Marsipanpeanøttkubber


Nam!

En flott start på en ny uke, i hvert fall for min del – med både en god treningsøkt og et veldig hyggelig besøk.

Dagens økt – ben & skuldre;
Strakmark
Liggende sidehev
Hip thrusts
Sidehev-fronthev
Ett-bens leg.ext
Kabelroing
Beinpress
Liggende lårcurl
Kjører fortsatt relativt lett på grunn av såre ribbein
+ 40 min ellipsemaskin

Og så dro denne svette, ufreshe jenta rett på besøk – litt ufint av meg, men noen ganger blir det bare sånn.

Gode Kristin bryr seg heldigvis ikke – vi skravler like godt om alt og ingenting

Over til disse spennende, små godsakene! Det er ganske nøyaktig to år siden jeg lagde sunn marsipan for første gang, så det var på tide med noe julegodis á la dette igjen.
Jeg lagde nemlig noe veldig godt i forrige uke som jeg har spart til dere helt til i dag;

Marsipanpeanøttkubber
 

Marsipan
1 eggehvitte
40g (lyst) mandelmel
40g sukrinmelis
5-6 dråper stevia vanilje

Peanøttkaramell
Yaconsirup og peanøttpulver blandet sammen (her kan du bruke peanøttsmør og)

Og smeltet sukkerfri sjokolade over

Og forresten, det som gjør disse ekstra ‘julete’ er litt pepperkakekrydder i marsipanen :grin:

Håper dere har hatt en god start på uka!

24 tanker om “Marsipanpeanøttkubber

  1. avatarJenny

    Åh, de så deilige ut! Skulle ønske du kunne lagd en egen side med lenker til alle oppskriftene dine, litt á la recipe-indexen til Passion4Baking?

  2. avatarLena

    Jeg brukte funksjonell mat sitt mandelmel, men marsipanen ble veldig mørk..:/ du skriver st det skal være lyst, men hvilket produkt brukte du da..?
    Det så veldig godt ut, tror jeg evt må prøve på nytt! Ble ikke slik når jeg prøvde å lage lignende marsipan..:)

  3. avatarKristin

    Hihi, sveittelukt sa du? Vel, den var parfyme i forhold han som tok så godt imot deg. Tran og hundepels. Isja..:)

    Tusen takk for skravlinga:)Alltid kosleg:)
    Klem

  4. avatarAud-Karin Hay

    Er det mulig å bruke agave istedet for yaconsyrup? har ikke brukt noen av disse før, men har vært å kjøpt agave som jeg skal bruke i noen oppskrifter jeg lenge har hatt lyst å prøve 😉

  5. avatarKristine

    LETT at dette skal lages! (u?)heldigvis er det litt for sent – dessuten er jeg på grensen til kvalm etter bursdagskakespising… 😛 men det der er jo perfekt til julekaffekosen (hvis jeg klarer å vente så lenge, da…)

  6. avatarAi.

    Litt off-topic her, men lurer på hvilken størrelse du har i den porto br-bikinien du brukte på en shoot ganske nylig.
    Har nemlig tenkt å bestille den selv, men er usikker på størrelsen.
    Er overdelen vattert/med innlegg eller er det bare tynt stoff?
    Takker for svar 🙂

  7. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lovelyliller.com: De var helt nydelige! 😀

    @Jenny: Ja, det er bare så utrolig mange oppskrifter å organisere – og mye av jobben er gjort i forhold til boka som kommer 🙂 Men jeg skal se på det etterhvert.

    @mona elin: Dette er perfekt hverdagskos og altså 🙂

    @Lena: Jeg har en pose liggende fra lenge siden – da mandelmelet enda var lyst. Jeg ville kanskje ha brukt finmalte mandler uten skall i stedet for det mørke melet:
    http://x-life.no/mandelmel_500g_finmalt_uten_skall/P_1446

    @Dragedama: Kjempegodt! Nei, for jeg brukte ikke nøyaktige mål på fyllet.. men tipper rundt 200 kcal uten sjokoladetrekket.

    @Michelle: Ja ikke sant, vi søtmomser liker det :mrgreen:

    @Kristin: Tihi, Trym er jo så fin – jeg luktet ikke noe tran i det hele tatt!
    Takk selv ♥

    @Gry: Etter styrke 🙂

    @Aud-Karin Hay: Jeg har aldri prøvd eller smakt agave, men det går sikkert helt fint 🙂

    @mona elin: Tja, jeg har bare smakt et par av de og de er helt ok. Synes dog de tagatose-sjokoladene smaker mer likt ekte sjokolade.

    @Thea: Nja, det er godt mulig den vil bli litt kornete da – du kan jo bruke en mikser/blender og lage melis ut av den selv 🙂

    @Kristine: Haha, så godt å høre at du hadde en smakfull og fin bursdag 😛 Disse kan nytes når som helst, er jo så sunt atte!

    @Ai.: Oi, den er i small tror jeg – men synes de er små i str. Den er vattert 🙂

    @Maren: Nei, ikke nøyaktig dessverre. Tipper rundt 200 kcal i marsipan+fyll.

    @idabida: Takk for det 😀

  8. avatarkristina

    Hei! Alt ser fantastisk godt ut! Jeg burd holde meg unna bloggen din en stund for å klare å konsentrere meg om andre ting i livet.
    Tror du man kan bruke pannekakesirup i stedet for yacon? Og er yacon det samme som agavesyrupen de selger på helsekosten?

    hehe, prøver å drøye iherb neste iherbbestilling

  9. avatarKristine

    @kristina: Hehe, baking er ikke alt her i livet men det er jammen meg gøy innimellom!
    Om du mener den kalorirfrie fra Walden så er jeg skeptisk.. men du kan alltids prøve deg frem.
    Yacon og agave er to forskjellige siruper, men om den ene er bedre enn den andre har jeg ingen formening om (har kun testet yacon).

    @Liv: Det må du gjøre, bare hyggelig!

  10. Tilbaketråkk: Et tilbakeblikk på 2012 – del 2 | Mat til muskler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *