Julegave og rosa nisse på tur

VINNERE ER NÅ TRUKKET!

Da var det på tide med en ny julekalender til dere, hver søndag frem mot jul trekker jeg to vinnere av et gavekort á 500 kr hos .


Lik dette ved å trykke på facebook-tommelen nederst på innlegget og legg igjen navn&mail i kommentarfeltet.

Har du ikke facebook er du fortsatt med, her diskriminerer vi ingen.

 

Disse søndagene går meg litt hus forbi skal jeg innrømme.. jeg glemte helt at det er 2.søndag i advent i dag, jeg glemte at det var den 1. forrige søndag – og jeg kommer helt garantert til å glemme de to neste. Den tradisjonen med å tenne lys og si et dikt er liksom helt borte for meg.. Igjen, mamma – det skal du ha for, du var flink til å holde slike koselige juletradisjoner ved like.
Nå tenner jeg bare masse stearinlys hver eneste dag, men det er jo litt koselig det og.

Vi gikk for øvrig en tur sammen i dag, mamma og jeg. En time i den hvite snøbekledde skogen.

Jeg var som en liten sponsa, rosa nisse så jeg måtte forevige det;

Rosa lue
Hvit vinterjakke
Rosa kosebukse

Nå skal jeg lese videre i boka og sjekke at alt ser ut som det skal ♥

Ha en fortsatt fin søndag, tenn minst to lys da dere!

352 kommentarer til “Julegave og rosa nisse på tur

Det er stengt for kommentarer.