Jeg sier ja til mulighetene

..til tross for at jeg egentlig har mest lyst til å gjemme meg bak en stor rygg.
Men, nå er jeg voksen. Jeg har bygget min egen rygg, med en sterk ryggrad. Jeg har skapt noe som for meg er ganske stort ut av en liten nettside og hobby jeg har, og som jeg brenner for. Jeg har latt mange muligheter gli ut av hendene på meg, men ikke denne gangen.
Jeg skal fortelle dere mer om det lille, men spennende jeg har takket ja til på nyåret, nå er det tid for mat;

Brokkoligrateng

Karbonadedeig stekes med finhakket hvitløk, rødløk, litt tomatpuré, gurkemeie og tacokrydder. Brokkoli kokes raskt i et par minutter.

Legg alt i en ildfast form, ha over små klatter med pesto og kesam eller cottage cheese, samt revet ost over det hele. Inn i ovnen på 200 grader i 20 min.

Ser det ikke godt ut? Grateng er genialt, hiv det du måtte ønske oppi en form og ha over ost!

Dagens lille økt;
Skulderpress (14 kg)
Liggende sidehev (6 kg)
Kabelro (50 kg)
Nedtrekk smalt grep (55 kg)
Franskpress (30 kg)
En-arms hantelro (24 kg)

Ellers må jeg si at julestemningen blir mindre og mindre, er det bare jeg som blir litt grinch av dette været? Jeg vil jo faktisk gå med ullgensere og store boblejakker, småhutre litt og kjenne frostrøyk ut av munnen, se små snøfnugg legge seg som et hvitt teppe over landskapet. Det er  sånt er koselig!
Vi får satse på at det går seg til i løpet av uka, inntil da får jeg traske rundt med regn- og vindjakke;

Rigging Coat fra Baardsen. Regner med at dere som er kjent i Haugesund har vært innom her?
Det har blitt en av favorittjakkene mine i dette ustabile været, jeg hadde den også med til London og kunne dermed bytte på begge jakkene – for det er nemlig 2 jakker i én.
Slik ser underjakka ut;

Jadda, den er mørkerosa inni! Og jeg var brunere for et par måneder siden gitt..

I morgen tenkte jeg å komme med en liten julekalendergave til dere igjen, må bare finne ut av hva først :grin:

Håper dere får en fin kveld videre!

15 kommentarer til “Jeg sier ja til mulighetene

 1. Carina

  Fast leser av bloggen din som er helt topp 🙂
  Tar du sånn taco spicemix krydder oppi? Så veldig godt ut:)

 2. Kristine

  @Lovelyliller.com: Det har du helt rett i, og jeg er heldigvis ufattelig barnslig fortsatt 😀

  @Carina: Takk for det!
  Nå har jeg linket til krydderne jeg bruker 🙂
  Ellers kan du lage ditt eget tacokrydder av spisskummin, chili, paprikapulver, koriander, hvitløkspulver, salt og pepper

 3. Elisabeth Vega

  Gleder meg til å høre hva det er! 😀 Middagen din så kjempe god ut! Og må si meg enig, i det med været! Meste parten av snøen er borte her nå på Karmøy/Hgsd, noe jeg synes er ganske greit.. Er lei av snøen allerede! Vil jogge på asfalt, ikke is og snø!
  Håper du har hatt en fin tirsdag så langt 😀

 4. Hong

  Du har vært en stooor inspirasjon Kristine! 😛
  har endret livsstil og alt startet med å prøve ut mandelmelet og sukrin du alltid brukte i oppskriftene dine før. Så nå har jeg nå startet på treningssenter og ryggen har blitt mye sterkere og armene har blitt noe mer enn spagetti, elsker det nye livet :mrgreen:

  Ble nyskjerrig på hva du har takket ja til :O, kanskje noe som å åpne en Muscle food kafé/restaurant 😆 hadde kommet med en gang, hehe
  Håper du fortsetter med dette leeeenge 😀

 5. Ingelin

  Hei
  Spennende hva du skal fortelle oss på nyåret 🙂 Den jakken er supergod. Jeg kjøpte min bare på grunn av at du har «reklamert» litt for den her tidligere. Og den skuffer ikke. Super å ha med på reise for som du sier – to jakker i en er genialt. Spesielt når den ene jakken er så lett.
  Har nettopp begynt å trene styrketrening «litt seriøst» sammen med PT. Har soset rundt på treningssenter i årevis uten mål eller mening og resultatene har uteblitt. Leser bloggen din og håper å fange opp noen tips angående kosthold. Ønsket er å gå ned i vekt eller om ikke vekten går ned, iallefall at klærne blir større. Takk for en fin blogg, Kristine.

 6. anette

  høres ut som spennende nyheter på vei!! åh, artig. Grip mulighetene, lev og gjør ting du trives med. Det er å bra å se, inspirerer ! 🙂

 7. Kristine

  He-re-guuud, jeg sprekker av nysgjerrighet! Gleder meg veldig til å lese hva som har fått et ‘ja’ på nyåret 😀 Uansett hva det gjelder; jeg synes du har vist gang på gang at du ikke trenger noen annen rygg enn din egen (nydelige), og jeg er sikker på at det samme gjelder også denne gang. Masse lykke til, vakre <3

 8. Martine

  Åh, såå spennende, Kristine 😀 Jeg gleder meg så til å høre hvilke hemmeligheter du har! Blir spennende. I tillegg kommer jo boken din- can´t wait!!

  Og du, vet du hva som kom i går?? Gaven jeg vant her fra iherb 😀 Så mange gode produkter! Jeg delte med min mor og hun ble overlykkelig over macadamianøttene! Hun satt i sofaen om «mmm»-et seg ihjel, haha! Koselig da. Du ska i hvert fall ha tusen takk for at du gledet oss slik!

  God natt og fin uke videre, vakre deg! Klem fra Martine

 9. Hege

  Åååh, den gratengen så virkelig god ut! Inspirert! 🙂

  Spent på både boka di og hva som skjer framover! Spennende saker! 😀

  Helt enig i at julen skal være HVIT! Har såvidt fått noen millimetere med snø her oppe i Nord igjen også nå. Det må til! Ingen jul uten snø 🙂

 10. Hanne

  Dette blir spennende! Veldig glad for at du har tatt sjansen, hva nå enn det er, for jeg husker jo godt at andre muligheter har gått forbi av diverse grunner (av det du har nevnt på bloggen i hvertfall..).

  Nam for en middag! – og du, boken ser kjempebra ut! Jeg gleder meg til å bla i den 😀

 11. Kristine

  @Elisabeth Vega: Lei av snøen, vi har jo såvidt hatt den! Men jeg skal ikke si så mye, vil jo egentlig bare ha den der på julaften – og til nød 1.juledag :mrgreen:

  @Hong: Så flink du er! En sterk rygg er det beste 😎
  Det er nok ikke SÅ stort (dessverre), men det hadde vært utrolig moro!

  @Ingelin: Ja, ikke sant? Godt å høre at du liker den – for jeg er så utrolig fornøyd med min.
  Tusen takk, og lykke til videre mot både større muskler og større klær (med andre ord, gå heller etter det første) 😉

  @anette: Ja, nå griper jeg mange muligheter mens jeg enda kan! Eat, live & love 😀

  @Kristine: Jeg gleder meg veldig til å fortelle, og noe sier meg at du kommer til å synes det er stas 😉 Hoho, hemmelighetsfulle lille meg.
  Håper du får en fin jul søte!

  @Martine: Åh! Godt å høre at den kom frem til slutt, bedre sent enn aldri! Jeg er for øvrig helt enig med moren din, de er farlig gode 😀
  Ha en fin dag videre, klem ♥

  @Hege: Skikkelig godt med pesto oppi, det burde du prøve!
  Her er det glissent altså, vil bare ha noen få snøfnugg så skal jeg si meg fornøyd. Gleder meg uansett masse til jul! 😀

  @MrsCzi: Bra, mission completed :mrgreen:

  @Hanne: Ja, du kjenner jo til det + litt til 😀
  Men, jeg må nesten tørre å bli med på litt nå når jeg muligheten til det.
  Tusen takk! Jeg og 😆

  @Malin: Neeida, dessuten er det glemt med en gang juleferien setter i gang med all slags godbiter, mat og hygge :mrgreen:
  Tusen takk ♥

Det er stengt for kommentarer.