En rolig start

Jeg kunne ønske at jeg kunne starte dette innlegget med noe sånt som: «sto opp grytidlig i dag morges og kjente blodet bruse i årene – dro til treningsstudio der jeg pumpet jern og kjørte bøy til den store gullmedaljen!!»
Men, nei.

Jeg trengte en rolig dag i dag, av flere grunner – og det var en fantastisk deilig måte å starte et nytt år på må jeg si. Jeg har bare hatt én hviledag siden jeg tok juleferie for halvannen uke siden, så det passet egentlig fint med en til i dag før jobb og hverdagens strabaser starter for fullt igjen i morgen.
bilde (35)

Vi gikk for øvrig en tur i det fine været, en og en halv time i strålende sol, frisk luft og med små, glatte steg. Nesten så jeg begynner å lure på om jeg skal skaffe meg brodder, eller er det litt kjerring?
bilde (34)

For mange er det noe magisk med ny dag i nytt år, og det skrives lange lister over hva man ønsker å oppnå og drømmer om. Jeg gjør ikke det – mest av alt fordi jeg har lært at de beste tingene som skjer i livet er de jeg ikke planlegger eller stresser med.

Det er ikke noe feil å ha målsettinger, jeg har de selv – men de er vel bevart inni meg, og jeg vet at de kommer til å skje. Det innebærer blant annet bokutgivelse, et spennende oppdrag, flytting, bryllup og en eksotisk reise.
Mat og trening fortsetter jeg med som vanlig – det er det som er så genialt med å tilpasse det til livet øvrig, og ikke omvendt.

Apropos mat og trening, så kan jeg jo vise litt av gårsdagens;

Styrkeøkt på bein og skuldre:
Knebøy
Ett-bens strakmark
Liggende sidehev
En-arms hantelroing
Beinpress
Liggende lårcurl
Hip thrusts
Sidehev i kabel

Festmåltid:
Helstekt kalkun med rosenkål, asparges, potetmos og fløtesaus
IMG_7262
IMG_7268
IMG_7267
IMG_7285

I og med at vi hadde en kalkun på over kremt.. 6,2 kg på kun oss to, så er det heldigvis litt mat igjen – er jo så godt med restemat!
IMG_7315
Med sukkerfritt tyttebærsyltetøy og cottage cheese til

Skal forsyne meg med en stor porsjon til og krype under teppet igjen tenkte jeg – ha en fin kveld videre dere!

30 kommentarer til “En rolig start

 1. Elisabeth Vega

  Er greit med en rolig start også! 🙂 Så ut som en rolig og fin dag, så langt! Kos deg resten av dagen, vakre deg 😀

 2. Irene

  Brodder må du skaffe deg 😉
  Jeg fikk løpebrodder til jul, helt geniale !!
  Her er julen ryddet og vasket ut ..nytt år, nye muligheter ❤

 3. Lykketrollet

  Det så nydelig ut. 😛 Gleder meg til å følge deg videre i 2013! Godt nytt spennende år til deg ! 😛

 4. Kristin

  Fint med rolig start! 🙂 Brodder er absolutt ikke kjerring. Better safe than sorry!! :mrgreen:

  Den kalkunmiddagen der så hinsides god ut. Og er det Pia riskrem jeg skimtet på kjøkkendisken? Den er min favoritt av «kjøpe»-riskremer 😯 😳

  Gleder meg til å følge deg videre i 2013 🙂

 5. Marianne K Casais

  Helt enig – her er det pysj, hjemmespa, pepperkaker og yoga som står på menyen 🙂 Deilig med en helt rolig start på det nye året.

  Jeg kunne ikke sagt det bedre selv ang lister over hva man vil oppnå i løpet av det nye året. Jeg vet best med meg selv hvilke mål jeg vil nå, og trenger ingen lister eller stress for å oppnå det jeg vil, når jeg vil det. 🙂

  Åh, snakker om festmåltid da! Ser skikkelig godt ut! Yum! 🙂

  Håper du hadde en fin feiring sweetie!

  *stor klem til Todd og mamma*

 6. jeanette m

  Godt nyttår…brodder er ett must….ikke nødvendig å vente til mann ligger rett ut med brukket bein el arm 😉 spiste helstekt kalkun men fløte saus blir litt for mye…fra i morgen er det diett og trening frem til sommeren. 😀

 7. Kristine

  @Elisabeth Vega: Veldig deilig! Takk, ha en fin kveld videre du og 😀

  @Irene: Jeg vurderer det sterkt, må bare finne ut hvilke jeg skal kjøpe – jeg trener ikke akkurat så mye ute om vinteren 🙄
  Jeg rydder ut jula jeg og, men klarer ikke å ta bort alle lysene.. må beholde noen «ujulete» lys litt til.

  @Camilla: Men jeg tenkte på til spaserturer altså, ikke løping :mrgreen:

  @Lykketrollet: Det var det også, fantastisk godt – synd man blir så fort mett.
  Takk det samme!

  @Kristin: Det er tøft når man løper, men kanskje litt kjerring på vanlige sko når man er ute og går? 😀 Uansett, det skal innskaffes.

  Det sto mellom riskrem og karamellpudding – men det er sistnevnte 😉 (Riskrem er riktignok best). Men nå som det er nytt år tenkte jeg at jeg skulle teste ut en hjemmelaget versjon.

  Takk for det! 🙂

  @Marianne K Casais: Ah, deilig. Joggings og pusepledd her!
  Hvis jeg virkelig ønsker noe, så jobber jeg hardt for å oppnå det – og det kan jo være at det endrer seg alt ettersom hva man opplever og hvor man er, dumt å holde seg til en fastbestemt liste laget for lenge siden 🙂
  Det var en veldig bra feiring, håper du og hadde det!
  Stor klem tilbake, også fra Todd

  @jeanette m: Det er sant, brodder er nok ikke så dumt når det er speilblank is ute.
  Fløtesaus som er så godt! 🙂
  Håper du får mange fine økter og spiser mye god mat på veien!

 8. Jane

  Godt nyttår! Fu hav meg tips med brodder, ikke tenkt på deg selv engang men sjal prøve det imorra! Ikke lettest å gå luftet hunden når det er så glatt 🙂 Men hvor kjøper du sukkerfritt tyttebærsyltetøy? Ha en fin kveld 🙂

 9. Lina

  Ble en rolig dag her også. Sofakos, god mat og sløving foran tv:en. For meg «starter» 2013 i morgen med diett og rutiner igjen 🙂

  Håper du får en deilig kveld 🙂

 10. Pernille

  Brodder er ikke kjerring, vi selger mengder av det på jobben til folk i alle aldre:) mange ulike typer å velge mellom, ikke alle syns like godt, uansett greit med noen som er enkle å ta av og på:) jeg jobber på g-sport storo og der har vi masse:)

 11. Martis

  Du ser nå aldeles lykkelig ut selv om året startet rolig 😀 Godt nyttår! Gleder meg til å følge deg i 2013 også 🙂 Begynte å trene skikkelig og tung styrke for litt over 1 år siden, og har virkelig blitt frelst! Du og bloggen din har vært en bra inspirasjon og motivasjon i snart 1 år 🙂

 12. Kristine

  @Martine: Jeg kjøpte det i Sverige 🙂 Går helt sikkert fint å lage selv og!

  @Jane: Så bra, lurer på om jeg kjøper meg noen brodder selv. Du som har hund burde i hvert fall ha ja!
  Kjøpt i Sverige 🙂

  @Lina: Så deilig! «Stille før stormen» – er det ikke det de sier. I dag gir vi jernet på trening vet du! 😈

  @Maja Nordic: Takk i like måte, håper du hadde en fin feiring!

  @Pernille: Det var skrevet med et lite blunk i øyet altså 😉 Som jogger/løper er det jo nesten et must, men jeg var ikke klar over at det var så populært blant den «yngre» generasjonen sånn til vanlig – men på den andre siden hvorfor ikke, når det er helt håpløst glatt ute 🙂

  @Lovelyliller.com: 😀

  @Martis: Det var en veldig lykkelig start på det nye året også 😀
  Så bra! håper vi kan fortsette å inspirere hverandre inn i det nye året også!

  @Henrikke: Så fine/smarte! Men jeg som ikke jogger så mye på glattisen lurer på om jeg skal skaffe meg silke jeg kan ha på flere typer sko.. må tenke litt 🙂

 13. Margit

  Riktig godt nyttår, Kristine 😛
  Du, jeg skal forhåndsbestille boken din-og så er jeg så nørd at jeg veldig gjerne vil høre om det er mulig å få den signert…. 🙄 😆
  Gleder meg til mer inspirasjon på bakefronten, det trengs!

  Klem til deg

 14. Hildegunn

  Godt nytt år; Kristine 🙂
  Jeg lurer på om boken din kommer som e-bok, jeg?? Hadde vært topp lastet den inn på iPaden … Gleder meg til den kommer, og skal kjøpe den uansett!

 15. Jasmin

  Jeg synes du virker så koselig om jeg kan si det:p
  Du i deg selv er en motivasjon både med trening, kosthold, og som person. Man blir såklart ikke kjent med deg via bloggen. Men det du har vist om deg selv og delt er bare positivt. Så langt hvertfall, Hege:p

 16. Kristine

  @Margit: Hei, takk i like måte! Nerd nei, jeg tar det som et kjempekompliment jeg 😀
  Men det blir litt vanskelig, ingen av de kjøpte bøkene går nemlig via meg. De blir sendt direkte ut fra enten bokhandler eller nettet/x-life. Men det kan jo hende jeg skal ha en såkalt signeringsrunde (vet mer om dette etter et møte neste uke – skal gi beskjed her på bloggen).

  @Hildegunn: Godt nytt år! Det tror jeg ikke dessverre, ikke med det første i hvert fall 🙂
  Takk!!

  @Jasmin: Klart du kan si det, håper de som kjenner meg mener det samme :mrgreen: Tusen takk! ♥

 17. Elaine

  Hvilken matbutikk i Sverige kjøpte du syltetøyet? 🙂
  Gleder meg til å fortsette å følge bloggen din i det nye året!

 18. hilde

  Heisann Kristine 🙂 takk for spennende og inspirerende blogg:) Lurte på om du kunne ha ett litt sånn kom igang innlegg? Hvilke matvarer er det greit å ha når man skal sette igang? Gleder meg til å få boka di!! Klem Hilde

 19. Trine RJ

  Godt nytt år!
  Jeg vil anbefale piggsko på det varmeste! 🙂
  Selv løper jeg ikke, men går mye. Jeg ble aldri fortrolig med brodder, det var alltid et eller annet som ikke stemte helt… 😉 Så pigget jeg opp et par gamle joggesko (kostet 200 på G-sport). O’boy! Det var som å gå på asfalt!
  Anbefaler ALLE piggsko om vintern. Du får et naturlig ganglag og kan gå helt avslappet på glatta 🙂
  Klem Trine

 20. Kristine

  @Jurgen: Hei! Nei dessverre.. Jeg mener at Cappelen Damm kun samarbeider med Tanum, og at det er noen andre som har Norli.

  @Elaine: Jeg handler både på maximat og nordby mat 🙂
  Takk for det!

  @hilde: Heisann! La akkurat ut et lignende innlegg; 5 tips til et sprekere år 😀
  Tenker du på matvarer til baking eller generelt?
  Tusen takk! Klem

  @Trine RJ: Godt nytt år!
  Piggsko – så artig! Forblir de det, eller er det noe mulighet for å ta de ut igjen?
  Klem

 21. astrid

  brodder er jo in, det finnes jo tilogmed brodder for finsko/pumps nå! (ikke at det gjør det noe lettere å gå med for min del hvertfall) Synes det er digg å kunne lange ut på isholka som vanlig, uten å måtte være råforsiktig – har ikke tålmod til å gå å trippe;p

Det er stengt for kommentarer.