Gresskarostekake

Jeg vet at sesongen med gresskar snart er forbi, det er derfor gresskarpuré på boks er så genialt. Jeg har falt helt for denne søtlige smaken, så bare en liten dessert til med denne frukten før jeg gir meg for i år;

Gresskarostekakemuffins


Oppskrift:
1/2 boks gresskarpuré (2-2,5 dl)
1 egg
100g philadelphiaost
40 g vaniljeprotein
2 ss sukrin gold
5 ss sukrinmelis
5-6 dråper stevia vanilje

Bland alt sammen, fordel på 3 store, amerikanske muffinsformer (eller 5-6 mindre). Inn i ovnen på 180 grader i 25-35 min – alt ettersom størrelse på formene.


Jeg vet, det ser ut som en vanlig muffins – men den fikk en god smak og bløt konsistens av philadelphiaosten.

Servert med litt syrlig bringebærsyltetøy smakte det himmelsk!

Sånn ellers har jeg fått et par påfyll av positiv energi i dag!

Et møte med forlaget og et innblikk i hvordan boka blir seendes ut, den blir så fantastisk fin – helt ydmykt, objektivt sett selvsagt. Fristende mat med mine egne oppskrifter fra jeg startet og frem til nå, artikler om kosthold og trening, tips, litt om min fremgangsmåte – i det hele tatt, jeg tror det vil være noe for alle og enhver.

Og deretter noen timer med Lill A rundt omkring i byen ♥

I dag tok jeg for øvrig julebilder av Todd, gled dere :mrgreen:

17 tanker om “Gresskarostekake

  1. avatarKristin

    Det så ut som noen nydelige muffins! 🙂 Flotte bilder også. Var noe med det glitrende røde syltetøyet og den gule kaken som var veldig virkningsfullt. Tror jeg er litt sulten, hihi 😆

    Høres ut som du har hatt en veldig fin dag. Er veldig spent på boka di altså. Gleder meg til den kommer ut!! 🙂

    Fin kveld videre!

  2. avatarIngrid

    Spennende med bok! Muffinsene så veldig gode ut!
    Kan man bruke vanlig proteinpulver i all slags baking/steking? Tåler det varme?

  3. avatarKristine

    @Kristin: Litt knæshe farger, men synes det så litt innbydende ut og – de var i hvert fall meget gode!!
    Tusen takk, håper du får en fin dag! 😀

    @Maren: Det vil bli mulig å forhåndsbestille den før jul, men boka kommer først i begynnelsen av februar! 😀

    @Josefine: Jeg har sett det i utenlandske butikker, men har kjøpt på http://www.iherb.com

    @Othilie Ulvedalen: Ja! Det har jeg gjort fra starten av (2007) da sukrin kom på markedet – da var det nemlig ingenting som het «sunn bakst» slik vi kjenner det nå 🙂

    @Lovelyliller.com: Veldig kjekt med slike bokser 🙂 Vanlig gresskar synes jeg er bedre å bruke i middager.

    @Ingrid: Ja, takk for det!
    Det tåler oppvarming ja 🙂

    @Michelle: Åh, så de har det i butikkene fortsatt altså. Det er kjempegodt ja! 🙂

    @Liv: Tusen takk for det!

    @Kristine V: Dette er i hvert fall min gresskar-favoritt 😀

    @Hanne: Jo takk for det, det ble så fargerikt at det nesten så redigert/fake ut :mrgreen:
    Jeg-og! Takk forresten!

    @Mai: 😀
    http://www.iherb.com

  4. avatarKristine

    Vet du, jeg har aldri smakt gresskar 🙄 Og når jeg ser disse godsakene så tenker jeg bare: HVORFOR HAR JEG IKKE DET? Ser da ut til at det er verdt en smak!
    Og forresten, jeg gleder meg veldig til å se bilder av Jule-Todd 😀

  5. avatarMarianne K Casais

    Mmmmm så fine bilder – nam nam – igjen!
    Enda en oppskrift på listen min *check*

    Hahaha, julebilder av Todd! Dette blir bra!
    Regner med han var overbegeistret? *hihi*

    Åh, og boken din – treningstips yes pleeease 🙂

    Håper du har en fin torsdag!

    *Klem*

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Maren: Forhåpentligvis om en ukes tid, kommer til å legge det ut her ♥

    @Kristine: Jeg smakte det for første gang i år – så jeg er egentlig myye tregere enn deg 🙄
    Du må bare føre det opp på must-eat-lista di (alle burde ha en sånn), det er kjempegodt i bakst!
    Haha, jeg klarer nesten ikke å vente med å legge det ut (kommer i helgen).

    @Marianne K Casais: Jeg ler seriøst bare av å tenke på det, julekortet vårt blir lagt ut i helgen :mrgreen:
    Ja, det blir både middag, dessert OG kostholds- og treningssnakk i boka! Yey!
    Håper du får en fin helg snupp! Klem

    @Maja Nordic: Det er ikke verst bare det! Vi får konsentrere oss om jula fremover :mrgreen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *