Høstsuppe og pæremuffins

Dette er siste retten med muskatgresskar på en stund, jeg lover, men dere må love meg å prøve en av de!


Dette lagde jeg på en veldig enkel måte, det virker nesten litt for enkelt til at det skal bli godt – men suppen ble helt nydelig.

Jeg skrapte ut gresskarkjøttet og kokte det i kyllingkraft, med litt salt, pepper, chili og appelsinsaft i. Moste det med en stavmikser og voilá!

Hadde jeg hatt kokosmelk så hadde det sneket seg oppi og.

.
Pæremuffins

1 pære
55g mandelmel
10g kokosmel
2 egg
1 ts fiberhusk
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts kardemomme
4 ss sukrinmelis
1 ss yacon
4-5 dråper english toffee

Pisk egg og søtning luftig, tilsett en most pære og videre resten av ingrediensene. Inn i ovnen på 180 grader i 15 min.

6 små muffins med 67 sunne kalorier

Saftige og søte, med et dryss sukrinmelis over.

Dette er hverdagsmuffins i mine øyne – bare så det er sagt! :grin:

Vi har vært på tur i strålende sol i dag på Norefjell, og nå blir det straks vafler.

Ha en fortsatt fin lørdag!

18 tanker om “Høstsuppe og pæremuffins

  1. avatarSelma

    Så utrolig flink du til å lage god og sunn mat!:) Samtidig fasinerer du meg med treninga og holdningene dine. Liker du lager desserter! Du er en god rollemodell 🙂
    Mvh Selma

  2. avatarMichelle

    Heeeerlig 😀 Jepp, jeg skal prøve en av de oppskriftene dine og gi deg en tilbakemelding på det 😉 Men jeg er ikke i tvil om at det vil gi en god smaksopplevelse!
    Håper dere har det fint på fjellet! klemmer 😛

  3. avatarAlicja

    Jeg har prøvd ut denne oppskriften på muffins, med små endringer hehe (med banan og kakao). Det luktet godt og smakte himmelsk 😀 Skal ta dem på selskap i morgen, vi får se hva familien til min kjære sier :mrgreen:

    Takk for inspirasjon, Kristine 😀 Du burde ha egen kokebok med alle de oppskriftene 😀 Det er jeg helt sikker på at den ville bli likt av MANGE 😀

  4. avatarKristin

    Blir alltid så glad når jeg innser at jeg har alle ingrediensene til de herlige rettene du kokkelerer 🙂

    Har en pære i kjøleskapet, så kanskje det blir pæremuffins i morgen. Eller kanskje crumble. Hmmm….decisions, decisions 😆

    Ha en fin kveld videre!

  5. avatarMalin

    Disse pæremuffinsene var FANTASTISKE! Reddet lørdagskvelden min 😉 Endte selvfølgelig med å spise nesten alle selv, mehehe.. 😛

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Selma: Tusen takk, hyggelig å lese!

    @Michelle: Godt å høre 😀 Fjellet var fantastisk!

    @Cecilie Lykke: Blir like glad hver gang dere skriver det – målet om å friste er oppnådd 🙂

    @Alicja: Håper det falt i smak!
    Og slik type bok kommer om ikke altfor lenge 😉

    @christine: De var kjempegode! Vi bruker eple støtt og stadig – må ikke glemme pæra! 😀

    @Kristin: Ooh så godt, pærecrumble faktisk – det hørtes spennende ut!

    @Åshild Agnete: Takk for det!

    @Thea: Så bra! 😀

    @mona elin: Ja

    @Sara B.: 😀

    @idabida: Nei, kokosmel er finmalt mel. Du kan godt bruke annen tørrvare om du vil 🙂

    @Malin: Om du spiste det som lørdagsgodt så håper jeg du spiste alle selv! :mrgreen:

    @Elisabeth Vega: Takk, i like måte!

  7. avatarKatarina tvillingmamma

    Jag provade denna soppan idag med kokosmjölk och kyckling 😛 Super gott! Måste tipsa om en buljong som finns i sverige som du får kolla upp nästa gång du är över och handlar. Reneé Voltaires olika buljonger och krydder är himmelska. Och i denna soppan hade jag i citrongräs och chili buljongen och mmmmmmmm vad gott det blev 😛
    Kram och ps, super fin header!

  8. avatarMarianne

    Disse ser utrolig gode ut! Jeg lurte imidlertid på om jeg kan bytte ut yacon med noe annet? Har alle ingrediensene bortsett fra det 🙂 Hilsen Marianne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *