Rustikk pizza og peanøttcookies

I dag har vi shoppet masse, og trent litt!

Dagens økt ble akkurat det som fristet der og da;
Nedtrekk
Cable pushdown
Strakmark
En-arms hantelroing
20 min rask gange på mølla

Dagens middagstips er pizza. En rustikk sådan, med tynn bunn.

80g fullkornsmel
50g speltmel
40g bakepro
30g fiberfin
20g kokosmel
1/2 pose tørrgjær
en klype salt
Vann til myk deig

Klemmes utover et bakepapir og forstekes i 5-10 min på 200 grader mens fyllet lages. (Sett gjerne ovnen på samtidig som du setter inn bunnen, den skal bare bli varm og heve litt).

Smør bunnen med pesto, ha på krydret karbonadedeig med tomatpuré, rødløk og dobbel ost (vanlig og parmesan) på toppen. Inn i ovnen igjen i ca 10-15 min.

Dagens desserttips har mange av dere sett før; peanøttcookies!

50g margarin (eller smør)
20g sukrin+ (eller annen søtning)
10g sukrinmelis
2-3 dråper stevia vanilje
1 eggehvitte
24g (2 tbls) peanøttpulver
20g kokosmel
10g bakepro (eller annen tørrvare)
en klype salt
Opphakket peanut butter cup sjokolade som fyll – eventuelt annen sukkerfri sjokolade

Rør margarin/smør og sukrin/søtning hvitt, ha i eggehvitte (skal ikke stivpiskes), deretter resten av ingrediensene.

Form små topper på et bakepapir og inn i ovnen på 180 grader i 12-13 min. Jeg fikk 7 middels store cookies med kun 60 kcal per stk.

Ellers skal vi på kino (med smågodt) senere i kveld, Skyfall – gleeder meg!

God lørdag videre, kos dere :grin:

22 kommentarer til “Rustikk pizza og peanøttcookies

 1. Christine

  Hei hei! Kort spørsmål..hva kan jeg erstatte bakepro’en med? Og hvor mange personer er den pizzabunnoppskriften til?:)

 2. Kristine

  @Kristina: Åh ja, gleder meg skikkelig 😀 Håper du får en fin kveld!

  @Christine: Hei! Du kan erstatte det med noe av de andre tørrvarene, eller driste deg til litt vaniljeprotein om du har.
  Enten til én kjempesulten, eller to småsultne – kommer helt an på 🙂

 3. Martha S

  Ååå, de så godt ut! =D Ha en strålende lørdag! Ville også si at facebooksiden din er fantastisk! Alt ser så delikat og fint ut! =)

 4. Elisabeth Vega

  gi meg den pizzaen. NÅ. haha! nam 😀 skulle ønske jeg kunne leid deg inn til å lage mat til meg en hel dag.. HAHA neida jeg tulla! Eller, hadde vært litt morsomt 😆
  Ha en flott helg videre pene deg! 😀

 5. Ida

  Åååå, den pizzaen ser kjempegod ut ! Jeg har et par spørsmål siden du tydeligvis vet mye om trening og kosthold (: Jeg er 16 år og trener hver dag i uken med en hviledag. Det veksler mellom styrke og harde intervaller på møllen (ca 40-60 min trening hver dag). Jeg får ikke til å spise frokost, og jeg er så travel om morgenen, så det ender med at jeg kun spiser litt middag og kanskje en skive til kvelds eller noe. Burde jeg få i meg flere kalorier og karbohydrater daglig siden jeg trener så mye, selvom jeg ikke føler meg sulten? Hadde satt veldig stor pris på om du tok deg tid til å svare <3 Du er et stort forbilde! Håper du aldri slutter å blogge 🙂 Klem fra Ida!

 6. Alicja

  Elsker oppskriftene dine på kaker og kjeks 😀 prøver peanøttcookies nå :mrgreen: (ligger i ovnen, men deigen var nam 😀 )
  Kristine, har du tenkt å utgi tredje hefte med sunne fristelser? 😎

 7. kristina

  Hei! 
Jeg er en jente med en drøm om å stille i bikinifitness. Er veldig treningsglad, og har så lyst til ha et mål med treningen! Å virkelig få ut all mitt potensial. Så derfor lurte jeg på om dette med coaching? Hvilken coach har du brukt og er du fornøyd? Hva får man med en coach, PT timer og planer? Pris? Også vet jeg man må stille for et team for å bli med i konkurranse, men må man trene på dette gymmet da? Jeg bor 30min fra Oslo, så da blir det lang reisevei. Også hva er aldersgrenser for å stille?

  Her ble det mye spørsmål, men sånn er det når man er nysgjerrig 😉
  Klem fra Kristina!

 8. IngridM

  Det der så nydelig ut, begge deler! Så det skal jeg så absolutt teste ut 🙂
  Tusen takk for flotte oppskrifter og mye inspirasjon! 😀

  Men jeg har et lite spørsmål om oppskriften på pizzabunn: Jeg får ikke tak i fiberfin, så er det noe jeg kan erstatte det med slik at det blir samme smak, konsistens osv ? 🙂

 9. Michelle

  shoppet masse klinger veldig bra i mine ører, gøy!! 😀
  aahhh, den maten så jo helt fantastisk ut alt sammen :mrgreen:

 10. Hanne

  Jeg er rimelig sikker på at en uskreven regel sier at du ikke kan skrive at du har shoppet masse på en blogg, uten å gå i detaljer 🙄 😆
  God shoppetur i dag (og), og fortsatt god helg!

 11. Kristine

  @Martha S: Så hyggelig, takk! 😀

  @Astrid: Håper det smakte! 🙂

  @Elisabeth Vega: Kunne godt ha hatt jobb som kokk jeg 😎

  @Ida: Jeg vet ikke hva «litt middag og kvelds» vil si for deg, heller ikke hvordan du ser ut eller hva målene dine er, men om du føler at du får i deg for lite så gjør du mest antagelig det. Du trenger ikke å spise så tidlig om morgenen, ta deg heller en større lunsj 🙂 Viktig med mat om man ønsker en sunn og sterk kropp!

  @Alicja: Så bra! Var de gode?
  Nei, men det kommer en bok med litt diverse snadder 😉

  @kristina: Du kan få ut alt ditt potensiale uten konkurranse og 😉
  Jeg kan ikke svare deg på coach, PT, program og diett dessverre, jeg har alltid lagt opp alt selv.
  Mitt råd er å ta kontakt med en klubb, de kan sikkert hjelpe deg.
  http://www.nkf-ifbb.no/klubber.html (jeg er medlem av team gympartner, anbefaler Line Marion der)

  @IngridM: Bare hyggelig! 😀
  Det er ganske likt vanlig mel, så du kan erstatte det med enten fullkornsmel/speltmel eller bakepro.

  @Michelle: Det var veldig deilig :mrgreen:

  @Hanne: Det får holde med alle disse bildene av meg i treningsklær om dere ikke må se meg i vanlige klær og 😆
  Men HM har mange fine lyse, varme pusete gensere 😎

  @Sara B.: Filmen var fet! Fantastisk 😎

  @Gunnhild: Boksen, boken? Jaa, og jeg håper jeg får delt med dere om ikke så altfor lenge 🙂

 12. Alicja

  De var kjempegode, Kristine 😀 Jeg visste ikke at dem plutselig ble veldig flate da dem var i ovnen og måtte snu dem en gang midt i baking. Men de var fantastiske, sprøe, flate, litt mørkere enn dine, men fortsatt NAM. Dagen etter forsvant alle 4 stykker som var igjen. 😀 Det blir en gjengagner se! Denne gangen med smeltet sjokolade i røra :mrgreen:

  Ah! Som jeg gleder meg til den boka di kommer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 13. Kristine

  @Alicja: Så bra! Ja, de «faller» plutselig sammen når margarinet/smøret smelter. Kanskje de kunne ha vært inne litt kortere tid, det er litt forskjeller fra stekeovn til stekeovn 🙂
  Takk! Jeg og :mrgreen:

 14. Lisa

  I dag ble både pizza, cookisene og sitronmuffinsene laget 🙂
  Pizzaen var den beste sunne bunnen jeg har laget til nå!! Den ble virkelig god!! Lagde vegetarisk fyll med qournfarse 🙂 Det blir min faste pizzabunn nå!
  Men cookisen ble tørr… og de ble ikke så flate som dine… og er usikker på hva jeg gjorde galt.. for smaken var super god!! Så kommer til å lage de igjen.. men er lurer på om egget mitt var for lite eller om jeg gjorde noe annet feil..
  Jeg lagde også sitronmuffinsene dine, de var så gode!! Men de er uten bakepulver i oppskriften din og jeg lurer på om det stemmer? For de ble litt tørre og små og jeg lurer på om de ville blitt bedre med litt hevingsmiddel, så bare lurer?? Ser at du har bakepulver i de sjokolade/appelsin muffinesene f eks…
  Ellers lurer jeg på om du lager noe med marengs? Samt om du har prøvd å lage noe med pistasjeproteinpulver? Bare lurer ettersom jeg synes du er så flink!!! Gleder meg til boken din kommer!! Den skal kjøpes!!

  Flinke jenta!! Stå på videre 🙂 🙂 🙂

 15. Kristine

  @Lisa: Oi, skikkelig bakedag! 🙂
  Det er ikke så godt å si, brukte du det mørke mandelmelet kanskje?
  Det skal ikke være behov for bakepulver om man stivpisker eggehvittene helt hvite og vender forsiktig inn.
  Marengs vil ikke bli seige i midten med sukrin/stevia dessverre.
  Pistasjeprotein har jeg smakt, og det likte jeg dessverre ikke – men det kan du fint teste ut selv i muffins, vafler o.l. 🙂
  Tusen takk!!

 16. Lisa

  Tusen takk for raskt svar!!
  🙂 🙂 🙂

  Fortsetter å teste oppskriftene dine 😉
  Alt ble veldig godt! Så litt finpuss så får jeg det til 😉

Det er stengt for kommentarer.