Kan jeg friste med en deilig lørdagsmiddag;
Potetmosgrateng
Grunnen til at jeg ikke kaller dette for Sheperd’s Pie er fordi det hverken er lam, erter eller gulrøtter i kjøttsausen. Det er heller ikke egg/smør i potetmosen som gjør den sprø, men heller et lokk med ost. Bortsett fra det kan den minne om det, mange muligheter – det er uansett veldig godt!
Det er karbonadedeig, hakkede tomater og krydder i bunn, deretter potetmos med melk, salt og pepper i midten, deretter revet ost på toppen.
Og sånn ellers blir det masse deilig usunn lørdagskos resten av kvelden.
Nå begynner jeg å få litt orden på julegavene, fikk kjøpt et par til i dag og resten tar jeg på nettet. Jeg pleier å gjøre meg ferdig i november slik at jeg slipper unna rushet i desember, og det ser ut som om det går fint også i år.
Jeg kjøpte en julegave til Todd, som han selvfølgelig fikk med én gang vi kom hjem. Hver dag er som julaften for han.
Blir denne fylt opp av seg selv kanskje?
Jeg blir helt døgnvill av at det blir så fort mørkt, blir plutselig ekstra lang kveld da – litt hyggelig det og.
Fortsatt god lørdag!
♥
Todd er bare saa herlig 🙂
Todd <3 Må alltid smile når det er bilder med "tankene" til Todd, dere er så søte begge to 😆
God helg!
Hei!
Når du bruker potetmos, lager du den selv eller bruker du en ferdig type?
Tipper de pulvervariantene er litt dårlige på næringsinnhold, men spør likevel 😉
@MrsCzi: Takk (enig) 😀
@Karoline: Aw takk ♥
@kristinostevik: Takk i like måte!
@Marianne: Lager alltid selv, det er jo bare å koke potetene og mose 😀
Ville kalt den for moussaka jeg! 😉 Må prøves ut 🙂
@Renate: Nei, for (norsk) moussaka lager jeg på en annen måte – potetskiver bakt i ovnen 😀
http://www.kriweb.no/wp-content/uploads/2012/05/IMG_1563.jpg
Uansett – godt!!
Herlige bilder av Todd <3
Det så kjempe godt ut! 🙂
ELSKER bloggen din,har lest den nesten hver dag !! 🙂 Trening, ernæring, middagstips, +++ og ikke minst Todd <3 <3 Jeg lurer på hvo man får kjøpt slik matskål som Todd har fått. Den var så fin !! Tusen takk for svar på forhånd ! 🙂
@Michelle: Fine gutten min ja ♥ Takk!
@S: Kan ikke bli feil med gratinert ost
@Julie: Tusen takk, så hyggelig! Den kjøpte jeg i dyrebutikken på Ski Storsenter.
Alle gratengene du lager ser så himmelske ut 🙂
@Cecilie Lykke: Takk! 😀 Så heldig du er som har vært i Brussel, jeg vil og tilbake dit!
@Kristine: Tusen takk for info angående skålen til Todd! <3 🙂
hei. Når du gratinerer med ost, hvilken ost bruker du? 😯 takker ellersfor flott blogg 🙂
@Lena-Marie: Hei! Jeg pleier å bruke en kombinasjon av lett-ost og parmesanost 🙂