Luke 12 – julegave til dere

God morgen!

Da har jeg funnet frem til en ny julegave til dere, sponset av undertegnede.

Dette kan du vinne:


Kristines sunne fristelser vol.2 – mitt 2.hefte med 33 sunne desserter
Sukrin+sukrin søtet med stevia
Musclebrownie  – med sjokolade og peanøttsmør

Hva må du gjøre?

Om du liker dette (klart du gjør), så trykk på den fine facebook-tommelen nederst på innlegget og legg igjen en kommentar her (med navn og mail).
Du kan være med i trekningen selv om du hverken har fb, blogg eller instagram og altså.


Vi trekker én vinner i morgen (torsdag) kl 19.

Lykke til, og ha en fortsatt fin dag!

442 kommentarer til “Luke 12 – julegave til dere

 1. Rannveig Dahl

  Herlig pakke, Kristine. De heftene dine har gitt meg så mye helt siden du kom ut med det aller første. De er fast inventar på kjøkkenet og brukes godt! Vinner jeg skal jeg gi heftet til venninna mi til inspirasjon for henne og kjæresten hennes. De to jobber hardt for å få til et bedre liv med trening og et sunt kosthold, og hun har slitt mye med dårlig selvtillit i flere år. Tror dette kan gi en ekstra motivasjon! 🙂 Uansett en flott gave til mange! 🙂 klem

 2. Grobegni

  Klart eg har likt! Og eg er og veldig klar for å få ei pakka med disse godsakene i posten! Hadde vert heilt toppers til jul 😀

 3. Synne Myrbø

  Likt! For en motivasjon du er Kristine..! Elsker å benytte meg av oppskriftene du legger ut her på bloggen som du kanskje så på instagram 😀 Bakeskapet har blitt fylt opp med mange nye ingridienser for å si det slik! Har lenge ønsket meg heftene dine med sunne desserter.. Hadde vært kjempe flott nå til jula!:-)

  Ha en fin dag og en fin helg som kommer Kristine, klem! 🙂

 4. Jeanett

  Jeg tror du har klart å (in)spire(re) frem matlagingsånden i meg, etter mange år med mye kjedelig mat! Har gått helt bananas(plitt?) på kjøkkenet i det siste.. Eksperimentering med progresjon -GØY 😀

 5. Ann Kathrin

  jaja..så mange svar! men har lyst å vinne jeg også 🙂 Da skal jeg gi sukrinet til Mamma. Hun har også gjennom meg, fått øyene opp for sunnere alternativ til sukker =) Og hvor får jeg inspirasjonen min? jo fra deg og dere som skriver så fine blogger 🙂 Takk.

 6. karoline kristiansen

  Heisann 🙂
  Jeg følger flittig med på bloggen din så og si hver dag, MYE inspirasjon du har spredd ! 🙂
  Siden jeg hverken tåler hvetemel,gluten,laktose,sukker og kunstige søtningsstoffer pluss ett par andre ting , så er de mye godt her inne. 🙂
  Hvis jeg vinner så ønsker eg virkelig meg sukrin+, fordi jeg allerede har alle 3 heftene dine, og jeg ikke tåler den muskel browniene..
  Håper du har en fin romjul 😉
  skal fortsette å følge deg her 🙂

 7. Ingvild S

  Hei SuperKristine! Jeg vil gjerne vinne denne premien for å kunne gi den bort vodere til en jeg vet som virkelig ønsker seg et slikt sett, men som ikke tar seg råd til å bruke en del penger på seg selv nå før jul!:-)

 8. Caroline

  Kom over bloggen din forrige uke, og jeg er avhengig! Har allerede gått langt bak i arkivet og funnet mange digge oppskrifter! Det trengs nå, siden jeg er i USA som utvekslingsstudent, og jeg prøver å vise de at sunt trenger ikke smake vondt! Hadde vært supert å vunnet dette så jeg kunne lage mer sunt og god snacks til dem 🙂

 9. Mona

  Dette vil jeg gjerne være med på! Kan dessverre ikke like det på facebook da jeg har blokkert kontoen min nå de siste dagene før eksamen (idag og imorgen) hehe 😛
  Veldig flott gave! Sukrin+ er kjempegodt! Muskelbrowniene har jeg hatt lyst til å prøve lenge 🙂
  Heftet ditt ser også spennende ut! Jeg har vol.1 og der er det mange gode oppskrifter 🙂

  Tusen takk for en fin blogg Kristine. Jeg er ikke god til å kommentere til vanlig, men jeg følger med likevel 😛 du virker som ei veldig god og snill jente, jordnær, klok og glad 🙂 derfor liker eg å lese bloggen din. Du har en god blanding av hverdagsinnlegg, glade innlegg, masse gode oppskrifter i tillegg til litt dypere innlegg. Det liker jeg 🙂

  Håper du får en fin dag!

 10. Semhar Asefaw

  Heisann, er alltid artig å delta i konkurranser, men spesielt når det er så motiverende premier i tillegg 🙂

 11. Michelle

  Det er poter på Todd sin nisselue!!! Så artig!! Selger de nisseluer på dyrebutikker??? En slik skulle jo jeg skaffet meg til Zimba 😆

 12. Stine Marie

  Fantastisk premie:) har to av heftene dine fra før,og de er blitt brukt mye!!! X-er fingrene 🙂
  -Stine Marie

 13. Jasmin

  Jeg leste to artikkel om deg for noen dager siden fra treningsforum. Om din vei til bikini fitness. Å med den lille drømmen jeg selv har i meg kan jeg ikke si den ble noe mindre. Jeg har alltid trodd at alle de musklene du har, kom fra mange års erfaring. Jeg hadde ingen anelse om at du klarte alt selv på egenhold. Det vil jeg tro krever endel av alt fra et menneske. Stå på videre, du er bare helt skjønn:D

  Åja, konkurransen:P
  Håper jo såklart å snike til meg den;)

  Jasmin910@hotmail.com

 14. Inghild

  Hei, Kristine. Jeg har likt innlegget og vil gjerne være med i konkurransen! 😉

  Forresten, jeg ELSKER bildet av Todd nederst på siden! Haha, magisk. Du er så kul 😀

 15. Maria Bøe Svardal

  Hei! Denne premien så fristende ut. Har snart juleferie etter en hektisk tid i studiet, hadde vært flott med denne premien å kose seg med i ferien! Ønsker deg og dine en god jul 🙂

 16. Amalie

  Du er den EKTE julenissen du! Hehehe
  Har ikke orket å ta frem PCn for tiden pga at jeg var sjuk 🙁
  Sov i over 12 timer sist natt og jøye meg! Skjønnhetssøvnen er virkelig nyttig!
  Så jaja, får kose meg med alle innleggene du har lagt ut til nå da! 😀
  Stor klem!

 17. Elin Jeanette Andreassen

  Utrolig bra pakke, og virkelig gøy at du faktisk tar den på egen pakke med tanke på sponsing!
  Når jeg alt kommenterer så må jeg bare få sakt hvor utrolig flott du er, og for et sunt forbilde du er for både unge og eldre kvinner 🙂
  Imorgen skal det handles inn ingredienser for å prøve ut peppermyntegodiset ditt, holdt på å kjøpe after eight idag, men kom da på at du kom med den flotte oppskriften 🙂 Gleder meg utrolig mye til boken kommer! Stå på videre, du flotte kvinnemenneske 🙂

Det er stengt for kommentarer.