Taco, karamellbanan, stevianisse og juleferie!

Dagens middag:
Juletaco

Dagens trening:
Litt av alt, en god økt!
– Kabelro (45 kg)
– Nedtrekk (50 kg)
– Bulgarske utfall (20 kg)
– Liggende sidehev (6 kg)
– Ett-bens strakmark (8 kg)
– Benpress (175 kg)
– Sittende lårcurl (55 kg)
– Ro ro i maskin (10 min, 2025 m)

Dagens dessert:
Karamellstekt banan med sukrin gold

Dagens julenisse:
Kjøpt på cavalier.be

Kun fordi jeg var nysgjerrig. Resten av jula blir garantert ikke sukkerfri, hoho.

Dagens vinnere av 20.desember-luke:
Gratulerer:
Iril F
Yngvild A.L

Og takk til alle som skrev, ingen tvil om at dere alle fortjener mye godt etter å ha lest hvor flinke dere har vært, men også hvor mye motgang enkelte av dere har møtt. Tenk så mye sterkere dere er i dag enn dere var da.

Dagens glade:
Julefeeeerie!
Masse god mat, sjokolade, kos med fine gutten min, julelys, familiestunder, julekonsert/Oslo Gospel Choir, pakke inn gaver, GI bort gaver, julesanger, tre nøtter til Askepott, Kalle Anka.. you name it. Ok da, litt trening og.

GOD JUL MINE FINE LESERE!

.
P.S Jeg blir ikke helt borte da, titter nok helt sikkert innom med litt mat innimellom.
Også tenkte jeg å lage en slags årskavalkade :mrgreen:

19 kommentarer til “Taco, karamellbanan, stevianisse og juleferie!

 1. Lovelyliller.com

  Jeg er helt vill eter fritert banan jeg ^^ favorittdesserten! Godt å se at du har fredags tacoen på plass. Hehe. Hørtes ut som det var en fin økt. Gøy at du skriver kg bak også 🙂 Ønsker deg og Todd en god helg!

 2. Fantasia

  Du glemte en ting: Du vil også FÅ gaver 😉
  Vet det føles bedre å gi enn å få.
  Jeg blir alltid litt beskjeden 😛 Tenk at, når vi får gaver fra personer som er glade i oss, vil også de sitte med den samme gode følelsen av å GI!
  *God jul*

 3. Kristine

  @Johanne Magnus: God jul! 😀

  @Lovelyliller.com: Det er så godt! Varm banan enten i wok eller som dessert – mm.
  Det var det jeg husket, så da førte jeg på pinglevektene 🙂

  @Christina: cavalier.be (dritdyrt) men jeg bare måtte prøve :mrgreen:

  @Hege: Det var da så lite, prøver jo å inspirere til trening innimellom maten 😀
  Takk i like måte!

  @Fantasia: Det er sant, men det er noe spesielt med å GI. Jeg har allerede måttet kjøpe flere gaver fordi jeg ikke klarer å vente til jul :mrgreen: Men som du sier (godt sagt), viktig å FÅ slik at de også får den godfølelsen av å gi.
  God jul! ♥

 4. Gabriella

  Semester hær också 🙂 jippi!!! Den har du vælførtjænt så njut den maximalt. Det jag gleder mig mest till ær all jul mat, allt søtt och osunt 😉 skall verkligen njuta med gott samvete i år. Hoppas att du får en helt ubderbar jul 🙂

 5. Gabriella

  Måste bara sæga att jag er enig med lovelyliller att det er kul att du skriver kg bak också 😉 så får vi trenings nørdar lite motivation till att lyfta tyngre 😉

 6. Helene :D

  Heisann 🙂
  Kommer du til å spise vanlig julemat i julen? Kommer du til å tenke kalorier og sånne ting?
  Sliter med spiseforstyrrelse og vil kose meg i julen, men tanke på å ikke trene og spise mye godis gjør meg livredd for å legge på meg masse fett! Ser for meg at jeg ruller ut etter julen :/

 7. Kristine

  @Gabriella: Weee, nyt semesteren din! Kul at dere setter pris på logging av treningsøkter, skal prøve å bli litt flinkere på det.
  Riktig god jul! 😀

  @Amalie: God jul! ♥

  @Helene 😀: Hei! Ja, jeg spiser vanlig julemat. Det hadde aldri falt meg inn å ikke gjøre det, på samme måte som at jeg spiser vanlig godteri i helgene. Det er sånn jeg foretrekker å ha det. Ingen legger på seg masse fett eller ruller etter en uke med friere mat og mindre trening 😉 Det finnes viktigere bekymringer her i livet, nyt julen nå! ♥

 8. Elisabeth Vega

  ÅÅÅ så koselig!! GOD JUL! Håper du koser deg MASSE i jula! 😀 Det skal i alle fall jeg! Gleder meg som en unge til å se Tre nøtter til Askepott! ÅÅÅ, gleder meg også til boka di kommer ut! DU ER SÅ BRA!
  GOOD JUL, vakre Kristine!

 9. Kristine

  Goood juleferie, søte deg, og kos deg med masse, masse!
  Jeg drømte forresten om deg natt til i går 😆 Møtte bare tilfeldigvis på deg da jeg løp ut fra et skolebygg hvor det var full vannkrig innendørs. Hahah. Du var i alle fall like blid og hyggelig som du gir inntrykk av gjennom ord og bilder på bloggen din! 😀

 10. Kristine

  @Iva: Hei! Det er skyr 😀 Men både skyr, kesam, krem og is passer til 😉

  @Karoline: Jeg delte bananen i to, strødde sukrin gold og helte litt yaconsirup i panna som jeg stekte den i – ca et par minutter på hver side på middels varme 🙂

  @Elisabeth Vega: En riktig god jul til deg og!! 😀

  @Irene: God jul! ♥

  @Kristine: Haha, jeg elsker å høre om drømmer – har hatt min del av sære drømmer for å si det sånn! :mrgreen:
  Godt jeg ikke var en dust da! 😆
  Håper du får en riktig god jul, kos deg masse!

Det er stengt for kommentarer.