Gårsdagens mat og dagens pump

Heisann!

Regn og trist vær, men desto hyggeligere å være inne med de man er glad i. Og dessuten en veldig god grunn til å ta seg en treningsøkt, jeg fikk endelig – for første gang på et par uker – fullført en styrkeøkt i dag. Hurra!
Men først gårsdagens mat;

Enkelt mellommåltid – Tunfisk med brokkolimos og egg

Brokkoli kokes et par minutter og moses med stavmikser sammen med litt melk, hvitløk, salt og pepper.

Middag – Karbonadedeig og spaghetti

Karbonadedeig er stekt med ketchup, sennep, chili, paprikapulver, tacokrydder og pepper. Spaghettien er en blanding av vanlig og en sunnere type (som jeg ikke finner på iherb lengre) – med et (par) dryss parmesan over.

Vente-på-dessert-måltid – Oppskåret frukt

Appelsin og eple. 

Dessert – Dobbel banan-is med karamell og sjokostrø

En fryst banan most med skyr og litt sukrinmelis, en fryst banan i biter (noe tint) over sammen med sjokoladeprotein og syrup.

Dagens treningsøkt – Ben og skuldre

Strakmark
Liggende sidehev
Benpress
En-arms hantelro
Skulderpress
Benspark
Omvendt pecs
Liggende lårcurl
+30 min rask gange på mølla


Digger denne tightsen! Jeg ønsker meg den lange versjonen og, men jeg klarer meg fint med denne korte når jeg trener inne.

Ha en fin lørdag videre dere!

15 kommentarer til “Gårsdagens mat og dagens pump

 1. Lovelyliller.com

  Mmmm så deilig og sunn mat! Jeg har pasta på kok as we speak. Skal lage blomkålsmos ved siden av. Skulle på trening i dag,men det ble en dødskort jalla-økt fordi jeg såvidt sov i natt. Håper du får en fin Lørdagskveld 😀

 2. Merete

  hurra for å få pumpe igjen! kommer selv fra en beinøkt en lørdags kveld, deilig! 😀 jeg lurer på om du synes at kompresjonsklærne faktisk hjelper mot såre muskler/korter ned restitusjonstiden? du er utroooolig flott, en skikkelig motivator både innen treninga og på kjøkkenet!!:) laget suppe av grønnkål+kokevannet og spinat, og heiv oppi masse stekt hvitløk og basilikum + salt og pepper.. herregud så godt 😀 ønsker meg treningsklærne + fysikken din til jul, men er jeg heldig får jeg iallefall en kompresjonstights – fysikken får jeg jobbe videre med i 2013! 😉

 3. Kristine

  @Lovelyliller.com: Mye god mat, og jeg fikk sneket inn enda noen mellommåltider på kvelden attpåtil 😎
  Jallaøkter er bedre enn ingenting, og dessuten kommer det en dag i morgen og 😉

  @Merete: Ja, virkelig hurra og! Deilig 😀
  Jeg har ikke vært så flink til å trene med denne (fant den igjen nederst i skapet her om dagen, fyy..), men jeg føler virkelig at den er bedre enn andre tightser når det gjelder å holde på varme og ikke minst støtte. Mulig det korter ned restitusjonen, men det tør jeg ikke å svare konkret på – jeg vil jo tro det.
  Så bra at du likte det! Her blir det lasagne i kveld 😀
  Takk ♥

 4. Andrea

  Den tightsen pleide jeg å ha selv også, men klarte å glemme den igjen på treningssenteret 🙁 Nå har jeg bestilt ny da, så venter bare på pakke i posten 😀

 5. Merete

  takk for svar! da ønsker jeg meg ekstra mye den tightsen til jul! 😉 så herlig! jeg er nyforelska, og skal i vei og kokkelere lavkarbopizza med drømmemannen <3 nyt lasagnen, selskapet og kvelden 😀

 6. Henriette

  Du har det med å være inspirerende, løp brått bort og tok noen pull-ups etter og ha lest innlegget ditt! Ha en herlig helg:-) den blir bra nemlig.

 7. Marianne K Casais

  Så bra at du fikk tatt styrke i dag! 🙂 Så herlig! Og så flink du er!

  Åh, kan jeg spørre om hvor mye tar du på strakmark sweetie?

  Nå er det jeg som ikke kan trene – buhu! Alltid kjekt å bli syk ja! Får heller komme sterkt tilbake!

  *Klem*

 8. Lina

  Brokkolimos har blitt en favoritt her hjemme! 🙂 Jeg har også den tightsen, men den lange. Den sitter fortsatt perfekt, men allt sølv er borte, hehe. Så må nok investere i en ny!

  Ha en fin lørdagskveld 🙂

 9. Elisabeth Vega

  Mmmm mange fristende mat bilder! 😀 så gøy at du endelig fikk en styrkeøkt!! 😀 du er så utrolig flott!
  Ønsker deg en fiiin søndag! 😀

 10. Fantasia

  Så godt at du endelig fikk fullført en styrke økt:) Maten ser jo kjempe god ut også. Lagde forresten Karri-kyllingen din med kokosmelken på fredag. Det ble kjempe godt, så det skal gjentas;)
  Er det noe grunn til at du trener kondis etter styrkeøktene dine, forresten?

 11. Kristine

  @Merete: Jeg hadde en fantastisk helg, håper du og hadde det – med mat og kjærlighet ♥

  @Henriette: Haha, så bra! Og helgen ble som forventet helt heerlig!

  @Marianne K Casais: Jaa! Takk 🙂
  Som regel 60-70 kg i strakmark, men 40 kg nå som jeg har vondt.
  Åh 🙁 God-bedringsklem!

  @Cecilie Lykke: Det er utrolig godt, jeg er litt i mos/puré-modus kjenner jeg 😀
  Ja, det lover veldig godt!

  @Lina: Mos ftw! :mrgreen:
  Da har nok du vært flinkere til å bruke den enn meg 🙄 Eller kanskje det lønner seg å vrenge tightsen når man vasker den?

  @Elisabeth Vega: Tusen takk! Håper helgen din var like bra som min 😀

  @Fantasia: Å – så godt å høre at det falt i smak! 😀
  De gangene jeg gjør det er som regel én av to grunner (for det er ikke noe jeg pleier å gjøre) – enten fordi jeg får for vondt av styrken og vil «slå ihjel» litt tid, eller fordi jeg venter på at min bedre halvdel skal bli ferdig.

  @Silje M: Her:
  http://x-life.no/nanox_conquestv6%AE_erteprotein_900g/P_2058
  🙂

Det er stengt for kommentarer.