Sunt, usunt og svensketur

Hei dere!
Vi startet dagen med en tur over grensa for å handle litt mat og godis, jeg tok ikke bilde denne gangen – men det så stort sett slik ut;

+ litt kesella, syltetøy, egg, grønnsaker og kalkun.

Og ellers i helgen har jeg spist litt diverse sunt, og usunt. Egentlig bare fordi det er godt å ha friheten til det igjen, det blir uansett ikke noe fast innslag kjenner jeg. Det gir meg plutselig ikke like mye lenger (sa jeg virkelig det?), men litt så – innimellom.


I går skulle jeg prøve meg på hjemmelaget sushi, men kniven min var ikke skarp nok, og tålmodigheten var ikke lang nok – så det ble sushitallerken hvorav alt blandet sammen. Vi hadde perfekt ris, noriark, bambusmatte, og både salmalaks, strøm-torsk og skalldyrblanding.
Jeg danderte og rullet, men det ble ikke noe særlig å ta bilde av i og med at jeg ikke fikk til fine biter.
Det ble bare rot, men det var godt! Og med en skarp kniv neste gang skal jeg klare å få det til å se godt ut og!

Vi så den siste Istid-filmen i går og, fantastisk morsom – jeg elsker i hvert fall sånne filmer.
Det er det flere som gjør;

Han så faktisk hele filmen.

Ellers sluddet det litt i dag, har det gjort det hos dere og? Altfor tidlig!
Søndagen skal tilbringes videre under pleddet her, i morgen starer jeg uka med både styrke og kondisjon – masse energi etter påfyll til både mage, hjerne og hjerte.

P.S De to heldige som får tilsendt proteinbar:
Ingvild S
Mariellemr
Har sendt dere en mail!

P.S 2 Flere har spurt om jeg skal være med til Nordisk, og svaret er nei.
Jeg var i utgangspunktet åpen for det, men manglende kommunikasjon og litt diverse har gjort at jeg ikke følger med videre. Veien min stopper her.
Jeg ønsker de andre utøverne lykke til – heia Norge! 

22 kommentarer til “Sunt, usunt og svensketur

 1. Elisabeth Vega

  Så koselig! Nam smågodt….. 😯 haha! Jeg er ingen fan av sushi.. Når jeg smakte det brakk jeg meg :/ uff.. Istid 4 er utrolig morsom! Synes det var kult at Todd også så på :’D haha! Katten din er utrolig kul!
  Ha en utrolig fin uke! 😀

 2. Amanda Johnsen

  Hei Kristine.
  Så deg på Nordbysenteret, og jeg må bare si deg at du er like vakker i virkeligheten som du fremstår på bloggen! Jeg lurer på i hvilken butikk du får tak i cherry coke zero? Fortsett med den gode bloggingen du driver med, du er et supert forbilde!

  Ha en flott søndagskveld! 🙂

 3. Ai.

  Det var gjennom bloggen din jeg oppdaget vaniljefudge og dream yoghurtis med karamell. Vet ikke om jeg skal takke eller forbanne deg, for er HELT HEKTA!! :mrgreen:

 4. Malin

  Hihi, vi såg også Istid i går. Denne gang på amerikansk sidn vi lastet ned *kremt* og jeg må si at Sid er best på bergensk 😎
  Kjipt med sushien da, men alt blir jo blanda i magen uansett 😉

 5. Kristin

  Synd at kniven ikke var skarp nok, men veldig bra at det smakte godt da! 🙂

  Har veldig lyst til å forsøke meg på hjemmelaget sushi selv, men har ikke våget meg utpå ennå, hehe 😆

  Ha en forsatt god søndag under pleddet der 🙂

 6. Christina

  Et tips: dypp kniven i vann før du skjærer! Og tørk av kniven og dypp i nytt vann mellom hver bit- da fungerer det bra nesten uansett hvor skarp kniven er 😉

 7. Michelle

  så koselig med film på en søndag 😀 Jeg var på tur i 4,5 timer i skog og mark. Gikk oss totalt lost! haha, men god tur ble det jo.. Så var herlig å komme hjem til varm kakao og nystekt laks etter å ha gått så mange timer.. Snødde faktisk en periode på toppen. Så vinteren er på vei! 😎
  Håper du har hatt en fin helg <3

 8. Guro

  Todd er jo bare så herlig! Savner virkelig å ha en katt i hus.
  Smågodtet fristet, akkurat som jeg skulle plukket det selv! 🙂

 9. Maria

  Heisann! 😀
  Hvor er det du bruker å handle i sverige, er det nordby kjøpesenter eller noe sånt? Jeg er helt ny på dette harry-handleriet 😳

  Og så vil jeg gjerne få si at jeg syns du gjør en helt formidabel jobb med trening og kosthold! Spesielt i det siste, til tross for skader har du stått på og ikke gitt deg. Du er en stor inspirasjonskilde og det er veldig givende å følge med på utviklingen din. Bloggen din er så fin å lese fordi du kombinerer lette og humoristiske innlegg med noen litt dypere hvor du reflekterer over ting som engasjerer mange. 😀

 10. Hanne

  Vi var også på Harry-tur i går 😀 grøss og gru så mye folk det var på Nordby.. 😯 husker at vi en gang sa at vi aldri mer skulle dra like etter lønning, men så virkelig ikke for oss at det skulle være så ille i går (mange får jo også lønning den 20., så hvor ille kunne det være..eeh…)
  Liker helgekostholdet ditt :mrgreen:

 11. Kristine

  @Lovelyliller.com: Jeg forsto plutselig meningen bak de skarpe flotte knivene deres i hvert fall 🙂

  @Elisabeth Vega: Huff da, du får holde deg til smågodt da 😆
  Todd er helt med, hehe. Håper du får en fin uke!

  @Amanda Johnsen: Hei! Åh takk 😳 Du skulle ha sagt hei og gjort meg flau vet du :mrgreen:
  Cherry coke zero kjøper jeg på MaxiMat, ligger en hylle opp fra saften (mener jeg å huske).

  @Ai.: Haha, hva er vel livet uten slike goder :mrgreen:

  @Victoria: Ja nå er kjøleskap og fryser fylt opp med masse godt 😀

  @Malin: Vi *kremt* lastet ned vi og, men det var det første jeg sa og – norsk tale er faktisk best.
  Det var det S prøvde å si og da jeg sto og bannet over noriarkene.. viktigste er at det smaker godt! Men litt såra kokkestolthet har jeg..

  @Kristin: Så lenge du kjøper salmalaks og strøm-torsk tror jeg du er ganske sikret – hvis det er det du er litt skeptisk til 🙂 Ellers kan man jo lage vegetarversjon, med kokt krabbe/skalldyr eller steke fisken et raskt minutt eller to.
  Takk, alltid godt med en slapp søndagskveld 🙂

  @christine: Ja! Når Scrat svømmer etter nøtta under vann – herregud jeg lo 😆

  @Christina: Aha! Takk for tips 🙂
  (Og stå på siste uka nå ♥ )

  @Michelle: Oi! Det hørtes både hyggelig og slitsomt ut 😆 Jeg gleder meg til vi skal på skogstur, planen var å få til en i helgen som var – men det fristet ikke med det været som var meldt.
  Etter så mange timer ute – DA er det godt å komme hjem til mat, kakao og pledd ja 🙂
  Ha en fortsatt fin mandag!

  @Guro: Hva hadde vi gjort uten Todd ♥
  Du er en ekte smågodt-kjenner du og ja 😎

  @Maria: Ja, vi drar til Nordbysenteret – og der handler vi stort sett på Maximat 🙂
  Så koselig å lese – tusen takk!

  @Hanne: Vi var der 09:45 – det er oss og pensjonistene som er så tidlig ute.
  Dumt vi ikke visste om det, så kunne vi hatt en date på Gottebiten!
  Takk – jeg og :mrgreen:

 12. Astrid

  Hei Kristine, jeg bare lurte på om du har noen gode og sunne frokost tips? Lunsj og middag får jeg til sånn ca , men frokosten er det litt verre med 😉

 13. Lille meg

  er det mulig å møte deg en dag på UNO for tilbakemelding og kommentar fra deg om jeg har det som skal til for stille opp i bodyfitness? ?
  vil gjerne møte deg dersom det er i orden for deg =)

 14. Veronica

  Jeg eeeeeeeelsker istid 4! sett den sånn 5 ganger på 2 uker haha 😀 ler like godt hver gang! Sid<3 Todd er så kul han 🙂 hehe Må til sverige snart selv, handle inn litt food! 🙂 uff var på kino i går, ikke spist godteri på sånn over 4 mnd, spiste ALTFOR mye. Nå har jeg IKKE lyst på godteri på 4 mnd til 😛 haha helt uggen i kroppen og små svimmel haha! blææ ^^ men var verdt det! så TED på kino 🙂 hysterisk morsom! må ses! 🙂
  Sushi er sushi! samma om det ser bra ut eller ikke vel 😀 haha

 15. Ingeborg

  Hei!
  Hvor finner du kalkunbacon og i hvilken matvarebutikk er det du kjøper den? Er det i frysedisken eller i vanlig kjøleavdeling? Har lett så mange ganger når jeg har vært i sverige, men finner aldri.

  Takk for svar! 🙂

 16. Lille Meg

  Takk for at du tar deg tid til å svare =)

  Jeg lurer på hva prisen på egg og kyllingfile er i sverige; feks 30stk egg og 1 kilo kyllingfile?
  Håper på svar 🙂

  ps. Har du noen gode tips og råd for handel i sverige, kostilskudd, tørrvarer, krydder og mat?
  du får meg alltid til å smile når jeg leser bloggen din.

Det er stengt for kommentarer.