Burger med avokado

Jeg kommer innom med litt mat og trening igjen, og et stort takk til en veldig spesiell jente.

Først må jeg bare fortelle (les: syte) om dagens gjøremål: vasking av vinduer.
Det har selvfølgelig ikke noe med at jeg skal ha visning her i morgen.. Jeg skal ikke si hvor lenge det var siden sist, men det var på tide. At vinduer kan bli så møkkete – innvendig! Det var mye jobb, men nå skinner de – nesten så jeg må sitte inne med solbriller på i dagslys.

Her er dagens middagstips:

Burger på brød med avokado
IMG_7345
Burgerne er laget av karbonadedeig og krydder – bare formet sammen og stekt i litt smør. Legg en cheddarskive oppå som smelter.
Lavkarbobrød i brødrister, smøres med philadelphiaost, skivet avokado, et dryss havsalt – og burger oppå.
IMG_7347
Og en liten skive purreløk på toppen!

Etter vasking av vinduer ble det en treningsøkt – bein og skuldre/rygg
bilde (38)
Knebøy
Hip thrust

Liggende sidehev
Faceplant row (se bildet over – fant på navnet selv :cool:)
Kabelroing
Beinpress
Frontbøy
Liggende lårcurl
bilde (37)

Slapp og sliten kom jeg hjem til et veldig hyggelig brev i postkassa. Du vet selv hvem du er når du leser dette.
Jeg pleier å være flink til å uttrykke meg, men jeg finner liksom ikke et passende ord for å beskrive hva jeg sitter igjen med etter å ha lest det. Det er en blanding av ydmyk, glad, overrasket og rørt. Jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene det, men det forteller meg at jeg må ha gjort noe riktig med bloggen. Mest av alt forteller det meg at du er en utrolig fin jente.

Ellers har jeg en dessert stående i kjøleskapet som jeg er veldig spent på om ble vellykket, det finner jeg ut litt senere.
Nå skal vi på kino!

18 kommentarer til “Burger med avokado

 1. Fantasia

  😳 <3
  Jeg har vasket leiligheten, ryddet vekk julepynten og vasket klær idag etter at jeg hadde en bra styrke økt! Ser at mine vinduer trenger en real omgang med såpe og vann også, men det får jeg ta i morgen(eller en annen dag).
  Ønsker deg en kjempe bra helg og visning i morgen 😉

 2. Trine

  Det så kjempe godt ut! Oppdaget bloggen din for under en uke siden, og har allerede fulgt 3 av oppskriftene dine. Du har en super inspirerende blogg 🙂 Lurer veldig på hvordan du lager burgerne og hvilke krydder du bruker? Hvordan steker du de?

 3. Lisbeth

  Haha, skal prøve den øvelsen en dag 😎
  Bra det ikke er bare jeg som blir liggende som et slakt av og til… på mitt gym er det omtrent 4 jenter (+ noen som dukket opp nå i januar, hmm) som er innom jevnlig iløpet av året. Resten er altså store, sterke mannfolk. Føler meg som et lite barn i feil omgivelser når jeg blir liggende slik helt utmattet etter en øvelse, så dette var virkelig en trøst 😆

  Maten så kjempegod ut, rask, enkel, sunn og god er liksom kriteriene her i huset, hehe.

  Så heldig du er som får brev, det er så utrolig koselig!

 4. Elisabeth Vega

  ÅÅÅH de burgerene fristet meg så mye at nå skal jeg søren meg lage noen! 😀 Og jeg må si jeg kjenner meg igjen i det nederste bildet! Haha 😀 Du ser råbra ut når du trener, må jeg si! DAMN! Håper du har hatt en fin helg! 😀

 5. Kristine

  @Lovelyliller.com: Sliiiten 😀

  @Marianne K Casais: Ikke sant :mrgreen:
  Tusen takk! ♥

  @Kristine: Takk! Godt det er lenge til neste gang 😀 Håper du har hatt en fin helg!

  @Trine: Tusen takk! Jeg krydrer ofte med mye forskjellig; paprikapulver, spisskummin, gurkemeie (eller litt curry), chili, havsalt og pepper. Og bittelitt kanel!
  Former til burgere og steker i litt smør eller olje.

  @Lisbeth: Det må du gjøre 😎
  Det begynner å komme flere jenter der jeg trener og, det er bra! Men stort sett er det meg og gutta ved vektene ja.
  Utrolig koselig med brev, så mye mer personlig enn mail.

  @MrsCzi: Veldig god! Tusen takk 😀

  @Elisabeth Vega:
  Haha, jeg ser absolutt ikke bra ut i virkeligheten når jeg trener.. men takk! Håper du har hatt en fin helg og, kos deg med burger!

 6. Kristiane

  Jeg er en sucker for burgere, alltid gøy å eksperimentere med nye varianter, spesielt når de kan gjøres litt sunnere. Denne skal testes! 🙂

 7. Michelle

  Vet du hva! nå når jeg var i Mexico var jeg på en restaurant hvor jeg fikk servert tidenes beste burger :mrgreen: Kyllingburger med litt diverse grønt, ananas, en oste dressing (husker ikke helt hvilken) og avocado!! Den beste burgeren jeg har smakt! Så avocado er ikke feil på burger 😆

 8. Caroline

  Har du en bra oppskrift på lavkarbobrød? For du kjøper ditt i Sverige, gjør du ikke? 🙂

 9. Kristine

  @Fantasia: ♥
  Jeg skjønner ikke hvorfor kommentarene dine havnet i spam.. hrmpf!
  Et lite tips er å vaske vinduene med vaskemiddel/spylervæske – i hvert fall om det er minusgrader ute 😯
  Farmor hadde et godt tips og; eddik og avispapir (den kom jeg på nå, ellers hadde jeg gjort det selv) 🙂
  Tusen takk, visningene gikk bra!

 10. Tilbaketråkk: Ja til en eventyrlig reise | Mat til muskler

Det er stengt for kommentarer.