Hilde: For å tjene penger 😐

  @Anja Holt: Det synes jeg høres ut som en veldig god belønning ♥
  All ære til deg som kommer deg ut i denne kulda, jeg holder meg inne på et svett treningsstudio når det blir såpass kaldt.
  Men, «bare» -10 her i dag! 😀
  Takk i like måte!

  @Kristine: Den tanken satt jeg igjen med og.. 😆 men det er ikke alltid det hjelper på sniker som sitter og mailer.
  Takk i like måte, tror det blir en veldig fin uke allikevel ♥

 11. Anette

  Tusen takk for de utrolig kloke ordene «Man får ikke gjort noe med slemme folk, kun lære av det og sørge for at man aldri blir så ufin selv.» Jeg har vært i en type konflikt på jobb en stund nå, hvor noen i en annen avdeling bruker diverse hersketeknikker og utestengelse av folk fra min avdeling i et prosjekt. Jeg har spesielt blitt rakket ned på fordi jeg er så ung, selv om jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på alt jeg leverer. Dette har irritert meg veldig og heg har brukt aaaalt for mye negative tanker og energi på dette. Med en enkel setning nå fikk du meg til å innse at jeg skal takke dette fra en helt annen måte fra nå, jeg skal rett og slett være veldig hyggelig og gjøre en god jobb uten å la denne personen plage meg. Tusen tusen takk Kristine! You’ve made my day!

 12. Madde

  Ønsker deg en riktig fin dag, Kristine! 😆

  Om noen er slem mot deg på et eller annet vis så kan det være at de føler seg utilstrekkelig selv, og det må ikke du ta innover deg. 😉 Det er dems eget problem, selv om kanskje noen prøver fortvilet å prakke det over på deg. Hold på «makta» di du! ❗ Du skal vite at du betyr mye for mange og påvirker positivt, og det er mange mange mennesker som setter pris på deg. Ta det med deg videre for det fortjener du. 😀

  Lykke til og håper du får mye bedre dager fremover enn den som var i går. 😛

 13. Kari

  Hei,
  ser at du tar 50 minutter på mølla etter styrketreninga. Jeg pleide og alltid å jogge eller gå raskt i oppoverbakke i 30-50 min etter hver styrkeøkt. Men nå sa en PT på senteret at siden jeg ville bygge større muskler, så skulle man ikke gå/jogge etter styrketrening. Da skulle musklene ha ro til å begynne restitusjonen. Dersom man ville jogge, skulle det gjøres andre dager. Så nå de siste ukene har jeg sluttet å jogge. Og siden jeg trener styrke 5 dager i uka, så blir det liksom ikke no jogging…
  Hva mener du om det han sier?

 14. Hanne

  Æsj, hva er det egentlig med noen mennesker? Jeg møter svært mange mennesker hver dag gjennom jobben, og selv om mange er svært hyggelige, er det dessverre de virkelig negative opplevelsene som fester seg. Noen er bare fæle 😕
  Håper resten av dagen var bra nok til å viske bort den kjipe starten, og at tirsdagen er myyye bedre 😀

 15. Kristine

  @Anette: Trist å høre om opplevelsene dine på jobb 😕 Men det som hjelper meg er at jeg tror på en slags karma, at gode ting skjer med gode mennesker (og omvendt).
  Håper du får en fin dag, smil og hold hodet hevet! 🙂

  @Madde: Tusen takk ♥ Og dagen i går ble så mye bedre og! Når man klarer å snu noe negativt til motivasjon og pågangsmot så er det jo bare fin-fint 🙂 Ha en strålende dag!

  @Kari: Han har mye rett i det, men det er ikke noe fasitsvar her – det kommer an på to ting. 1. Utgangspunktet ditt og 2. Målet ditt.
  Er man i den tynnere delen av skalaen og ønsker en strammere og mer muskuløs fysikk så kan man med fordel skille styrke og kondisjon (eventuelt roe veldig ned på sistnevnte).

 16. Kristine

  @Hanne: Det lurer jeg på noen ganger og.. hva ER det med folk 😕 Det er godt mulig jeg har vært ufin som yngre, men man lærer da etterhvert som man blir voksen – trodde jeg.
  Nuvel, det er glemt og jeg har det veldig bra. Som de sa på radioen i dag morges – det er «hump-day» i dag! Kommet over kneika, og kun nedoverbakker frem mot helg 😀

 17. Kari

  Jeg er 161 høy, veier 51 kg, fettprosent på 17-19.
  Vil ha mer muskler, men ikke mer fett. Slik som dine muskler er på bildet øverst, er veldig flott. Jeg har litt igjen ennå, og må og ned litt til i fettprosent, men litt vanskelig med begge deler samtidig. Så skal fokusere på musklene nå, og fettprosenten om etpar måneder. Tror du det er en god plan? :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.