Vinn gavekort på 500 kr

(VINNERE ER TRUKKET)

Da var det på tide med 3.søndag-i-adventsluke og en ny mulighet til å vinne et gavekort på 500 kr fra .Lik dette ved å trykke på facebook-tommelen nederst på innlegget, ta en titt på og fortell meg hva du ville ha brukt gavekortet på.

Jeg trekker 2 vinnere av hvert sitt gavekort i morgen (mandag) kl 18 – lykke til!

Ellers har vi kost oss masse i Haugesund denne helgen, til tross for litt ruskete vær. Håper flyturen går greit og at Todd ikke er altfor fornærmet.

Ha en fantastisk søndag videre! Bare litt over en uke igjen til julaften.

20121216-122939.jpg

299 kommentarer til “Vinn gavekort på 500 kr

 1. Sunniva

  Hei! Om eg skulle vore så heldig å få velge på øverste hylle blant x-life sine fristelsar, måtte gavekortet sponsa meg på vegen mot den vellberykta 2xu kompresjonstightsen i den varmaste versjonen. Ein flott motivasjonsfaktor til forfriskande treningsøkter i vinterkulda. Så skulle eg kjent meg eit steg nermare draumen for kvar gong eg tok på meg tightsen, sponsa av fitnessdronninga sjølv 🙂 Måtte den som treng det mest vinne! Ha ei fin førjulsveke og ei god jul! Takk for verdifull inspirasjon i året som har gått og godt nyttår 🙂

 2. Pia

  Jeg ville brukt pengene nytt proteinpulver så jeg kan fortsette det nye året med sunn bakst:) også vil jeg prøve skrin gold! 🙂

 3. Cathrine

  Hei Kristine 🙂

  Hvis jeg skulle vunnet gavekortet fra x-life så skulle jeg brukt det på proteinbarer, treningsklær og div «matvarer» som f.eks sukrin. Viktig med litt ny motivasjon og treningsglede i hverdagen! 🙂
  Du er en stor motivasjon for meg ! Så takk uansett 😀

  Xoxo

 4. Anne Cecilie

  Jeg ville brukt gavekorte på proteinpulver,og treningsklær.
  Jakke og bukse i better bodies, Röhnisch Alcor Vesten, 2xu tights, masse masse å ønske seg 🙂

  God Jul Kristine 🙂

 5. Rikke

  Hei Kristine! Etter å ha fulgt med på bloggen din fra Waikiki kjempe lenge og fått masse tips og triks om mat så ønsker jeg med sjokoladepålegg med hasselnøtter («Peanutbutter» som den amerikanern jeg har blitt), og Kari Traa saga zip, siden jeg skal hjem til kalde Norge å feire jul :mrgreen:

 6. KristineO

  Hei.

  Jeg ville brukt gavekortet på nye treningsklær, noe jeg virkelig trenger.

  Ønsker deg en god jul.

 7. Rannveig Dahl

  I disse kalde tider her i Tromsø (og sør, for den saks skyld) ville jeg brukt gavekortet på Röhnisch Alcor Vest. Den ser varm og god ut, og det trengs siden jeg ikke fikk tatt med råd til vinterjakke i år. 🙂 Ikke minst er den jo veldig kledelig.. Et stort pluss 😉

 8. Mira

  Da er jeg med! 🙂

  Jeg ønsker meg ny trenings-/løpe bukse og ville nok gått for det, men jeg har også fått et tonn med inspirasjon til kjøkkenet så det står mellom løpebukse og diverse matvarer (sukringold m.m) 😀

 9. Aina

  Hei 🙂 Startet å trene styrke for ett år siden og etter å lenge ha trent i bomullsinglet fra Cubus fordi jeg ikke har hatt råd til å kjøpe meg kvalitetstreningstøy har jeg nå skjønt viktigheten av å ha skikkelig treningstøy ! Dessverre har ei liten lønn gjort at det ikke blir råd til mye av gangen, så jeg ønsker meg sårt flere topper! Slik som denne:
  BB Women’s flex l/s
  http://x-life.no/bb_women%B4s_flex_ls/P_1329
  Og denne:
  BB Printet T-bak
  http://x-life.no/bb_printed_tback/P_1621
  eller denne:
  Kari Traa Butterfly top
  http://x-life.no/kari_traa_butterfly_top/P_2243

  Takk for muligheten til å være med i trekning :mrgreen: Spennende! God jul 😀

 10. Cecilie Lykke

  Jeg ønsker å bruke gavekortet på en tights til mamma, som har begynt å trene styrke igjen og har blitt utrolig sterk og flott (flott har hun alltid vært da!) Hun ønsket seg en tights, noe jeg aldri i verden hadde trodd hun ville gå i, ikke alltid damer over 40 vil gå i tighte klær. Jeg syns det var så fint at hun føler seg så selvsikker at hun vil kjøpe en tights at det syns jeg hun fortjener! Enda bedre hadde det nok vært om jeg kunne gitt henne en ordentlig en ala Røhnisch anti-shake 🙂

 11. Oda

  Hvis jeg hadde vunnet ville jeg brukt gavekortet på kompresjonstights fra 2XU. Har lyst til å prøve det, men det er jo så dyrt. 😉

 12. Stine

  Vil jo ha alt jeg! Det jeg mest sannsynlig hadde ent opp med er det nye settet med ullklær til Kari Traa eller Men camo tightsen til better bodies er jo hothothot! Hadde hatt et hardt valg iallefall 🙂

 13. Hilde Myhre

  Hvis jeg vinner dette gavekortet har jeg lyst til å bruke det på:Craft Active XC Touring Pant W, Kari Traa Rose Roundneck, Kari Traa Rose Pant, 2XU Longsleeve Compression Top Dame og 2XU Compression Tights Dame.

 14. stine

  jeg har skikkelig lyst på Purely Greens 300g i pulverform. siden jeg er student har jeg ikke så mye penger, derfor blir kostholdet ikke så veldig sunt til tider. derfor hadde det vært ypperlig å vunnet gavekortet, da jeg kunne fått kjøpt dette og puttet det i smoothien min til tider:)
  gpd jul kristine og lykke til med 2013..

 15. Elise

  Mandelmel
  Stevia vanilje
  Sjokoladeprotein

  Det ønsker jeg meg slik at jeg kan bake sunne fristelser til familien 🙂

 16. EliseB

  Xlife har så mye fint! 😀 men vist jeg skulle velge ett plagg som jeg ønsker meg mest av alt akkurat nå, måtte det ha blitt denne:

  2XU Thermal Compression Tights Dame
  http://www.x-life.no/2xu_thermal_compression_tights_dame/P_1249

  Den hadde vært god å ha nå som det er kalt ute 😀 Å så er den såå kuul!! 😉

  Jeg har nettopp blitt ferdig med alle eksamene mine iførste halvår med Økonomi og Administrasjon, pjooo! Herlig følelse!
  Så nå har jeg endelig Juleferie! 😀 Så nå blir d masse tid til trening, lage masse god «Kristine» mat og desserter, nam nam! 😀 og julekos med familie og sambo <3 Gleder meg!

  Ønsker deg en fiiin uke SUPER-KRISTINE!! <3 Du er en stooor inspirasjon og motivasjon for meg 🙂 Gleder meg hver dag til å lese bloggen din!

  Klems fra meg oppi Trøndelag 🙂

 17. Fantasia

  @Kristine: Jeg vet, det var det jeg tenkte også:) Uten at vi har fått så mye innblikk i dine tidligere forhold, virker det som at du nå har funnet den store kjærligheten, på ordentlig. Det er så fint <3

 18. Astrid Stensvold

  hei 🙂 jeg synes alle klærne fra BB er skikkelig finr så om jeg hadde vunnet hadde det nok blitt noe fra de 🙂
  Ha en sprek dag:)

Det er stengt for kommentarer.