Grønn middag og rosa trening

Jeg tok en ‘Meatfree Monday’ i går og hadde en deilig, grønn suppe til middag;

Grønnkål- og spinatsuppe

Enten så synes man dette ser spennende ut, eller skummelt. Det var nydelig, lover!

Av blant annet denne grønne godbiten, som jeg faktisk smakte for første gang i går;

Jeg: Du må smake i hvert fall. Én liten skje bare.
S: Klart det
Jeg: Nå? Hva synes du?
S: Vel, det smakte.. kål.

250 g grønnkål
250 g spinat
4,5 dl kyllingkraft
1,5-2 dl vann
1/2 rødløk
1 ss olje
1 hvitløksfedd
salt og pepper

Stek rødløk og hvitløk i litt olje, hell i kraft og vann og kok grønnkål og spinat i dette 5-10 min. Mos deretter alt med en stavmikser, enkelt som bare det!


Ha gjerne noe proteinrikt til, jeg valgte kokt egg denne gangen – og et dryss curry. Har du god tid kan du lage deg en proteinlefse eller mandelbrød å ha til.

Dagens trening ble stort sett bare kardio. Jeg sneik riktignok til meg to øvelser før jeg hoppet på mølla ved siden av mamma;
Kabelroing
Strakmark

I rosa topp og grå joggebukse

Det ble til sammen 70 min rask gange m/stigning og masse skravling.

I dag lagde jeg for øvrig noe skikkelig godt til dessert, men tiden flyr fra meg så gled dere til i morgen.

God kveld videre! :grin:

18 kommentarer til “Grønn middag og rosa trening

 1. Kristin

  Suppa så veldig god…og irrgrønn ut! 😆
  Er jo så godt med rykende varm suppe på denne årstiden. Har selv hatt sellerirot- og potetsuppe på menyen denne uka 🙂

  Rosa treningsantrekk er heller aldri feil! 🙂

 2. Fredrikke

  Du Kristine, kan jeg lure deg til noe? Hehe. jeg skal bestille fra iherb igjen, men denne gangen skal jeg bestille en god del så jeg slipper så mange runder. Men jeg har så lett for å glemme små ting jeg har sett i oppskriftene dine, så jeg lurer på om du gidder å skrive en «liste» med ting som du pleier å bestille derfra slik at jeg kan bestille alt i samme slengen:) stooooor hilsen og takk fra moi!

 3. Kristine

  @Kristin: Fikk heldigvis frem på bildet hvor skikkelig grønn den var :mrgreen:
  Supper tilhører høst og vinter ja, det er jo så enkelt og godt!
  Alltid litt rosa på trening 😛

  @ida: Det er ikke så altfor lenge til jeg kan komme med litt mer info til dere, beklager at jeg må være så hemmelighetsfull 🙄

  @nora: Nei, jeg pleier å ha det på adskilte dager.
  Om jeg velger noen øvelser før kardio så er det rett og slett fordi jeg vil, eller fordi det er greit å ha noe å gjøre om jeg venter på noen.
  Går jeg inn for å ha begge øktene på samme dag så ønsker jeg å bruke energien på styrke først, det er det som strammer opp kroppen 🙂

  @Fredrikke: Jeg mener at du skal finne det meste av ingredienser jeg bruker her;
  http://www.kriweb.no/2010/02/22/gode-ingredienser/
  (det er ikke alt jeg bestiller fra iherb her, eller som man finner der).
  Dette er en liste over noe av det jeg liker derfra;
  http://www.kriweb.no/2012/06/21/min-lille-iherb-guide-og-gave/

  @Lovelyliller.com: Jeg er helt omvendt :mrgreen: Kjøpte noen grønnkålchips som smakte æsj, mens selve kålen (kokt) synes jeg var veldig god!

 4. Mamsen

  Nå har jeg også skaffet meg den treningsbuksen fra better bodies som du har påbildet over.Og for en utrolig deilig bukse, kan si det er den deiligste treningsbuksen jeg har hatt noen gang. :mrgreen: dette blir vinterens kosebukse. Har allerede bestilt meg to til så jeg har en i hver farge 😆
  Takk for et nyyydelig tips! Anbefales!

 5. Fredrikke

  tips til Nora: ikke tren kardio og styrke rett før eller etter hverandre. du sender helt motsatt signaler ifm proteinsyntese. lurt å ha de mange timer fra hverandre, eller en hel dag 🙂
  BTW takk for liste:)

 6. Kristine

  @Mamsen: Hør hør! Jeg bytter på min grå og rosa om hverandre hele tiden, elsker de 😀

  @Jay:
  @Isabella:
  Åh, jeg visste ikke at det var vanskelig å få tak i.. sorry! Jeg kjøpte det på harryturen i Sverige.
  Etter å ha søkt litt rundt så sier folk at de større matbutikkene som Meny, Ultra og Centra har det – hvis ikke kan du spørre om de kan kjøpe det inn. Eventuelt utenlandske butikker, jeg er så heldig som har en i nærheten så jeg skal sjekke der neste gang.

  @Fredrikke: Som hovedregel er det greit ja, men det skal sies at jeg trente styrke+kardio (ofte motsatt og) på samme dag i et par år. Så lenge man orker og samtidig ser fremgang mener jeg at det er helt ok, om man derimot sliter med å legge på seg muskelmasse og synes det er et ork med begge deler så skal man definitivt holde det adskilt og med et fokus på styrke.
  Jo bare hyggelig 🙂

 7. Lillian

  Hei Kristine!

  Hvordan ble det med den boken din? Har ikke hørt noe på en stund. Når skal den gis ut, og er det en kokebok..?

  Hilsen Lillian

 8. Elisabeth Vega

  Den suppa så jo kjempe god ut! 🙂 Du ser som alltids rå ut når du trener!! Æh, digger deg 😀 likte også veldig godt de gave tipsene du hadde i det forrige innlegget!! 😀 Mange gode tips 🙂
  Håper du har hatt en fin uke så langt! 😀

 9. EliseB

  Heii SuperKristine 😀

  Jeg har et spørsmål til deg.. nå sitter jeg her å titter på xlife sin side.. Ja.. jeg har store planer om å kjøpe meg nye treningsklær!! 😛 hehe.. Etter å ha sett så mange fine treningsklær du har lakt ut fikk jeg virkelig lyst på noe nytt i skapet 😉 hihi.. blant annet den rosa toppen med v-hals fra Better Boodies (som er på salg) og den rosa «kosebuksa» derifra, de er så kule! men..tilbake til spørsmålet.. jeg har også lyst på ny sports-bh.. har du noen å anbefale? jeg har sett at du bruker den fra craft, hvordan synes du den er? jeg har også sett på den fra Better Boodies: BB Cherry Hill Short Top.. har du prøvd den? 🙂

  Håper du kan hjelpe meg 😉

  Ellers vil jeg bare si at jeg blir så glad av å lese bloggen din!!! :mrgreen: Du er så inspirerende! Du er en stooor fan av meg Kristine!!! <3

  Klems Elise :-*

 10. Mariell

  Fantastisk farge på den suppa! 🙂 Jeg har også akkurat «oppdaget» grønnkålens fortreffelighet. Den egner seg ypperlig til å finhakkes og stekes sammen med olje, hvitløk, salt og pepper. Passer ypperlig som tilbehør eller som en del av en wok. Skulle ønske flere ville bruke grønnkål så hadde den blitt mer tilgjengelig. Så bra med «meatless monday»! Hadde vært spennende å se hva du fikk ut av en helt ny ingrediens til neste kjøttfri mandag…. Hva med tofu? Har akkurat kommet over min egen tofuskrekk, og har fått kjempegodt resultat! Håper du tar utfordringen! 🙂

 11. Adele

  Haha, du kan nok ikke kalle det kjøttfritt om du koker det i kyllingkraft. Men det så veldig godt ut. Grønnkål og spinat er utrolig godt.

 12. Kristine

  @Lillian: Den er in the making! 😀 Satser på at jeg får fortelle dere utgivelsesdato/måned ganske snart.

  @Elisabeth Vega: Takk! Så mange fine tips at jeg kjøpte et par av de selv (hysj) 😆

  @Maja Nordic: Å jooda, den var god altså! 😀 Prøve en annen suppe da kanskje. Klem

  @EliseB: Heei! 😀
  Min favoritt er de fra Craft ja ( http://x-life.no/craft_sport_bra_abcup/P_1714 ), har ikke prøvd den andre fra Better Bodies – men jeg er helt sikker på at de også er gode 🙂
  Anbefaler kosebuksa altså, sitter i min rosa nå – haha. Ha en fortsatt fin kveld!

  @Mariell: Ikke sant! Ble så fornøyd med knæshgrønn farge :mrgreen:
  Tofu ja.. hm, litt usikker på hvor jeg får kjøpt det – men utfordringen er notert bak øret.

  @Adele: Jeg kjente at jeg skulle ha skrevet noe om det da jeg listet det opp, men håpet at dere kunne tilgi meg den glippen 😉
  Godt var det i hvert fall! Grønnkål blir det mere av.

Det er stengt for kommentarer.