Tunfiskmix og avokadorull

Det høres jo ut som rene gourmeten fra en sushirestaurant, men det er to helt vanlige matretter i casa de kriweb.

Tunfiskmix
IMG_7407
Jeg kom plutselig på at jeg savnet tunfisk, for jeg er en av de som virkelig elsker det – på boks attpåtil. Jeg og Todd.

Det ble en blanding av det jeg fant i kjøleskapet, og for en fantastisk god mix det ble!
IMG_7390
En tunfiskboks blandet med opphakket løk, grønt eple, sylteagurk, 1 ss majones og 2 ss mager kesam.

IMG_7399
Servert med paprika, kålrabi, cherrytomater og kremet spinat.

Avokadokjøttrull
IMG_7330
Avokadoburgeren her om dagen ble såpass god at jeg gjentok det igjen med en kjøttrull.

IMG_7327

Dette er middagen som lager seg selv;
IMG_7320
Klem ut en pakke karbonadedeig på et bakepapir. Ha på valgfritt krydder, pesto, avokado og revet ost (fyllet velger du selvfølgelig helt selv), rull sammen og legg i en ildfast form med noen drypp olje over. Inn i ovnen på 200 grader i 22-25 min.

IMG_7332
Servert på en seng av deilig risotto!

Takk for hyggelige tilbakemeldinger angående min foredragsholder-debut for gostudy forresten!
Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er nervøs (big time) – hva kan jeg lære studenter innen pt og idrett? Men samtidig så får jeg tenke som så at det er en grunn til at jeg ble spurt, noen synes min historie og mine erfaringer kan være lærerikt og spennende for andre – så da takker jeg ydmykt ja til å dele det. Jeg vet at jeg kommer til å vokse og lære utrolig mye på denne reisen, jeg kan bare ikke la slike muligheter slippe unna.

Ellers hentet jeg en pakke fra i dag, og jeg har herved fått en ny venn til hjemmetrening – lover at jeg skal vise dere flere øvelser både på yogamatte og med denne fine saken når jeg har trent litt mer med det selv.

Jeg kan vise dere dagens treningsmotivasjon;

IMG_7416

T-skjorte fra Puma – på salg!

IMG_7433

Kattedyr på treningsklærne er ikke feil! (Og ja, jeg skal få hjelp til «outfit bilder» neste gang).

Ha en fantastisk onsdag videre!

25 kommentarer til “Tunfiskmix og avokadorull

 1. Anja Holt

  Synes ofte slike kjøttruller blir litt «tørre», forslag på hva man kan putte i deigen for å få den litt mer saftig? Tips mottas med takk!

 2. Anniken aronsen

  Var på utdanningsmessa i Lillestrøm og snakka med gostudy idag! Høres kjempespennende ut, kanskje vi sees der til høsten! 😀

 3. Kristine

  @Anniken aronsen: Så gøy! 🙂 Tror det er veldig bra, gleder meg til å se og høre mer om utdannelsen innen pt og idrett. (Jeg drar dit nå i februar, ikke til høsten dessverre).

 4. Fantasia

  Dette hørtes og så kjempe godt ut:) Til og med de som ikke liker tunfisk ville sikkert likt dette!
  Forrige gang jeg lagde kjøttrull brukte jeg kyllingkjøttdeig og kun Kavli sin baconost og løk inni, det ble tørt:-/
  Du har MYE å tilføre alle trenings glade personer og også de som trenger en opprydding i kostholdet sitt 😉 Skulle ønske jeg var der nede samtidig som deg.

 5. Pia Ahnstrøm

  Stylish overdel! ;D Helt klart høy treningsmotivasjonsfaktor her!

  Gratulerer forresten så mye med det nye prosjektet 😉 Det virker kjempespennende!
  Jeg er helt sikker på at du har mye å dele av både kunnskap og erfaring – mye nyttig som kan bidra godt for andre. Jeg har jo lært en masse bare av å lese bloggen din!
  Knallgøy at du deler dine gleder, Kristine 🙂
  Kjør på med RÅSA engasjement!!

 6. Kristine

  @stine: Tunfiskmixen var veldig god, verdt å prøve! 😀

  @Fantasia: Ah.. ja, nei man må nok ha noe fettholdig for at det skal bli saftig.
  Så koselig, hadde vært gøy møte noen «kjente»/bloggelesere der nede 🙂 Men du skal jo ut på tur selv!

  Brun ja.. kremt, dette var rett etter jeg hadde dusjet meg med tanning – overflødig farge blir borte først etter en dusj, så jeg ser litt mer normal ut nå :mrgreen:

  @Irene: Du, jeg har aldri laget hjemmelaget fiskegrateng! Nå ga du meg en idé 😀
  Jeg ser for meg torsk (eller annen hvit fisk), hvit saus, fullkornsmakaroni (eller proteinpasta) og finmalte mandler på toppen.

 7. Yv

  Jeg er også en tunfisk-elsker, spiste det faktisk til middag i dag. I en noe mindre fancy variant en din. Det så kjempegodt ut og skal absolutt prøves! 🙂

  Og gratulerer så mye som foreleser ved GoStudy! 😀 Studentene der er kjempe heldige som får høre dine erfaringer og dine kunnskaper. 2013 blir ditt år! Med masse spennende planer og foreleser.. Jeg unner deg det, for du er ei jente med tæl! Stå på videre og lykke til 😀

  Det jeg liker best ved deg er at du ikke er så «formanende», men at du hele tiden understreker at det er opp til hver enkelt å finne sin egen vei til en sunn og sprek kropp 🙂

 8. Elisabeth Vega

  Så fantastisk kreativ du er! Gleder meg til å kjøpe boka di! 😀 Maten ser jo helt fantastisk ut.. OG FOR NOEN FLOTTE BILDER AV DEG! Du er så vakker!
  Håper du har hatt en bra onsdag! 😀

 9. Michelle

  En ting skal du ha frøken, du er søren meg kreativ på kjøkkenet! I like it!! Blir stadig inspirert! avokado + burger = sant! :mrgreen: hehe
  God natt 🙂

 10. Madde

  Den kjøttdeigretten så kjempegod ut. Jeg prøvde å steke kjøttdeig i ovnen en gang, men fikk den liksom ikke ordentlig stekt slik en får på panne. Jeg har nok gjort noe feil, og bør prøve igjen. 🙄

  Har du vært borti pakker/bokser tomat»saus» uten sukker, på butikkene?

  Jeg finner bare tomat med sukker her jeg bor, og nå har jeg glemt å lage egen saus (innkokte tomater) så jeg er litt frustrert. Er merkelig hvor lite sukker som skal til før kroppen reagerer når en er rimelig avvennet med hele sukkergreia. 😀

 11. Kristine

  @Yv: Tunfisk er godt!
  Tusen takk for det! 😀
  Kanskje det er derfor «min måte» har slått an – blant alle som hadde (og solgte) en fasit så kom det en og påsto at det ikke fantes. Det utradisjonelle ble etterhvert tradisjonelt og oppnåelig for folk flest.

  @Elisabeth Vega: Jeg er nok den som gleder seg aller mest til boka kommer 😆 Tusen takk, håper du får en knall dag!

  @Fantasia: Småangst 😳

  @Michelle: Takk 😎
  Du fikk jo ideen allerede i Mexico! 😀

  @Madde: Den var sikkert bare inne i litt for kort tid!
  Jeg pleier å kjøpe bokser med hakkede tomater jeg, og eventuelt 1-2 ss ketchup eller tomatpuré til.
  Det merker jeg ingenting til, er nemlig på ingen måte avvent fra sukker :mrgreen:

 12. Biffen :-)

  Du… steker du kjøttrullen i ovnen med bakepapiret på da eller?

  Hehe… sorry om spørsmålet er teit – har ikke gjort det før vet du 🙂

 13. Biffen :-)

  Mange takk for svaret – og takk for en veldig fin nettside!

  Keep up the good work & ha en finfin dag :mrgreen:

 14. Silje

  Jeg spør deg fordi du er så kjent med produktene; er det store forskjeller i pris om man kjøper sukrin på iherb kontra helsekost? Og er det forskjell i proteinpulveret man liksom tar etter ei hard styrkeøkt og den du baker med, foruten smaksvariasjoner? Og til sist; kan man egentlig spise «for mye» protein i løpet av en dag?

  Gleder meg til boka di kommer ut 😀

 15. Kristine

  @Biffen 🙂: Takk, ha en fin dag! 🙂

  @Silje: Jeg har ikke sammenlignet prisene, vet ikke hva det koster på helsekost dessverre – men jeg vil anta at iherb er billigst, de har imidlertid kun vanlig sukrin (ikke sukrin+, sukrinmelis eller sukrin gold som du finner på blant annet x-life.no).
  Det er en liten forskjell i proteinpulver og bakepro, sistnevnte er nøytral smak og tåler oppvarming bedre.
  Man kan spise for mye av alle næringsemner, men det skal godt la seg gjøre å «overdose» på protein :mrgreen: Det er ikke nødvendig (i mine øyne) med proteinpulver hver dag, bruker det 0-1 ganger i uka selv.
  Takk!

Det er stengt for kommentarer.