Skravling, sushi og vinner(e)

Dro innom fine Lill A (og Mia) og hadde en koselig skravlestund etter jobb i dag. Noen drar nemlig bort fra meg hele jula.. snufs.

Deilig sushi – «hjemmelaget takeaway»

For me? No?

Ellers har jeg trukket en heldig vinner av dette;


Og det ble Rachel K – gratulerer så mye! Så hyggelig at du skal gi bort sukrin+ til din oldemor (!)

Det var flere av dere som skrev at dessertheftet var den delen av julegaven som fristet mest, så jeg trakk like gjerne 3 ekstra vinnere som får tilsendt hvert sitt hefte;

Gabriella
Anniken A
Jeanette F

Gratulerer! Jeg har sendt dere alle en mail (sjekk gjerne junkfolder om dere ikke har mottatt den)
Og et stort takk til alle som ble med!

Håper dere har hatt en fin Lucia, og spist både lussekatter, lussipan eller noe annet godt!

P.S Jeg håper virkelig lussipan blir notert og godkjent som et ord :mrgreen:

21 kommentarer til “Skravling, sushi og vinner(e)

 1. YV

  Så koslig, høres ut som om du har hatt en fin Lucia-dag 🙂 Haha, jeg skal lage lussipaner i helgen og det er definitivt ett ord jeg vil begynne å bruke i alle fall! 🙂

 2. Fantasia

  Så fint å høre at du har kost deg i ettermiddag:)
  Og gratulerer til Rachel K:) Merkelig, men i går fikk jeg følelsen av at det var henne som kom til å stikke av med premien. Mulig det var fordi jeg falt litt for det med oldemor og tenkte at du ville gjøre det samme, eller så er jeg bare synsk 🙄 😆 Yeah!

 3. Lene

  Heldige vinnere!! 😉 Setter du opp trenings / kostholdsprogram? Jeg må bare spørre, da jeg er veldig interessert i å få resultater nå på nyåret. Hvis ja, til hvilken pris?

 4. Lill Adriana

  Snufs… Jeg reiser bort fra deg, men jeg skal gi lyd fra meg, lover!
  Kommer til å savne deg, såååå gleder meg til å se deg igjen til neste år 😯

  Takk for at du er du, altså, heeeeelt fantastisk!

 5. Kristine

  @Elisabeth Vega: Godt å høre! Vi må dra det frem hver jul, så vips er det i ordboka om litt 😆

  @YV: Den var veldig fin! Haha, så bra! 😀

  @Jeanette Fagerlid: Bare hyggelig!
  Jeg startet med å sette ordet ‘sunt’ foran alt jeg bakte og lagde, men det ble kjedelig etterhvert.. så gikk jeg over til å kalle det for det samme, men da ble folk litt forvirret over at det ikke smakte likt som originalen – så kanskje dette er veien å gå :mrgreen: (neida)

  @Fantasia: Oi 😯 Men som de sier, great minds think alike 😛

  @Duyen: Oh yes! :mrgreen:

  @Lene: Det gjør jeg ikke dessverre 😐 I hvert fall ikke kosthold/diett. Jeg har satt opp treningsprogram til en del, men har ikke tid eller mulighet til å følge opp dessverre så det blir i så fall et statisk (men allikevel tilpasset) program.

  @Lovelyliller.com: Da vet du hva du har å gjøre i helgen! 🙂

  @Lill Adriana: Stemmer, sees i 2013 liksom 😯 Men vi snakkes/chattes/meldes/instagrammes/blogges/facebookes heldigvis før det.
  I like måte!! ♥

  @Michelle: Det var veldig godt, og veldig koselig!
  Flott, da beholder vi det og lager det neste år også 😀

 6. Gabriella Sporrefält

  Gabriella?! Mig Gabriella? Nu blev jag glad, eller kanskje inte? Får man mail om man vunnit?? 🙂 Tur i spel, otur i kærlek sæger man ju.. Det kan stæmma då mitt kærleksliv går åt helvette just nu 😉 Men nu blev jag glad!! 🙂

  God helg 🙂

 7. Anniken Aronsen

  Hei! 😀 veit ikke om det er meg Anniken A, men hvis det er det ligger det ikke noen mail i innboksen! Men så det var flere Annikenere (huff, dette ble vanskelig…) så kan godt hende det var en av de andre 🙂

 8. Lisbeth

  Du er så skjønn!

  Har nesten ikke hatt julestemning før jeg leste over de gamle innleggene dine en tur til 😀

 9. lille

  Elsker innleggene dine nå før jul 😉 men også den sykt fine hunden!! Noen du kjenner? er ikke rasen fantastisk?? Har med min bull terrier flyttet alene til stavanger, og hadde ikke klart meg på ny plass uten ham! de er så fantastiske! 🙂 GOD JUL til en fantastisk blogger!

Det er stengt for kommentarer.