My kitty darling

Kan jeg friste med en deilig lørdagsmiddag;

Potetmosgrateng

Grunnen til at jeg ikke kaller dette for Sheperd’s Pie er fordi det hverken er lam, erter eller gulrøtter i kjøttsausen. Det er heller ikke egg/smør i potetmosen som gjør den sprø, men heller et lokk med ost. Bortsett fra det kan den minne om det, mange muligheter – det er uansett veldig godt!


Det er karbonadedeig, hakkede tomater og krydder i bunn, deretter potetmos med melk, salt og pepper i midten, deretter revet ost på toppen.

Og sånn ellers blir det masse deilig usunn lørdagskos resten av kvelden.

Nå begynner jeg å få litt orden på julegavene, fikk kjøpt et par til i dag og resten tar jeg på nettet. Jeg pleier å gjøre meg ferdig i november slik at jeg slipper unna rushet i desember, og det ser ut som om det går fint også i år.

Jeg kjøpte en julegave til Todd, som han selvfølgelig fikk med én gang vi kom hjem. Hver dag er som julaften for han.

En ny matskål;

Spennende..

What the f…!

Blir denne fylt opp av seg selv kanskje?

*glefs*

Jeg blir helt døgnvill av at det blir så fort mørkt, blir plutselig ekstra lang kveld da – litt hyggelig det og.
Fortsatt god lørdag!

16 kommentarer til “My kitty darling

 1. Marianne

  Hei!

  Når du bruker potetmos, lager du den selv eller bruker du en ferdig type?
  Tipper de pulvervariantene er litt dårlige på næringsinnhold, men spør likevel 😉

 2. Julie

  ELSKER bloggen din,har lest den nesten hver dag !! 🙂 Trening, ernæring, middagstips, +++ og ikke minst Todd <3 <3 Jeg lurer på hvo man får kjøpt slik matskål som Todd har fått. Den var så fin !! Tusen takk for svar på forhånd ! 🙂

 3. Lena-Marie

  hei. Når du gratinerer med ost, hvilken ost bruker du? 😯 takker ellersfor flott blogg 🙂

Det er stengt for kommentarer.