Kjøttrull og Polaris jakke

Dette er en morsom og lettvint måte å tilberede en rett med karbonadedeig på, og den vil definitivt falle i smak hos mannen. Det er liksom noe «mandig» over kjøttrull, og vi er jo en gjeng med barske, sterke jenter så den faller i smak hos oss også.

Kjøttrull med bacon og parmesan

1. Sett ovnen på 200 grader.
En pakke med karbonadedeig blandes med krydder, et egg, 1-2 ss bakepro og 1 ts fiberhusk. Klemmes flatt utover et bakepapir – bruk gjerne litt vann på fingertuppene mens du jobber den utover.

2. På med valgfritt fyll, og her kan du la kreativitet slippe løs. Jeg valgte å smøre philadelphiaost utover før jeg la på kalkunbacon, revet parmesan og purreløk.

Rull den sammen, legg i en ildfast form og inn i ovnen i ca 25 min.


Skjæres i skiver og serveres gjerne med ris/risotto – blitt helt opphengt i det.

Nam!

Jeg har aldri vært flink til å kle meg så godt i kaldt vær, i flere år gikk jeg med joggesko og olajakke om vinteren. Ja ja – jeg var fjortis og uviten. Mamma sukket oppgitt over meg, og pappa prøvde sitt ytterste å ta på meg hans eget sennepsfargede, rutete skjerf. Det prøver han for øvrig på fortsatt.

Jeg tok etterhvert til vettet, men investerte aldri i ordentlig varme jakker før inntil kort tid siden. Jeg har egentlig ikke noe god forklaring på det, akkurat som om at jeg ikke har noen god forklaring på hvorfor jeg aldri har brukt ordentlige treningsklær og sko. Latskap?
Men nå tar jeg igjen for det tapte, og skal aldri fryse igjen.

Derfor får dere se enda en jakke;

En Polaris jakke fra Röhnisch. Varm, god – og vinterhvit!

Den finnes også i andre farger her – jeg har for øvrig en str 38

Så nå kan snøen bare komme! Eller kanskje ikke.. den kan vente til jul for min del.

En treningsfri dag og i kveld blir det Looper på kino – ha en fortsatt fin fredag!

20 tanker om “Kjøttrull og Polaris jakke

  1. avatarKjersti

    Jeg blir så imponert over fantasien og variasjonen på maten Kristine! Dette skal prøves en av de nærmeste dagene! 🙂

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lovelyliller.com: Flinke mammaen din 🙂
    Jeg fikk øynene opp for kjøttrull først i fjor, enkelt og godt!

    @Kjersti: Takk for det! Ja det må du gjøre, og jeg må si at enten bacon eller ost (helst begge deler) anbefales på det sterkeste.

  3. avatarLM

    Tror du det fungerer med kyllingkjøttdeig? Jeg tåler ikke rødt kjøtt, men med kylling er jeg redd den går i oppløsning før jeg får den inn i ovnen, men du har kanskje testet? Det ser så innmari godt ut 🙂

    Gratulerer med seieren forrige helg, og takk igjen for en fantastisk flott blogg. Jeg finner massevis av inspirasjon her med alle mine allergier 🙂

    God helg 🙂

  4. avatarElisabeth Vega

    Nam! Du er så kreativ! 😀 så kjempe godt ut! 🙂
    Og du er så utrolig vakker!! Det sier jeg sikkert ofte i komentarene mine… haha, kan ikke noe for at du er så fin!
    Ha en utrolig bra helg! 😀

  5. avatarchristine

    Haha, samma her :)Men no har eg ei jakke for kvar minusgrad, tjukk dunjakke, mindre tjukk dunjakke, parkas, og regnjakke x 2. Bur ein i bergen så bur ein i bergen!:) Kanskje er det alderen 😉 God fredag til deg 🙂

  6. avatarCecilie Lykke

    Nam! Hadde kjempelyst til å teste denne da du postet den første gang, men har blitt litt glemt i alle andre oppskrifter. MEN jeg skal uten tvil prøve dette en gang til uka 🙂

  7. avatarLill Adriana

    Ohh.. det var også en fin jakke. Og den finnes i blå også. Tror du den vil være varm i kaldeste vinter? Er det en ren vinterjakke?

    kos til deg 😉

  8. avatarTherese

    Hei!! Må si jeg elsker oppskriftene du legger ut, og denne var heller ingen skuffelse! Utrolig godt!! 😀 Jeg prøvde riktignok med litt annet fyll, og det skal definitivt lages igjen!
    Du er inspirerende, både når det gjelder trening og mat, det skal du ha! 🙂

  9. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Guro Eriksen: Nesten så jeg gleder meg til vinteren kommer :mrgreen:
    Takk – ja, jeg vet!

    @Maja Nordic: Jeg så litt ut som en liten jente ja 😆 Veldig god middag!

    @Jenny: Aw takk – håper du hadde en bra helg!

    @LM: Det har jeg ikke testet, men jeg vil tro det går greit med eggehvitte og litt ekstra fiberhusk som bindemiddel 🙂
    Tusen takk!

    @Elisabeth Vega: Det er kjempegodt! Aw tusen takk ♥
    Håper du hadde en fin helg søta!

    @siljes’fremgang: Helt nydelig 🙂

    @christine: Haha, bor man på vestlandet må man sikre seg mot all slags vær ja. Nå har jeg faktisk en skikkelig jakkegarderobe selv, kort, lang, vest.. i det hele tatt, la det snø liksom! :mrgreen:

    @Sabrina: Så hyggelig å høre, takk for det! 😀

    @Cecilie Lykke: Ja, det må du gjøre! Det er jo så lettvint 🙂 Og ikke minst saftig og godt!

    @Lill Adriana: Fôret og varm vinterjakke ja, av polyester (ikke dun). Vind- og vannavvisende.
    Jeg kommer i hvert fall til å bruke denne jakka (og et par til) om vinteren 🙂
    Kos!

    @pappilotta:
    Som du skrev og så på det andre innlegget – jeg har allerede sikret meg den vesten 😀
    Gode og fine klær!

    @Therese: Hei! Så bra at det smakte! Og fyllet kan man som sagt variere med 🙂
    Tusen takk!

  10. avatarKristine

    @Trine: Jeg pleier å hive oppi mye forskjellig; paprikapulver, gurkemeie (eller curry), spisskummin, oregano, chili, salt, pepper og litt kanel (prøv!)
    😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *