Salg på vinterjakker

En rask tur innom for å fortelle dere at X-life har satt ned vinterjakkene fra Röhnisch med 35%, nå skal lageret tømmes så det gjelder å sikre seg det de har igjen av riktig størrelse og farge til deg – eller den du kjøper til, julegave kanskje?

Det gjelder disse to (trykk på bildet for mer info);

Polaris

Kr 1799 – Ny pris kr 1169

Starburst Parka

Kr 2999 – Ny pris kr 1949

De er så deilige å ha på, og ikke minst v-a-r-m-e.
Du vil garantert ikke fryse med disse i vinter – i hvert fall ikke med Parka’n. Den har jeg ikke fått gått med ute enda, det er jo altfor mildt. Det er nesten så jeg gleder meg til det blir snøstorm og minusgrader, men bare nesten..

OG om man kjøper vinterjakke så får man med lue, votter og skjerf gratis!

(ikke hunden dessverre)

Jeg har som du ser settet i beige,  men du finner de i grått og rosa også – det er bare å skrive i bestillingen hva slags farge du ønsker (verdi kr 800).

Kommer tilbake med litt matinspo senere, god søndag så lenge! 

.
/annonse (om det var noe tvil) 

8 kommentarer til “Salg på vinterjakker

 1. Eva-Kristine

  Hei!
  Liker bloggen din! Er veldig glad i proteirike/lavkarbo kaker/desserter. Skolebollene dine er fantastiske, har lagd dem flere ganger!
  Jeg lurte på om disse heftene med oppskrifter inneholder næringsinnhold pr. 100gr?
  Ha en strålende kveld!!
  Eva:)

 2. Eva-Kristine

  Hei 🙂
  Så fint, da blir det nok det første dessertheftet jeg starter med! Prøver å bli flinkere til å få i meg nok proteiner for å oppnå de resultatene jeg vil ha, men liker ikke proteinshakes, så da er dine sunne fristelser helt perfekt!!
  Har kjøpt inn stevia, sukrin(og melis), mandelmel, fiberfin, bakepro,shokoprotein m.m. Så mange muligheter som jeg ikke kjente til for under en måned siden! Men du har fått meg litt hekta med dine inspirerende oppskrifter!!

 3. Ylva

  Hei!

  Jeg bare lurer på hvor det bildet av deg og hunden din på tur er tatt jeg? Var så utrolig fint der! 🙂

 4. Ingrid

  Har du forslag til hva jeg kan bruke som erstatning til kokos mel?:) har så lyst til å teste mange av oppskriftene dine, det ser så godt ut :))

 5. Kristine

  @Liv: Takk! Elsker alle jakkene, men jeg bruker den hvite mest 😀

  @Ingrid: En blanding av proteinpulver og lyst mandelmel kanskje 🙂 Eller havremel (kjør havregryn i blender/mikser).

Det er stengt for kommentarer.