Kjærlighet til huden

Det snør, det snør – tiddelibom!

God mandag dere!
Jeg mottok produkter fra Skinlove for et par uker siden og lovte at jeg skulle skrive hva jeg synes om dem. I stedet for å hive meg ned og skrive «Fantastiske produkter, løp og kjøp!» så har jeg nå testet alle over flere dager, og vil også fortelle hvorfor jeg sa ja til dette – og ikke minst hva jeg synes om produktene.

1. Skinlove tester ikke på dyr.
– dette var viktig for meg, spesielt nå som jeg ønsker å bli mer bevisst på akkurat det.

2. De bruker kun naturlige ingredienser – du vil altså ikke finne dette i produktene.
– etter å ha fått en del hudskader/pigmentforandringer i løpet av årene så er det på tide for meg å gjøre noen grep. Ikke bare det, 60% av de giftige kjemikaliene man smører på huden går faktisk inn i blodet.Damascus Rose Antioxidant Body Oil – roseolje med vitamin A som mykgjør, behandler strekkmerker og reduserer fine linjer. Kan brukes til massasje eller som bodylotion.

«Smooth as a babys but» får ny og dobbelt betydning – produktene kan nemlig også trygt brukes på barn.

Jeg har jobbet meg igjennom noen av produktene i serien Suki:

Til ansiktet:


Suki Creamy Foaming Cleanser
skummende rensegele som renser huden, peeler mildt, gir fuktighet og tilfører antioksidanter.
Suki Concentrated Balancing Tonervirker beroligende på betennelser og irritasjon, styrker og gir fuktighet til huden. Brukes etter rens, før krem.

Til kroppen:

Suki Exoliate Foaming Body Cleanserpeeling som renser og fjerner døde hudceller, mykgjør og lukter eksepsjonelt friskt.
Suki Velvet Moisturizing Cream
– fuktighetskrem for kropp og hender, jevner ut hudtone, demper rødhet og irritasjoner.

Til ansiktet:

Suki Eye Lift Cellular Renewal Dream
– reduserer mørke ringer og hevelser, glatter ut fine linjer. Brukes morgen og kveld.
Suki Intensive Nourishing Creampasser til alle hudtyper, er spesielt bra for moden hud, hyperpigmentering og rødhet. Kan også brukes under øynene som øyekrem.

Kremene føles lette samtidig som de gir bra med fuktighet, og kremene går fort inn i huden – veldig godt om du har litt kuldeallergi som meg. Det er også ekstra godt for oss som kanskje svetter og dusjer litt mer enn normalen.

Jeg har kun brukt de i et par uker så det er ikke akkurat noe langtidseffekt jeg snakker om, kun min umiddelbare opplevelse – og jeg synes faktisk de var fantastiske alle sammen.
Det beste var nesten lukten, ingen parfymelukt – kun en ren, frisk lukt. Litt sånn spa-følelse.

Håper dette var nyttig for de av dere som sliter litt med huden, kanskje flere ble inspirert til å prøve de selv – eller i beste fall ta mer bevisste valg vedrørende dyretesting og hva man egentlig smører på huden.

9 kommentarer til “Kjærlighet til huden

 1. Dorte

  Spennende! 🙂
  Er så avgjort opptatt av at prouktene ikke skal testes på dyr selv! Vi burde kommet myyyyye lenger i verden i 2012 enn at uskyldige dyr må avles frem og testes med all verden for noe VI skal bruke!! 🙁 Henger jo ikke på greip! Dessuten burde man mye lettere se og finne ut hvilke produkter som tester på dyr, så vi forbrukere kan ta bedre valg!
  Skal ikke fortsette på pelsindustrien asså…. 😉 hehe

  Stå på skjønne Kristine! Og ha en nyyydelig mandag 🙂

 2. Kristine

  @Hænni: Julegave ja, det var smart!

  @Dorte: Jeg er litt flau over at jeg ikke har tatt tak i dette tidligere, dyrekjær som jeg er, men nå kommer jeg definitivt til å holde meg til slik hudpleie – man må jo starte et sted mener jeg.
  (Pels har jeg aldri kjøpt!)
  Tusen takk – i like måte!

 3. Elisabeth Vega

  ÆÆÆ det snør på bloggen din!! HAHAHAH jeg fikk helt sjokk! Konge 😀 liker at du sier hva du synes om de forskjellige produktene! Smart 🙂 Og jeg må forresten si at jeg elsker bilde av deg her på bloggen! Det som er øverst på siden.. Du er virkelig nydelig, og jeg blir like satt ut hver gang jeg ser bildet :O
  Ha en strålende mandag!

 4. Synne

  hver gang siden du fikk den nye headeren tenker jeg WOW hver gang jeg besøker bloggen din. Blir like overrasket hver gang, den er så nydelig og vakker, jeg blir målløs!

 5. Kristine

  @Elisabeth Vega: Haha, så kult at du så det!
  Pleier å skru på den snø-funksjonen hvert år, det er jo litt hyggelig – og denne snøen er i tillegg hverken våt eller kald :mrgreen:
  Aw, takk – håper du har hatt en fin dag!

  @Synne: 😳 Jeg blir like satt ut av fine mennesker som deg som evner å gi så hyggelige komplimenter, takk!

 6. Michelle

  Takk for tipset! ja, det er viktig å ta vare på den ene huden man har fått tildelt.. Det skal være med deg resten av livet. Det øverste produktet er jo USDA godkjent, det er jo alltid en kjempe betryggelse på at det faktisk er et rent produkt. Hørtes deilig ut, så det må prøves 😉

 7. Kristine

  @Michelle: Tenk at det skulle ta så mange år før jeg gjorde noen viktige grep.. ja ja, bedre sent enn aldri 🙂 Solarium ble kuttet ut for lenge siden, så nå er det rene, naturlige produkter som står på agendaen fremover!

 8. Tilbaketråkk: Treningsfri, eggeboller og en tur over grensa | Mat til muskler

Det er stengt for kommentarer.