Sunn og sterk med protein


Hurra, hurra, hurra!!

Den kommer først i begynnelsen av februar, men det vil være mulig å forhåndsbestille den allerede nå:

KJØP BOKA 

84 kommentarer til “Sunn og sterk med protein

 1. Marianne M

  Oooo, så flink! Lenge siden jeg har kommentert nå, men her er GRATULERER på sin plass, altså 🙂 Kult!

 2. Kristine

  @Lars: Takk!!
  Boka inneholder ikke næringsinnhold/makro/kcal fordi jeg selv ikke teller eller regner på det. Det hadde fort blitt en slags «diettbok» for å gå ned i vekt, og det er ikke det som er intensjonen her. Her skal man bli sunn og sterk – uten å regne 😎 Protein er uansett hovednøkkelen i alle matrettene.

 3. Hege

  Skulle kjøpt den med en gang, men må nesten spare slantene til jula er over 😛
  Kanskje et litt dumt spørsmål, men jeg har lenge lurt på om du kan spise denne søte baksten hver dag uten å legge på deg/uten at det går utover formen noe særlig? Spiser du det daglig, eller bare begrenset som feks helgekos? 🙂

 4. Kristine

  @Hege: Du kan i praksis spise hva som helst hver dag uten å legge på deg så lenge du ligger på et vedlikeholdsnivå kcalmessig 😉
  Den søte «baksten» er jo stort sett egg, kesam og mandelmel/proteinpulver så det er ingenting usunt ved det. Det er det som er så genialt, man får i pose og sekk. Jeg spiser det ikke hver dag, men det er kun fordi jeg ikke orker/rekker å lage noe sånt daglig.
  Jeg spiser det ikke i helgene, da spiser jeg ekte godis med SUKKER. Men, det er meg 😀

 5. Linda

  Hei! Gratulerer så utrolig mye med bok! 🙂 Du er virkelig en inspirasjon på alle mulige måter 🙂 Et lite spm: trenger man halve iherb/helsekosten for å kunne lage matrettene i boken din? hehe..

 6. Marte

  Gratulerer så mye med boken 🙂 Den er bestilt å jeg gleder meg til å få den i februar å prøve ut oppskriftene 🙂 Har lenge lest bloggen din å du er et stort forbilde for meg 🙂 Liker så godt at du har et sunt bilde i forhold til kosthold å at du deler med oss 😆

 7. Marte Emilie

  Gratulerer så mye. Denne boka skal jeg kjøpe. Vil igjen takke deg for at du er en inspirasjon for så mange. Har brukt så mange av oppskriftene dine at det ville blitt helt feil å ikke skulle «betale» deg for de:) God jul Kristine 😀

 8. Monica

  Forhåndsbestilt,og jeg gleder meg villt til den endelig ligger i fanget mitt 😀 den som venter på noe godt venter ikke forgjeves,huuuurrraaaaa!!!!

 9. Kristine

  Så snille dere er! Jeg blir så glad når jeg merker at dere er (om ikke helt, så i hvert fall nesten) like entusiastiske over dette som meg 😀
  Jeg blir ikke akkurat rik av dette, men det er heller ikke motivasjonen eller meningen – jeg er bare skikkelig glad for at denne drømmen gikk i oppfyllelse.

  @Linda: Middagene er laget med vanlige matvarer fra butikken 🙂 Dessertene er som på bloggen her laget med disse spesielle ingrediensene sukrinmelis og stevia – det må nesten til når man skal lage noe uten sukker 😉

 10. yas

  ååååå eg klare ikke å bestille 😕 for prøve meg igjen i morgen! for denne boken gleder jeg meg til 😀 😀

 11. Aina

  Nå er gavekortet jeg vant på adventskalenderen din brukt 🙂 Cubustoppen kan legges på hylla og ikke nok med det : Kristines egen kokebok er bestilt 🙂 Skulle bare mangle at gavekortet også gikk til den! Min måte å takke for gavekortet på 🙂 Gleder meg som en unge til boka di ligger i postkassa mi 🙂 God jul 🙂

 12. Kristine

  @yas: Åh, hva er det som ikke går? Det skal bare være å trykke på Kjøp – takk forresten! 😀

  @Aina: Det var jo veldig hyggelig da! Viktigste var at du fikk deg en ny treningstopp 😀
  Tusen takk, og riktig god jul!

 13. Christina

  Gratulerer så mye Kristine!!! Jeg er mektig imponert over deg og gleder mg masse til å lese boken 😀

 14. Michelle

  Kristine, gratulerer saa mye!! Den ser jo kjempe fin ut :mrgreen: Gleder meg til den kommer ut!! Haaper du har hatt en fin jul der hjemme i Norge! Var kjekt aa oppdatere meg paa bloggen din etter mange dager uten, noe jeg savnet, selv paa ferie i Mexico! Onsker deg en fortsatt fin romjul.
  Varme klemmer sendes over til deg og Todd <3

 15. Lena

  Gleder meg til denne!! 🙂 Når er den ute i butikk da? Kanskje like greit å bestille den nå! Gratulerer 😉

 16. Ellen Kristina

  Jeg har bestilt denne boka nå, men det tar vel litt tid før jeg får den. I mellomtiden lurer jeg på om du har lagt ut oppskriften på de gule herlighetene på forsiden av boken på bloggen din? Jeg har så lyst til å lage sånne ASAP! 🙁

Det er stengt for kommentarer.