Skytsengel

Jeg fikk et par bilder til fra fotoshooten jeg hadde med fotograf Robert Lundell for halvannen måned siden, tenkte jeg kunne dele de her – det kan jo hende det fortsatt er et par av dere som ikke har gått lei riktig enda.

Bildene er som dere kan se redigerte, men jeg synes det var litt kult. Da ble det plutselig ikke så pent og pyntelig, mer drømmende.. diffust.

Warrior Angel! Det var det første jeg tenkte på da jeg så dette bildetuten at jeg helt vet hvorfor, jeg ser hverken skremmende eller kampklar ut...

Når enden er god, er vel allting godt :roll:


Ha en flott mandag!

31 kommentarer til “Skytsengel

 1. Elisabeth

  Nydelige bilder!

  Du? Eg trudde kaka heitte kvikklunsjkake, men den heiter heller delfiakake (lol!) har du lyst å prøve å lage ein sunnare versjon av den, eller blir det for vanskelig? Veit eg kan bruke sukrin istadenfor, men ja. Anbefaler du ein anna type sjokolade eller noke?

  Ha ein finfin dag 🙂

 2. Elisabeth Vega

  Wow. Kristine, jeg har virkelig ikke ord! Du er så utrolig nydelig! Kroppen din er helt amazing! Jeg kommer ikke over hvor flott du er.. Fysøren!
  Ha en kjempe bra dag 😀

 3. Kristine

  @Fineliner: Hehe, smaklige/smakfulle. Det er lite klær, men synes de er uskyldig fine – om det er noe som heter det :mrgreen:

  @Lykketrollet: Takk! 😳

  @Elisabeth: Kaker som stort sett består av sjokolade og fett kan ikke gjøres sunne dessverre 🙂 Du kan lage din egen proteinsjokolade ( http://www.kriweb.no/2011/05/02/hjemmelaget-proteinsjokolade/ ), og bytte ut sukker med sukrinmelis/stevia – man kommer lang med det.

  @Elisabeth Vega: 😳 Så god du er, tusen takk!
  Håper du har hatt en fin start på uka!

  @Elise: Takk!
  I like måte! 😀

  @thea: Jeg viser en litt annen kvinnekropp ja – tusen takk for det!

  @Cecilie: Takk! 😳

  @siljes’fremgang: Tusen takk!

  @Guro Eriksen: Takk søte deg!

  @Malene: Hei! 😀 Jeg håper jeg kan komme med informasjon om hvem og når ganske snart! Det er enda noen uker til.

  @Kristin: Takk!
  Det er det jeg er! 😀

 4. Hanne

  ..når enden er god… Du har noen geniale kommentarer innimellom 😆 Kjempefine bilder! Synes warrior angel passer bra (og enden er definitivt god 😉 ).

Det er stengt for kommentarer.