Familiehygge

Dagen i dag gikk så altfor fort!

Jeg våkent med mye energi innabords, så jeg og vaskekluten heiv oss over badet og fikk det skinnende rent. Nå som jeg skal selge denne leiligheten på nyåret så gjelder det å starte så smått med å få den feiende fin.

Etterhvert gikk turen videre til familiehygge og pepperkakebaking;
Og jeg lagde en peppernøtt med en M-sjokolade inni.. hoho. Den ble faktisk veldig god.

Og taco til middag;

Ja, det er en vanlig lys lefse.. og cheddardip. Nam!

Resten av kvelden går med til lørdagsgodt, men jeg lagde dette tidligere i uka;

Et vaniljehjerte – kan vise dere mer i morgen.

Ellers har jeg fått 1.utkastet til boka som jeg skal gå igjennom før mandag, så nå er det ikke lenge igjen til jeg kan vise dere coveret og fortelle litt mer om innhold og forhåndssalg :grin:

Fortsatt god helg!

17 kommentarer til “Familiehygge

 1. Kari Ann Granbakk

  Gleeder meg sinnsykt til boka di kommer!! Du er bare grådig dyktig på oppskrifter som er sunne og proteinrik. Er innom bloggen din flere ganger daglig 😉 Ha en super duper helg 😆

 2. Malin

  Jeg gleder meg sånn til boka di kommer ut! Da skal jeg stå klar utenfor bokhandelen for å sikre meg et eksemplar :mrgreen: Ha en flott dag, fine du 😉

 3. Gabriella Sporrefält

  God morgon 🙂 Vill bara dela med mig lite av min middag igår, du er ju så snill som deler med oss var dag 🙂

  Makaroni pudding med low carb pasta ( http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/low-carb-fusilli-250-g )och kyllingkjøttdeig, perfekt mat dagen efter julbord 😉 Hadde i løk och vitkål också.

  Utgick från detta recept; http://www.recepten.se/recept/makaronipudding.html men hoppade øver osten och hadde CC i stællet :)Kanske du kan testa det och gøra den lite mer spænnande då du er så kreativ i køket.

  Ha en underbar søndag och 2:a advent!!

 4. Elisabeth Vega

  Så koselig! Elsker å bake pepperkaker, det er så godt! 😀 og det vaniljehjertet så også utrolig godt ut! GLEDER MEG TIL OPPSKRIFT! 😀 ha en fin søndag, Kristine! 😀

 5. HeleneRamp

  Jeg gleder meg SÅNN til boka di alså! Så hyggelig at vi får vite litt av innholdet snart! Så på tanum.no at den ligger for forhåndssalg og kommer 01.02? Hvis du skal ha boksignering så må du si ifra, hadde vært så morro å truffet sin #1. forbilde 😀

  Har fått Line Marion som coach fra nyttår, har jo fått med meg at du er på Gymparter fitnessteam!? Så jeg jobber med en ny blogg som skal på fra nyttår. Jeg blogger i min enda, men den handler jo ikke om vektreduksjon i det hele tatt lenger. Andre ting har blitt viktig. 100kg er historie for lengst, nå er det det nye høye mål! Jeg har deg å takke for veldig mye! Takk for BRA, sunne tanker og masse, masse ispirasjon, spesielt matveien! Heftene jeg vant her hos deg for evigheter siden er blitt brukt til mye rart 😉 Høres kanskje veldig klisjè ut, men jeg mener det virkelig: Takk for at du er den du er og deler med oss 😀

 6. Kristin

  Baking til jul er jo bare så utrolig koselig 🙂
  Blir spennende å få vite mer om boka di! 🙂

  Ha en superfin dag videre fine deg!

 7. Kristine

  @Maria Benedikte: Takk 😀 Håper du hadde en fin helg!

  @Janne: Tusen takk!!

  @Lovelyliller.com: Takk! Ja, pepperkakebaking er alltd koselig (og godt).

  @Kari Ann Granbakk: Tusen tusen takk! &hearts,

  @Malin: Ikke jeg heller 😆

  @MrsCzi: Jaa! Takk 😀 Håper helgen din var bra!

  @Sara: Gleder meg til å fortelle dere! Takk! 🙂

  @Hanne: Jeg spiste vel mer enn jeg bakte :mrgreen:

  @Malin: Haha, så god du er. Takk! ♥

  @Gabriella Sporrefält: Det så veldig godt ut, takk for mattips tilbake! Jeg elsker jo gratenger 😀

  @Elisabeth Vega: Varme, myke vaniljeghjerter – de ble borte altfor fort så jeg måtte lage det to ganger 😆
  Håper du hadde en fin søndag!

  @Julie H: Kommer litt senere i dag! 😀

  @HeleneRamp: Kommer i begynnelsen av februar ja 😀 Jeg vet ikke noe om boksignering enda (vil noen virkelig det?), men det hadde vært veldig moro å få møte noen av dere.
  Dette var koselig å lese, og jeg er veldig glad for at jeg har vært en av motivasjonsfaktorene til styrketrening ♥
  Hold meg/oss oppdatert når ny blogg kommer!

  @Kristin: Finnes det noe hyggeligere enn denne førjulstiden – sukk.. Bare å nyte dagene frem mot juleferie 😀
  Takk i like måte!

  @Silje L: Tusind tak 😀

  @Fredrikke: Jaaaaaa 😆 Tusen takk!

Det er stengt for kommentarer.