Ny og herlig uke!

La oss holde den positive holdningen oppe til tross for mandag og mørket dere!
Det blir seriøst bare tidligere og tidligere mørkt synes jeg, men som jeg liker å si; ikke klag, tenn heller et lys.
Dessuten blir det tidsnok vinter og snø som lyser opp kveldene.

Dagens gladmelding;
Om du kjøper en vinterjakke (eller vest) fra Röhnisch så får du nå både strikket skjerf, lue og votter med gratis – i valgfri farge.


Her får du mye for pengene! Den jakken over her – for ikke å glemme den elskede vesten – er vinterfavorittene mine.

Over til dagens trening. Jeg har dessverre plagsomt vondt i venstre ribbein, og det går utover styrkeøktene.
Det ble et tappert forsøk på tre øvelser;
Strakmark
Kabelroing
Nedtrekk

..men måtte kaste inn håndkle etter dette og kjørte på med kardio istedet.
30 min jogging
45 min rask gange

I dag så jeg for øvrig en dame som trente i pels-leggvarmere. Det er helt sant, på CC Vest. Leggvarmere i brun PELS dere. Jeg pleier ikke å bry meg om hva andre trener i, men det går liksom en grense.

Dagens middag;

Gratinert karbonadedeig med grønnsaker og ost

Det sier vel kanskje seg selv – stek karbonadedeig med masse deilig krydder og hakkede tomater. Legg i en ildfast form sammen med valgfrie grønnsaker og ost over. Inn i ovnen på 200 grader i 12-15 min.

En klatt med kesam over setter prikken over i’en.

Og dessert må man ha;

Banan-is med sjokostrø

Mos fryst banan med kesam/skyr, ha over sjokoprotein (eller kakao+søtning) og et par fryste bananbiter – de er utrolig gode som hele og nemlig.

Fortsatt god mandagskveld!

23 kommentarer til “Ny og herlig uke!

 1. kettleBente

  Det er 40 dager til sola snur! Det gjelder bare å se det på riktig måte.

  Jeg må seriøst prøve noen sunne is-varianter snart, jeg absolutt elsker is! Og dette ser jo kjempegodt ut. Familien er kresen på bananer som begynner å bli godt modne, så jeg pleier å brekke de i biter og fryse ned. Klar for smoothies og kanskje nå også for kesam-banan-is?

 2. Marianne

  Mmmmmmmm…. den banan isen med sjokolade strø så skikkelig god ut. I kveld skal jeg kose meg med litt brownies – Iduns karbolett variant! Har du prøvd den? Håper den er god!

  Takk for alle mattipsene du deler Kristine!

 3. Helene

  Du har så utolig fine armer! Hvor mange kilo tar du på de ulike øvelsene på armer og rygg egentlig? 🙂

  mvh

  Helene

 4. Elisabeth Vega

  Åå så vakker du er! Synd det med ribbebeinet! 🙁 Håper det går over snart! Både middagen og desserten så helt fantastiske ut! YUMMYY!! 😀
  Ha en strålende kveld, vakre deg!

 5. Marthe

  Kjære, søte, snille Kristine! 🙂
  Jeg har nå lest bloggen din fast i snart 3 år, og du imponerer stadig. Du er blitt mitt idol når det kommer til styrketrening og mat, og det du står for.

  Jeg har endelig tatt steget og er innstilt på å få formet kroppen min slik jeg vil, ved å trene tung styrke og spise sunt. Har prøvd halvhjertet tidligere, men denne gangen skal det bli andre boller!

  Jeg lurer i den forbindelse på hva du gjør for å få kyllingen saftig? Er ikke så glad i kylling, men føler jeg må spise mye kylling for å nå målet mitt – kylling er enkelt, kalorifattig, og proteinrikt. Når jeg steker kyllingen i biter, så blir den bare tørr, for jeg vil ikke at den skal være rosa i midten.

  Håper du har noen tips til meg, vil ikke tvinge i meg noen som ikke er godt..

 6. Yasmine

  haha blir ikke overrasket når det gjeller cc vest:-) mye rart folk på elixia cc vest, hehe.. men bruker du trene der? tror nok jeg såg deg der idag isf, hade du rosa t-shirt?

 7. Marianne

  Hun med pels varmerene måtte være kald 😉
  du er så nydelig både utenpå og inni Kristine ❗
  men du trener ganske mye cardio ennå,utenom deff! tærer det ikke på muskelmassa ??

  klem 😆

 8. Anita Sandberg

  Syntes leggvarmere i pels ikke hørtes veldig lekkert ut.
  Får håpe det ikke var ekte pels. Er helt i mot bruk av dyrepels i moteindustrien. Har hatt dyr hele livet selv, og det å kle seg i pels blir bare ekkelt for meg. Når man ser hvordan dyrene har det på div. nyhetskanaler, får jeg bare enda dårligere følelse.

 9. Kristine

  @kettleBente: Ja, du sier noe! 22.des er jo rett rundt hjørnet, og før det er det jo bare koselig førjulsstemning og alt som hører til 🙂
  Jeg ville ha testet ut banan-is – man får en soft-is konsistens bare ved å bruke stavmikser (etter at den har tinet noen få minutter).

  @Marianne: Nei, den har jeg aldri prøvd. Jeg pleier som regel å kjøpe ekte vare (usunt)når jeg vil ha det, og heller lage sunne ting selv. Liker meg jo på kjøkkene som du vet! 🙂
  Bare hyggelig!

  @Helene: Takk! Jeg trener ikke armer, men gjorde det mye det første året – gjerne med 14 kgs hantler. Rundt 45-50 kg i nedtrekk og kabelroing, og 24 kg’s hantler i en-arms roing.

  @Ai.: Oh, de så gode ut! Viktig med lyspunkter i hverdagen, haha.
  Øynene mine ble for øvrig dratt til den versjonen som het snickerdoodles og 😯

  @Lovelyliller.com: Jeg får bare gjøre det som gjør minst vondt, så kommer det seg nok etterhvert. Jeg tenner lys hver eneste kveld jeg nå 😀

  @christine: 😆 Jeg har også sett en i olabukse, barbeint i slippers (!)

  @Elisabeth Vega: Takk 😳
  Sukk, det håper jeg og.. det ble bedre på høyre siden i sommer, så da får venstre siden jammen meg skjerpe seg etterhvert og 🙂

  @Caroline: Så hyggelig, takk ♥

  @Marthe: Hei Marthe!
  Først av alt; takk!! Og viktigst av alt; du må spise det du liker!
  Om du ikke er så glad i kylling, så spiser du noe annet. Jeg spiser sjeldent kylling, fordi jeg liker så mye annet bedre.
  Men i hvert fall – jeg pleier ofte å gratinere kyllingfilet i ovnen, med pesto eller ost over – da bevarer den saftigheten.
  Du kan også steke den i en wok med kokosmelk over, det er veldig godt!
  Og nei, det er hverken farlig, kaloririkt eller dumt å tilsette litt fett for å heve både smak og konsistens 🙂

  @Yasmine: Jeg har skjønt at det er forskjell på Elixiaene rundt omkring i hvert fall! 😆
  Ja det hender jeg drar dit etter jobb en gang i uka. I rosa (lilla) selvfølgelig 🙄

  @Kesia, Balanser kostholdet- en kake i hver hånd§: Det er nesten så jeg er misunnelig faktisk! Nå vil jeg ha snøfnugg, ikke regn.
  Takk &hearts,

  @Marianne: 😉
  Det er nettopp utenom deff at kardio er «snilt» for kroppen, jeg spiser jo som en hest og har mye energi nå 😆
  Neida, men jeg har alltid 2-3 kondisjonsøkter i uka, året rundt. (Det er ikke SÅ høyintensivt at det gjør noe).
  Klem!

  @Anita Sandberg: Ja jeg tenkte mest på at det var pels, ikke at det var lite moteriktig eller noe. Helt forferdelig, hadde mest lyst til å hoppe av mølla og rive de av henne.

 10. Line

  Det går mot mørkere tider ja, men det er utrolig koselig å tenne masse lys og krype under et teppe med en kopp te 🙂 Jeg har helt glemt banansoftis! Takk for at du minnet meg på det 😀

 11. Lissi

  Ååå, som jeg ønsker meg den vesten fra Røhnish.. Men de har den ikke inne i str min 🙁 Kunne tenkt meg settet med skjerf, lue og votter og -men hjelper jo ikke når de ikke har vesten inne på lager…

  Kanskje de får inn??? *håper håper*

 12. Kristine

  @Guro Eriksen: Jaa! (jeg lurer på om jeg skal sette det frem neste uke allerede)

  @Line: Ah, jeg vet! Gjør det hver kveld sammen med gutta mine, bortsett fra at jeg har mat og ikke te i hendene :mrgreen:

  @Lissi: Så dumt – ikke i noen av fargene? Jeg tror ikke de får inn noe særlig mer av de, vesten/jakkene er for øvrig bittelitt store i størrelsen. Jeg har 38 (kunne sikkert hatt 40 og, man skal jo ha plass til tykk genser under vesten).

  @Vilde Sofie: Neei nei, ikke noe selleri her i gården. Det er purreløk :mrgreen: Purre og paprika i flere farger.

  @Toyni (:: Jeg og, har nå til og med fordelt x antall stearinlys utover kontoret mitt – det er jo mørkt om morgenen og mener jeg 😀

 13. Muffi

  Heisann, jeg lurer på hvilke ost du pleier å bruke til gratinering? Går du får den vanlige sorten, eller vet du om en magisk, fettfri ost som smaker like godt 😉
  En annen ting, skjønner jo at du ikke er så fan av alkohol, men jeg lurte likevel på om du har noe tips i disse julebordstider om hva som er mer heldig å drikke enn andre..skjønner jo at et glass tørr hvitvin er bedre enn Baileys, men hvor mye skade gjør det egentlig og hvor lite drikke bør man holde seg til hvis man skal være «innafor»?
  Må legge til at du har en kjempe inspirerende side, veldig bra jobbet!

 14. Kristine

  @Muffi: Fettfri ost tror jeg hadde smakt VONDT :mrgreen: Eller det hadde vel blitt «ost».
  Jeg bruker litt forskjellig, alt fra Norvegia eller Synnøve lett-ost, til cheddar og parmesan.
  Mitt tips er å holde seg unna sprit/drinker og ta seg et glass vann til hver enhet med alkohol (vin/øl), og ellers ikke drikke seg full (den grensen kjenner man vel best til selv). Det er jo ikke julebord hver fredag og lørdag fremover, så jeg ville ha kost med den ene gangen (eventuelt to-tre) man er ute.
  Takk for det!

Det er stengt for kommentarer.