Mammadag og pannekake til kvelds

Torsdag er som regel den dagen i uka jeg både trener og spiser middag sammen med mamma, håper vi kan fortsette med det i laang tid fremover.

Trening blir som oftest det vi lettest kan kombinere med skravling, og det er rask gange på mølle. Nå var det for så vidt så fint vær mens vi gikk at vi like gjerne kunne ha gått ute..
45 min rask gange m/stigning  på mølla

Da vi omsider kom hjem var det plutselig snøstorm i et par minutter, var det noe som også så det? Galskap..

Det ble en veldig enkel middag i dag;
Karbonadedeig med ovnsbakte grønnsaker

Karbonadedeig stekes med hvitløk, tomater, paprikapulver, curry, kanel, salt og pepper.

Poteter, brokkoli, gulrøtter, rødløk og paprika skjæres i passende biter, med olje og timian over. Salt venter jeg med til etterpå, slik at de bakes og ikke tørkes. Inn i ovnen på 200 grader i 20-25 min.

Så lett kan det altså gjøres, også så godt!

Vi hadde en stor fruktsalat til dessert, med gule plommer, bananer, norske epler og klementiner. Med skyr og sukkerfri sjokolade på toppen.

Dagens kveldsmat ble pannekaker;

Med syltetøy og sukrin. Laget av lefseoppskriften

Nå skal jeg kose meg med den siste, ha en fortsatt fin kveld!

12 kommentarer til “Mammadag og pannekake til kvelds

 1. Kristin

  Er så koselig at dere har den mor-datter treningsdagen en dag i uken. En fin tradisjon 🙂

  Maten så også veldig god ut, som alltid. Har selv fisket opp karbonadedeig fra fryseren i dag, så får se hva jeg finner på å bruke den til i morgen 🙂

  Nå er det snart helg. YAY! :mrgreen: Ha en flott kveld videre.

 2. Ingrid

  Åh, de pannekakene ser bare helt fantastiske ut! Har helt dilla på pannekaker for tida jeg – tror dette får bli neste oppskrift som skal utprøves altså. Så mye godt man kan fylle dem med jo! 🙂
  Lurer bare på næringsinnhold (ca) i oppskriften du har henvist til?
  Leste forresten innlegget ditt du postet tidligere idag. Som flere av de andre bloggfølgerne hadde skrevet, var innlegget noe som virkelig traff meg langt inne i hjerterota. Synes det er modig av deg å være såpass åpen og ærlig om noe så vanskelig og personlig. Og jeg ser så godt problemet, siden jeg har vært og fremdeles er i noe av det samme selv. Jeg synes uansett – på tross av muskler, fysisk styrke eller ei – at du er ei helt utrolig jente med så mye utstråling som smitter, og det bare gjennom den personen jeg «kjenner deg som» gjennom nettopp bloggen din. Jeg kan med sikkerhet si at du ER sterk. Og du ER et forbilde, for så mange. Problemer av denne sorten må man som med alt annet, bare jobbe med på det psykiske planet. Og en kan aldri vite om man noensinne kan gi slipp eller bli helt frisk av noe slikt, men vi kan kanskje lære oss teknikker og metoder for å få bukt med hvertfall noe av det som skaper trøbbel i tankemønsteret vårt… En kan alltid bli en bedre verson av seg selv, det tror jeg på! 🙂
  Håper du har hatt en flott dag, Kristine! 🙂 Følger med deg! 😉

 3. Michelle

  ja, her i Bergen er snør det ikke bare litt heller… 😯 litt for tidlig spør du meg! jaja, vi får gjøre det beste ut av det *peis-kos-i-stuen* :mrgreen:
  De lefsene er så gode, de må jeg lage en av disse dagene 😀 herlig å være hjemme i egen seng igjen, med katten oppi så klart! hihi
  God natt <3

 4. Irene

  Bare elsker de enkle oppskriftene du kommer med !! Jeg er så elendig på å lage mat,har igrunnen lite fantasi, men veldig opptatt av å spise ren mat, og få i meg nok proteiner.. holder igjen litt på karboen,men må ha litt. Både mann og barn er veldig glad i oppskriftene som kommer fra bloggen din, og jeg har ennå ikke klart å mislykkes med rettene dine 😉 Gleder meg til å teste ut dette !!

  Du er til stor inspirasjon, Kristine.. tusen takk !!

 5. Hanne

  Jeg hadde sååå lyst på pannekaker like før leggetid i går at jeg tror du driver med en slags tankeoverføring 😯 😆 Orket riktignok ikke lage noe, så det får bli stooor frokost/brunsj i dag!
  Den «snøstormen» skremte meg rett og slett litt i går.. Satt riktignok inne i det fine været, men mørket og haglet kom så utrolig fort! «Det var en mørk og stormfull aften…» 😆 Glad jeg ikke var ute på tur!

 6. Hege

  Herlig med mamma dag:) jeg også elsker de dagene hvor mamma og jeg går på tur sammen. Bor uheldigvis ikke i samme by nå mens jeg studerer, men i feriene blir det masse mamma-datter tid 🙂

  Har lest bloggen din lenge, men ikke kommentert tidligere. Det var din blogg som åpnet øynene mine når gjelder å utfordre seg selv til ting man kanskje i utgangspunktet ikke har nok tro på seg selv til å tørre å prøve! Så tusen takk for inspirasjon og gode innlegg.

  Lurer på en oppskrift greie til slutt: du postet hin dagen en «riskrem» av CC og ris. Er det bare å blande de to ingrediensene (også evt litt søtning)?

  Ha en fantastisk fredag Kristine, du er et godt menneske, og du er bra nok som du er :)Husk det!

 7. Kristine

  @Stine M. Sørensen: Huff ja, kan det ikke vente et par uker til!

  @Kristin: Ja det synes jeg og 🙂
  Her blir det også noe med karbonadedeig, en favoritt hos meg som det kanskje ikke er så vanskelig å se.
  Ha en flott helg!

  @Othilie Ulvedalen: Ikke sant 😀 Timian satte en god smak på det hele!

  @Ingrid: ca 250 kcal, og hovedsaklig proteiner (har ikke regnet nøyaktig).
  Det var utrolig fint skrevet, tusen takk ♥
  Håper du får en fin helg!

  @Michelle: Oi 😯 Her er det heldigvis ikke snø, sol og blå himmel – men svinkaldt!
  Peis og katter, trenger man mer :mrgreen:

  @Astrid: Ja! Har masse godt med laks og torsk, bare søk til høyre på siden her 🙂
  http://www.kriweb.no/2011/08/31/hva-med-litt-laks/
  http://www.kriweb.no/2012/09/26/hosttorsk-og-t-walk/

  @Irene: Så hyggelig å høre! De beste kommentarene jeg får er de hvor hele familien (mann og barn inkludert) liker matrettene. Dette er i hvert fall veldig enkelt, og ferdig på 20 min – karbonadedeigen steker du mens (rot)grønnsakene bakes i ovnen.
  Aw, takk tilbake!

  @Hanne: Går det virkelig an å ikke orke å lage noe man har lyst på 😆
  Håper du koser deg med en stor, deilig brunsj i skrivende stund!

  @Hege: Ja, det gjelder å gjøre det mens man har muligheten.
  Helt riktig, bare blandet de to og hadde over sukrin og kanel.
  – spiste det som grøt. Du kan også ha i syltetøy, søtning e.l
  Takk, det er du og! God fredag videre 😀

 8. Elisabeth Vega

  Så koselig!! Maten så kjempe god ut 😀 og pannekakene så helt fantastiske ut!! Elsker pannekaker.. MM!!!
  Ha en fantastisk helg, vakre deg! 😀

Det er stengt for kommentarer.