Julekalenderluke 20.desember

Jeg lovte dere en julegave i går, men jeg ble altfor opptatt av denne boka mi, så den kommer i dag istedet!

Den jeg hadde 5.desember var såpass populær at jeg tenkte å ha den igjen, dere er tydeligvis noen små godtemomser! Og det liker jeg.

Fordelen er at dere kan vinne alt dette:

Ulempen er at iherb bruker et par uker på å sende ut.. men da kommer den i så fall utpå nyåret, og det er ikke sikkert det er så dumt allikevel.

Lik innlegget på facebook og fortell meg hvorfor nettopp du fortjener å vinne. Selvskryt er lov.
Jeg trekker to heldige vinnere i morgen (fredag).

Lykke til, og ha en fin torsdag!

112 kommentarer til “Julekalenderluke 20.desember

 1. Marthe

  SÅ fantastisk herlig!!
  Jeg tror jeg fortjener å vinne disse herlighetene fra iHerb, fordi etter at jeg oppdaget din blogg, har jeg virkelig lagt om livvstilen, både ifht. trening og ikke minst kosthold, og har jo da selvfølgelig også oppdaget magiske iHerb! I love ut! Nå sliter jeg ikke lenger med vond mage og slapphet, og veldig mye av det vil jeg si er takket være inspirasjon fra DEG, Kristine! Morgen og kveld titter jeg innom siden din etter nye inspirerende ord og oppskrifter. Så TUSEN TAKK, Kristine, for at du inspirerer og motiverer, ikke bare meg, men så mange mange andre her ute i Norges (og Nordens?) land! 🙂
  Så mens jeg først «har ordet»: Gratulerer så utrolig mye med boken, jeg gleder meg til den ligger i min postkasse!

  God jul! 🙂

 2. Hildegunn

  Åhh, hadde vært knall å vinne!
  Jeg fortjener å vinne fordi jeg gjennom hardt arbeid og viljestyrke – og til tross for to vanvittig tøffe år med et sykt barn (d går bra nå :D) har greid å gjøre det å trene til noe jeg liker og prioriterer, d har rett og slett blitt en god time hos psykologen …! Det gir meg en mestringsfølelse og en selvtillit jeg aldri har hatt tidligere. Jeg likte ikke å trene tidligere, og nå elsker jeg styrketrening!!! Har også lagt om kostholdet mitt og blitt inspirert av bla. deg.

  Gleder meg til boka di kommer ut, den skal helt klart kjøpes!

  Ha en strålende jul!

 3. Charlotte S.G

  Hvorfor fortjener nettopp jeg å vinne denne fristende julapakken?

  Jeg synst en 17 år gammel skolejente som meg fortjener å vinne. Det har ikke vært penger til noe ekstra snack eller god mat til meg, men har heller brukt penger på bussen att og fram fra Åkrehamn til Haugesund hver dag for å gå på skolen.
  Jeg synst også jeg fortjener å vinne ettersom jeg har stått på knall hardt i løpet av det siste året på trening å mistet hele 30 kg. Dette medførte til at jeg gikk i «fella» og fikk spiseforstyrrelse. Jeg ville jo bare bygge muskler og bli sterk…
  MEN så heldig som jeg er så har jeg VERDENS beste familie (i mine øyne). De har presset meg og jeg har ikke minst presset meg selv og satt psyken min på prøve. Men nå kan jeg endelig si at jeg begynner å bli frisk. Jeg smiler hele dagen lang, har myyyye mer energi og har fått mange kommentarer om at jeg ser bedre ut. Er ikke like redd «farlig» mat heller, noe som er utrolig befriende! Har derfor lyst å våge meg ut på å prøve ut de sjokoladene som jeg aldri har tørt å smake før. Nå tørr jeg! Jeg tørr å satse!
  Jeg har også bestilt boken din for ekstra motivasjon til å gi kroppen min super god mat som den så sårt trenger, men må også lære meg å skeie ut og da ville denne gaven vært perfekt til meg 🙂 Du er mitt største forbilde, og jeg digger at du har så avslappet forhold til mat, og DET har hjelpt meg utrolig mye i veien til å bli frisk. Du viser at uten mat og drikke duger helten ikke. Mat til muskler<3
  Har gått opp 4 kilo på 1,5 månder, men har mye mere å gå opp da BMIen min bare er 18,7 😐 i forhold til en BMI som var på 27 før. Men jeg skal klare det! Jeg skal bli sterk og frisk akkuratt som deg! :mrgreen:
  Juleklem fra meg!

 4. Cathrine.W. Thoen

  Jeg har lika innlegget og fortjener å vinne rett og slett fordi jeg ikke har prøvd noe av det før, og fordi jeg trenger motivasjon til å komme igang med et sunnere kosthold og trening! 😀

 5. Amalie

  Skulle gjerne ha skrevet en lang og god begrunnelse, men jeg har sittet og lest i hele dag og er sliten, så det får bli kort;

  Jeg synes jeg fortjener det fordi jeg ikke har siste eksamen før i morgen, og derfor har sittet og nilest disse dagene, istedet for å bake julekaker og være sammen med mine nærmeste, som er det jeg har mest lyst til:) OG fordi jeg i morges før kl 07 (må benytte seg av morgentimene når man har mye å gjøre;) ) greide å nå målet mitt om å klare chins med 8,75 kg i belte (3*4 reps)!:D Når jeg satte meg målet trodde jeg det skulle ta mye lenger tid, men det er utrolig hva man klarer om man bestemmer seg for det! Kjenner at jeg faktisk er ganske stolt over det, og synes at jeg fortjener en belønning;)

  Åj, ble visst litt langt likevel dette…

  Til slutt vil jeg bare si gratulerer så mye med boken, det fortjener du virkelig!:)

 6. Kristine

  Mange gode grunner fra folk her om hvorfor de bør vinne, og det synes jeg absolutt noen av de fortjener – virkelig! 😆

  Jeg begynte på fotball da jeg var 6 år, og har alltid elsket å spille og være i aktivitet. Men i fjor, da jeg var nesten fylt 16 år ble jeg taklet bakfra – stygt, veldig stygt. Det endte med en vridning i kneet som va så vond at jeg ikke engang vil tenke på det. Det ble mange og tunge uker på krykker før jeg fikk komme i MR og sett hva det var. Ødelagt menisk, avslitt sidebånd, avslitt korsbånd og delvis avslitt korsbånd nr 2 + ødelagt brusk. Jeg ble operert for menisk (resten må vente til kneet er ferdig utviklet), og de fant ut at skadene va verre enn først antatt.. Jeg fikk beskjeden om at jeg aldri mer kunne spille fotball eller drive med annen kontakttsport, noe som jeg alltid har vært med på! Jeg var mye deprimert, utviklet litt angst for å legge på meg, og sluttet å spise normalt. Jeg måtte ha 9 mnd opptrening, og med en fot som har vært i ro i flere uker og som var blitt heelt avstivnet, gikk dette sakte. Oppi alt dette døde også min morfar helt brått og uventet, og det ble en veldig tung tid.

  Men jeg har kjempet og jobbet med styrketrening for å kunne få et velfungerende kne igjen, og har virkelig (om det er lov å si det) blitt stolt av alt jeg har fått til. Ingen jenter jeg kjenner på min alder klarer noe av det jeg klarer på styrkerommet med sine to friske kne. Jeg har fått opp øynene for sunn mat og hard trening, og ser at det fungerer. Jeg har jobbet beinhardt, og har virkelig fått opp øynene for en sunn livsstil med fokus på styrketrening! Meldt meg på for å sykle Birken har jeg også gjort, for å bevise at jeg kan gjøre mye uten et friskt kne og med kun 1 korsbånd. Jeg vil virkelig si at jeg er stolt av meg selv 🙂

 7. Camilla Lee Lundemo

  Hei og riktig god jul! Jeg fortjener å vinne denne pakken fordi jeg er i en startfase med denne type produkter. Jeg hadde min første bestilling fra iherb i november, og har etter den gang vært frelst. Det er utrolig hvor mye av den «vanlige» maten man kan bytte ut med litt sunnere alternativer. Jeg syns det er utrolig deilig å unne seg noe godt etter en god treningsøkt også, og mye av det som er i denne pakken kan benyttes til litt kos, samt mye annet god mat. I tillegg vil jeg ha god nytte av denne pakken da jeg er en flittig student som sykler hver dag til og fra skolen(20min en vei), samt trener styrke nesten hver dag. Og ja, det skal sies at jeg bor i Danmark og har forhold til å sykle hver dag også. Har kun tatt buss EN gang til skolen, og da gikk jeg hjem igjen. Har gått ned 7kg siden i sommer, og økt min muskelmasse en god del. Du inspirerer meg virkelig til trening og kosthold! Håper du får en perfekt juletid 🙂 mvh. Camilla (camillalundemo@hotmail.com)

 8. karoline

  Jeg trenger virkelig å vinne fordi økonomien dem neste mnd kommer t å bli preget av at eg kommer t å være fattig student,og då hadde litt sånne hverdags gleder vert Supert 😉 og gleder mg t boken din kommer for salg 😉

Det er stengt for kommentarer.