Til den aktive herremann

Er det bare meg, eller er det vanskeligst å finne gave til det motsatte kjønn?

Jenter forstår man litt mer, vi liker «stæsh» liksom. Fine ting, ting som gjerne ser, lukter eller smaker godt. Men hva med gutta?
Dette er til den aktive mannen, enten han er en kjæreste/venn, bror, sønn eller far.

Trykk på bildet for å komme til produktet;

1. Sko

Inov-8 Bare XF-260 Grey / Raven Inov-8 F-Lite 230 Blue

2. Genser

Craft Active Full Zip Hood M            BB Graphic Hoodie

3. Doorgym

Abilica Doorgym


4.
Tights

2XU Thermal Compression Tights Herre                 Craft Elite XC Tights M

5. Kosttilskuddspakke

Krea-Bolic + XtraVol

6. Jakke
Craft Elite Weather Jacket                 Craft Elite Run Jacket

7. Proteinbarer

Power pack 24x35g2Good Peanut Butter Chocolate 12 stk

8. Bukse

Gasp Jersey training pant  BB Sweatpant

9. Sekk/bag

X-life Sekk           2XU transition bag

10.  T-skjorte

Craft Active Extreme Short Sleeve M      BB Graphic Logo Tee

 

Jeg ble faktisk inspirert til et par av disse tingene selv (hysj) mens jeg tittet rundt. Kanskje dere gutta fant noe til dere selv?

Jeg synes ofte det er greit å starte tidlig med julegaver for å slippe det verste stresset i desember (da er det jo baking og hygge som står på agendaen), det er dessuten farsdag nå på søndag.

Fortsatt god tirsdag!

18 kommentarer til “Til den aktive herremann

 1. Jens Petter Haugen

  Har selv begge Inov-8 skoene du viser her. De er helt enorme hvis du trener crossfit/intensitet trening. Selv når det er snakk om tunge løft så fungerer de utmerket.
  Du blir fort vant til å gå uten såler, i løpet av kun kort tid lærer du å jogge/løpe på de helt uten problem. =)

 2. Kristine

  @Jens Petter Haugen: Jeg har de samme, eller det er vel Inov-8 F-Lite 195 i blå/rød – meget gode til beintreningene. Helt flate, og god kontakt med underlaget.
  Er spent på crossfit (om jeg noen gang tør å teste det) 🙂

 3. Jens Petter Haugen

  Klart du tør å teste det. =)
  Finn en økt som går ut på øvelser du kjenner til, mange av crossfit øktene(WOD) har øvelser man ikke vanligvis pleier å ta. Det vil ikke si at øvelsene er vanskelige men, det er ganske tungt så det kan være greit å kjenne øvelsene.

  Han som introduserte meg for crossfit gav meg følgende:
  Hoppetau: 50
  Armhevinger: 50
  Kettlebell swing 12/16kg:50
  Hoppende hang-ups: 50
  Situps: 50
  Knebøy: 50
  Boks hopp 35/45cm: 50
  Rygghev: 50
  sående utfall: 50
  500m på mølla

  NB:
  Vanlige hopp med hoppetau. Armhevinger er haken(hvis mulig) =)nedi. Kettlebell er 12kg for damer, 16kg for gutta. Hoppende hang-ups, du skal ha en svak knekk i knærne når du har strake armer, haken skal gå klar av stangen(Smith maskinen er grei å bruke her). Knebøy er uten vekter. Bokshopp skal være med samlet bein og man skal være rett enten på boksen eller i luften på vei ned. Rygg-hev, der skal hoftebeinet være klar av «riggen» for å få godt med hamstring. Tredemøllen bestemmer du selv farten. =)

  Dette bruker vi som en test på gymmet for morro, heder og ære. =) Tar du denne så vennligst gi meg tiden så jeg kan bruke den som et mål for folk som ser opp til deg, det begynner å bli en del nå. =)

 4. Mariann

  Gave til mannen er like vanskelig hver gang, også ønsker de jo seg aldri noen ting?! I år tror jeg derimot jeg har funnet den perfekte gaven 😀

 5. Astrid

  «Jøss, et innlegg skrevet for den mannlige delen av leserskaren», tenkte jeg da jeg så linken til overskrifta på face… Haha lo godt når jeg klikket meg inn og så at jeg tok feil 😛

 6. Rebekka

  Jeg skal få med meg mannen på å trene fremover, så jeg satt faktisk akkurat å tenkte at jeg tror bursdag eller julegaven hans i år må bli treningstøy. Jeg mener det er jo et must å ha et sett fint treningstøy og brukbare sko! Pluss at jeg suger i å finne på gaver til han så da hehe, de ønsker seg jo så sjeldent noe særlig! Så klær av et eller annet slag pleier å bli en vinner, det er jo en litt egoistisk gave også for da får jo jeg en mann som ser bedre ut! 😆

 7. Kristine

  @Jens Petter Haugen: Haha, jeg kjente det rykket i min mulige crossfit-fot her nå.
  Jeg har ikke akkurat muligheten til å rigge istand noe sånt på lille Elixia der jeg trener, men jeg skal faktisk (mest antagelig) melde meg på en Crossfit-prøvetime ganske snart 🙂

  @Mariann: Jeg vet! Tror også jeg skal klare å finne noe som faller i smak 😎

  @Astrid: Haha, men ikke helt feil da! Baktanken var (faktisk) også at gutta kunne bli inspirert til enten å ønske seg det, eller kjøpe selv.

  @Rebekka: Jeg er nyfrelst innen ordentlige treningsklær og sko, så det er jeg helt enig i! Det har dessuten så utrolig mye å si for opplevelsen av en økt, både når det gjelder bevegelse, svetting osv.
  Og ja – det gagner jo deg og 😉

  @Lovelyliller.com: Er ikke verst bare det 😀

  Et pluss at

 8. Martine

  Elsker å være tidlig ute selv. Som oftest er jeg ferdig med julegavene før Desember, men i år tror jeg det er rekord, da jeg er ferdig med gavene nå!

 9. Eatwithlove

  Det er så vanskelig, kan bruke evigheter på å tenke/se i butikker osv når jeg skal kjøpe til kjæresten! Vi jenter er desto lettere å kjøpe til 😉

 10. Benedikte

  Å herregud, jeg hadde helt glemt at det er farsdag nå på søndag! Takk for at du minnet meg på det 🙂 Veldig fine tips til gaver, takk for det også, hehe 😀

 11. Gina

  Heeeeelt enig, sliter hvert år jeg, med å finne den «rette» gaven til mannen i huset.. 😐 Så flott med lure tips fra deg, selv om min desverre ikke er like sporty som din og nok ikke ønsker seg hele lista di 😉

  Å være tidlig ute er lurt, det, fikk selv unna noen gaver i dag, men er ikke så farlig, for har ikke så mange å kjøpe til heller da 🙂

 12. Hanne

  Å være tidlig ute er kjempesmart! Gjennomtenkte gaver blir det også 😉
  Jeg trodde jeg skulle falle av Better Bodies-lasset for en periode, men har altså fått helt oppheng i både hettejakken og t-skjorta du viser til herre her.. Råkule! Mulig han må begynne å matche meg nå 😆

  Kjempefint med et innlegg myntet på gutta og 🙂

 13. Kristine

  @Martine: Djeez det var tidlig 😯 Flink 😆

  @Eatwithlove: Helt enig! Men jeg har blitt litt sånn som ikke spør lengre (hva er vitsen liksom), bare kjøper noe jeg vet han blir glad for – koste hva det koste vil.

  @Benedikte: Hehe, viktig å huske på sin gamle far!

  @Gina: Det har etterhvert biltt færre å kjøpe til for min del og, dessuten finner jeg mye av det jeg skal ha på nettet – så det er liksom ikke SÅ stress lengre.
  Man trenger ikke å være aktiv for å ha en fin jakke, og en joggebukse MÅ ikke jogges i :mrgreen:

  @Hanne: Ja, ikke minst gjennomtenkt!
  Jeg synes virkelig better bodies har tatt seg opp selv, uten å tråkke på noen tær så synes jeg de var litt småharry/kamuflasje-orientert en periode.
  Viktig å ta vare på disse gutta 🙂

 14. EliseB

  Heii SuperKristine :mrgreen:

  Jeg har et spørsmål til deg.. nå sitter jeg her å titter på xlife sin side.. 🙂 Ja.. jeg har store planer om å kjøpe meg nye treningsklær!! 😛 hehe.. Etter å ha sett så mange fine treningsklær du har lakt ut fikk jeg virkelig lyst på noe nytt i skapet 😀 hihi.. blant annet den rosa toppen med v-hals fra Better Boodies (som er på salg) og den rosa «kosebuksa» derifra, de er så kule! men..tilbake til spørsmålet.. jeg har også lyst på ny sports-bh.. har du noen å anbefale? jeg har sett at du bruker den fra craft, hvordan synes du den er? 🙂 jeg har også sett på den fra Better Boodies: BB Cherry Hill Short Top.. har du prøvd den? 🙂

  Håper du kan hjelpe meg 😉

  Ellers vil jeg bare si at jeg blir så glad av å lese bloggen din!!! 😀 Du er så inspirerende! :mrgreen: Du er en stooor fan av meg Kristine!!! <3

  Klems Elise :-*

 15. Tilbaketråkk: Til den aktive kvinnen | Mat til muskler

 16. Tilbaketråkk: Karrikylling og julegavehandel | Mat til muskler

Det er stengt for kommentarer.