En nydelig søndag

Å våkne til solskinn, du verden så godt!
Jeg pleier å fortelle meg selv (og andre) at man ikke skal klage på været, at regn og ruskevær bare gjør det ekstra hyggelig å sitte inne – men så er det jammen meg godt å få litt sol i ansiktet igjen og.

Favorittvesten! Det ble 40 min gåtur ute i frisk vind før vi tok en pumpeøkt inne;

Sidehev-fronthev
Strakmark i supersett med Militærpress
Kabelroing
Pec-deck maskin
Planken
En-arms ro i maskin

Etter diverse gjøremål og besøk ble det dette til middag;

Japan-mega-sushi-meny

Så, i dag er det kosedag og jeg er ikke i husmorhjørnet – i går derimot;

Lasagne


med hvitløksbrød, det var tross alt lørdag.

Og en sjokoladerøre – som noen av dere lurte på hva var på Instagram

2 ss mager kesam
1 ss philadelphia-light
1 scoop sjokoladeprotein
1 ss kakao
2 ss sukrinmelis

Med masse kokos over

Veldig kjekt når man hverken gidder å dra og kjøpe noe, forme sjokoladekuler eller vente på at de skal ligge i fryseren.

Fortsatt god søndag!

22 kommentarer til “En nydelig søndag

 1. YV

  Så ut som en perfekt søndag! 🙂 Synes det er godt å avslutte uken med en treningsøkt selv, særlig om det venter en god søndagsmiddag med familien etterpå.

  Men jeg trenger noen av dine fornuftige tanker om noe. Jeg vurderer å stille i bikinifitness til våren. Har fått gode tilbakemeldinger fra en som har masse erfaringer innenfor fitness, nok muskelmasse på overkroppen, smal midje og en fin fysikk. MEN beina mine var for smale og burde være større. Han ville gjerne at jeg skulle klare 70 kg i dype knebøy før en eventuell diettstart og nå klarer jeg såvidt 40 kg (3 reps x 5 sett). Mister litt troen på meg selv kjenner jeg og kjenner meg litt trist – og ikke minst irritert på meg selv for ikke å ha priotert beina før. Tror du det i det hele tatt er mulig å øke 30 kg på 2 måneder? Eller i hvert fall øke en god del i muskelmasse?

  Ha en fortsatt god søndagskveld! 🙂

 2. Michelle

  sushi <3 moms moms!! Ja, det var deilig med sol etter en grå dag i går.. håper du hadde en fin søndag! klemmer

 3. Elisabeth Vega

  Ååå for et vakkert bilde av deg! Du er så pen <3 Så ut som en kjempe koselig søndag!! Håper du har hatt en bra helg! 😀
  Ønsker deg en super start på uka i morgen!

 4. Kine den tøffe

  Dere er heldige sørpå som har litt sol innimellom! 🙂 Her oppe i Nord er det bare sne sne og atter sne. Og mørkt største deler av døgnet. Og værre blir det vell mot jul! 🙂 Sjokoladerøren så kjempe godt ut, det skal jeg prøve meg på! 🙂

 5. Kristine

  @Ylva: 😀 ♥

  @Maja Nordic: Veldig godt ja! Men jeg blir så fort sulten igjen etterpå, så må alltid ha masse mat klart til etterpå 😆

  @jeanette m: Den var veldig god og 🙂

  @YV: Til å ha «masse erfaring innen fitness» så synes jeg det var et merkelig råd å sette et mål til 70 kg i knebøy. Jeg ville ha økt gradvis på vektene ut ifra det du trener med nå, ingen tvil om at du helt sikkert klarer mer.
  Sett opp et slags program der du øker vektene med 2,5 kg – 5 kg for hver uke og se hvordan det går – og ikke glem at det finnes flere gode benøvelser i tillegg til knebøy.
  Det tar uansett ikke bare noen uker å bygge ben + bedre symmetrien så dette er noe du må bestemme deg for og ta stilling til selv, hvor viktig det er å bruke kortest tid mulig til scenen.
  Lykke til, og ikke glem at trening skal være gøy 😉

  @Lovelyliller.com: Det er så godt! Husker da jeg var liten på peppes, hvitløksbrød til forrett var nesten bedre enn pizza 😀
  I går var vi utrolig heldige med været ja!

  @A: Den blir ikke proteinrik og sunn/nyttig i den forstand uten proteinpulver, men du kan sikkert lage en annen versjon med mer kakao og søtning 🙂

  @Michelle: Det var på tide nå ja! Håper du hadde en fin helg 😀

  @Åshild Agnete: Veldig god mat, og veldig bra helg 😀
  Ha en fin mandag!

  @Elisabeth Vega: Takk søteste deg 😀 Håper du får en fin mandag!

  @MrsCzi: Enig, jeg kunne ha gått dobbelt så lenge 😎
  Vest er best!

  @Marte S: Kos deg :mrgreen:

  @Kine den tøffe: Heldigvis blir det enda mer julelys og hygge frem mot jul, så da blir mørket plutselig litt koseligere 😀
  Det må du gjøre – ha en strålende dag videre!

 6. kritine

  Hei kristine 🙂
  Jeg har tenkt lenge på å skrive en kommentar til deg! Du har en blogg som inneholder alt jeg liker! God mat, styrketrening og fine treningsklær! Alt på en plass.
  Jeg går på greteroede diett, og daler stadig ned i vekt. Snart kommer jula, og jeg er redd for å ødelegge fremgangen med dårlig mat! Du har mange gode oppskrifter på kaker, og generell godis. Og jeg lurer rett og slett på om du kan lage et innlegg med julekaker, muffins, eller noe annet som man kan kose seg litt ekstra med i jula? Jeg er generelt glad i muffins i alle former, og sjokolade….. hadde vært fint med noen oppskrifter som inneholdt litt mindre kalorier, slik at jeg kan kose meg skikkelig på julaften samtidig som jeg Ikke får dårlig samvittighet:) og gjerne i litt god tid før jul, tilfelle noe må bestilles fra nettet og alt 🙂 jeg hadde blitt knallglad 😀

 7. Kristine

  @kritine: Jeg har laget over hundre sunne desserter, så jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang! :mrgreen:
  Mange av de selger jeg i heftene mine;
  http://www.kriweb.no/bestill-hefte-her/

  Ellers vil jeg anbefale deg å søke på google.no – skriv inn «kriweb+muffins» (eller det du måtte ønske).

  Her finner du mange av favorittene mine;
  http://www.kriweb.no/2012/11/16/sweet-friday/

  @Ai.: Oi, nam! Takk for info 😀

  @Kristina: Det er så godt! Og du får jo til å lage det selv til og med, jeg fikk aldri skjært mine noe fint sist jeg prøvde – ble sushi-røre :mrgreen:

 8. Kristina

  Det er null stress 🙂 Kanskje noriarkene dine var litt myke? Jeg pleier ta litt vann på kniven så henger ikke ark og ris seg fast mellom hvert snitt.. 🙂 Prøv igjen 😀

 9. Kristine

  @Kristina: Ja, mulig de var litt «seige» så jeg skal prøve igjen. Og jeg må kjøpe meg en ny, fin kniv (god unnskyldning for det og) 😀

 10. Renathe

  Sitter å spiser sjokoladerøren nå, super digg! Nam, nam 😀 😛 Skal definetivt lage denne flere ganger 😉

 11. Tilbaketråkk: Gratinert rosenkål og en sprelsk katt | Mat til muskler

Det er stengt for kommentarer.