Gavekort kvelden før kvelden

Nei – nå holdt jeg på å glemme det siste gavekortet fra !

To av dere kan vinne hvert deres gavekort pålydende kr 500


Lik dette innlegget (trykk på den fine facebook-tommelen), og skriv her hva du gleder deg aller mest til denne julen.


Jeg trekker to vinnere i morgen, julaften kl 13.

Ha en fortsatt fin 4.søndag i advent!

161 kommentarer til “Gavekort kvelden før kvelden

 1. Mathilde Haglund

  Hei!
  Jeg gleder meg masse til å kose meg med mat og familien. Håper du får en fin jul 😉
  Klem klem

 2. Jane

  Da har jeg likt! Ønsker deg et kjempefint år, masse lykke til med bok, nytt hus og salg av leilighet og alt annet! Gleder meg til å følge deg enda et år og få masse inspirasjon! God Jul!

 3. Mariann Valderhaug

  Gleder meg mest til å møte hele familien, spise masse god mat og julebakst, og se lillebroren mitt sitt ansikt når han åpner gavene sine! Og må jo ikke glemme og se på askepott og de tre nøttene og reisen til julestjernen! er ingen jul uten!!! og å gå i kirken med familien 😀 Nå ringes julen inn!

  God jul!!! 😀 håper du koser deg masse!

 4. Hege Marie Thoresen

  Senke skuldrene, nyte sjeldent god tid med familie, Askepott på tv, lage snøengler sammen med tantebarna… Bare nyyyte 🙂 God jul til deg og dine Kristine 🙂

 5. Martine

  Det jeg gleder meg mest til er masse god kvalitetstid med familie, venner og kjæresten. Spise god mat med noe godt i glasset, snakke og le sammen. Stenge ute hverdagsstresset og leve i min egen lille juleboble, hvor jeg kan spise det jeg vil, trene akkurat det jeg har lyst til, nyte et glass rødvin under et pledd sammen med mamma, tulle og lekesloss med lillebror, gå turer ute med kjæresten og ha gode samtaler med mormor og morfar. Åh, det er så mye godt med jula! 😛

  God jul til deg og dine, Kristine. Gleder meg til å fortsette å lese den inspirerende bloggen din og ikke minst til å få boka di i hendene mine på nyåret!

 6. Celine

  Gleder meg aller mest til å ha tid. Tid til å gjøre akkurat det jeg vil – være med familien, samles og ha det hyggelig. Være med venner og gjøre koselige ting. Gleder meg til å spise masse god julemat og være i koselige selskap.

  God jul, og godt nyttår! 🙂

 7. ingvild

  Gleder meg aller mest til å slappe helt av med de aller nærmeste etter et halvt år i Australia…og selvfølgelig til å reise tilbake dit (til Sydney!) for å feire nyttår!
  God jul, Kristine!

 8. Gunnhild

  Gleder meg til å feire jul med bestemor på 91 år, gi vekk fine gaver og ikke minst, maten <3 God jul <3

 9. Vanessa Johansen

  Gleder meg aller mest til å spise god julemat med familien, og ikke minst med bestefar som etter mange, mange år feirer jul uten bestemor men med oss i stedet.

 10. Malin

  Denne julen gleder jeg meg aller mest til å reise til syden med hele storfamilien på pappa sin side 🙂 Vi blir over 20stk, og det er min fantastiske bestemor som er så generøs å spandere denne turen på oss alle sammen! Familien ser ikke hverandre så ofte, vi er nemlig bosatt i både Trondheim, Oslo og Stavanger, så det blir utrolig koselig å tilbringe ei hel uke sammen! :mrgreen:

 11. Nina

  Jeg gleder meg til å tilbringe tid sammen med den fine familien min, spise god mat og gå skiturer med lillebroren min 🙂
  GOD JUL TIL DEG OG DINE 🙂

Det er stengt for kommentarer.