The girl can eat

Lørdagen var egentlig helt perfekt, men vet dere hva jeg angrer på?
At jeg ikke dro den brune, slitne ræva mi opp til hovedinngangen og hang litt ved proteinbarene – da kunne jeg jo kanskje ha fått møtt noen av dere bloggleserne og.
Neste gang!

Her er noen svar på spørsmål jeg fant på forrige innlegg;

Hvorfor brunkrem?
Fordi scenelyset er så sterkt at det visker ut alt som er av definisjoner, markeringer og separasjoner – kort og godt blir musklene mindre synlige, så kraftig brunfarge må til. Dessuten er vi – sett ut ifra et kunstnerisk perspektiv – muskuløse bronsestatuetter

Hvorfor håndballklister?
For å klistre fast bikinien, den er nemlig svært liten og trang enkelte steder..kremt. Og når man står og vrir og poserer så vil man gjerne at den skal holde seg på plass.

Hvordan får du brunfargen av igjen?
Den går heldigvis av med såpe og litt skrubb, nå har jeg bare en ganske fin solbrun farge igjen.

Nordisk?
Jeg vet ikke.. Har ikke hørt noe fra noen, og fristen går visst ut i dag.

Hvor er den rosa buksa fra?
X-life – selvfølgelig! De får inn flere av den i slutten av oktober.

Hur känns det i kroppen med diet osv som ju ändå innebär en stress för kroppen, med tanke på ditt hjärta och så?
Jeg har hatt perioder nå mot slutten hvor jeg har kjent det ekstra godt, men ikke på langt nær så ille som det har vært på foregående dietter. Det har nok mye å gjøre med at det psykiske stresset er langt mindre.

Jeg har lært kroppen min å kjenne godt, og tar en pause når det blir for mye – men jeg føler meg veldig frisk om dagen!

Noen sier at sjokolade ikke er så godt om man ikke spiser det på en stund, kan du bekrefte eller avkrefte?
Sjokolade er ALLTID godt – jo lengre siden, dess bedre. Dessverre (heldigvis?)..

Apropos – jeg var så smart å kjøpe inn et «lite» godterilager i dagene før NM. Eller, jeg bestilte faktisk spesialsjokolade fra USA for å være pinlig nøyaktig. Jeg har en forkjærlighet for peanøttsmør og sjokolade sammen, og det kan de der for å si det sånn.

Er dere klar over at denne snickersen finnes;

Eller disse M&M’sene;

Iiiih!
Så da kan dere tenke dere hva forrett, kveldsmat og dessert har vært disse to dagene..
Sushi var som sagt middagen på lørdag, og i går ble det Peppes Pizza;

En til hver, haha!

..men det er oppskrytt. Altfor salt og fettet ligger som små sølepytter i osten – jeg liker fett, men det finnes grenser liksom. Ingenting slår en hjemmelaget pizza!

Jeg har med andre ord spist veldig mye, av helt feil mat og ikke balansert i det hele tatt.

Trykk i kroppen får man om ikke annet..

SportsBH herfra .
Jeg skal ha en pause fra kroppsbilder nå kjenner jeg, gud så lei dere må være nå.

Nå ble dette litt se-så-flink-jeg-er-som-spiser-usunt, men da vet dere i hvert fall at jeg på ingen måter spiser sunt og rent til enhver tid. Jeg er både stolt og flau over dette :mrgreen:
Stolt over hvor mye jeg egentlig klarer å hive nedpå av junk – og det uten et snev av dårlig samvittighet, men samtidig flau når jeg kommer på at jeg har en blogg som omhandler det helt motsatte.

Uansett – jeg er klar for en balansert hverdag igjen med masse sunn, proteinrik, kreativ og deilig mat!
Håper dere er det og?

Starter denne mandagen med gylne kyllingnuggets og ris;

Kyllingfileter skjæres i passende biter, vendes i et vispet egg, deretter i en blanding av mandelmel og finrevet parmesan.
Salt og pepper over og stekes i olje/spray til gjennomstekt og gylne, serveres gjerne med litt kokt ris til.


Jeg har lenge hatt planer om å lage en hjemmelaget sweet chilisaus med yaconsirup, men har ikke fått gjort det enda.
Noen av dere som har prøvd det?

45 kommentarer til “The girl can eat

 1. Linda

  De så gode ut de nuggetsene 🙂
  Spennede med hjemmelaget chilisasaus, har aldri prøvd 🙂

  Sjokolade er alltid godt ja, helt enig der. Er mest glad i mørk sjokolade jeg. Nam nam.

 2. Kristin

  Åh masse god mat og snop!! 😛
  Jeg er litt som deg; liker å kose meg med sjokolade og annen mindre «sunn» mat av og til….men det er alltid deilig å komme inn i de normale og sunne vanene igjen også 🙂

  Ser nå ut som formen din fremdeles er tipp-topp, tross litt sjokolade 🙂

 3. Marianne

  Synes det bare er gøy med kroppsbilder for det gir så mye «stå-på-vilje»!!:0) Fortsett med det!.. Du er like nydelig innvendig som utvendig( slik jeg som bloggleser oppfatter deg i hvertfall) Ha en fortsatt glittrende dag:)

 4. camilla

  hvor bestilte du godteriet fra? og så du hadde bilde av twinkies forrige innlegg, er de bestilt samme sted? de ser så gode ut.
  Og gratulerer så mye med seieren, det var virkelig fortjent.

 5. Kristine

  Hva tenker jeg med – legge ut dette uten å opplyse hvor jeg har kjøpt det!! :mrgreen:
  E-bay jenter! E-bay har alt (twinkies og Camilla) 😎

  @Marianne: Tusen takk 😳 ♥

 6. Inger Celine

  Gratulerer så mye med seieren! Jeg var så heldig og få se deg på scenen. Heiet på deg! VISSTE at du ville komme langt, du så flott ut og ikke minst selvsikker! Jeg skal selv stille i bikini neste år og du er til inspirasjon. :mrgreen:
  Du fortjener all junken, men selv synes jeg alltid det er ekstra godt å gå tilbake til sunn mat etter slike perioder.. 😉

 7. Anja

  De nuggetsene så kjempegode ut, men Er du ikke lei kylling en liten stund fremover?? Jeg er glad i kylling, men akkurat den kjøtt-typen kan fort bli for mye av det gode. Og du har jo spist «tørr» kylling nesten hver dag den siste tiden (hvis jeg forstod deg riktig)?

  Ellers så er jeg IKKE lei av kropps og form-bildene dine. Er bare SÅ imponert og inspirert av deg!

 8. Henriette

  Håper det blir Nordisk!! Hadde vært såå gøy å følge deg i enda en konkurranse, du nydelige jente:)
  Den kroppen din er virkelig imponerende, WOW du er flink!

 9. Mille

  Hei
  For en inspirasjon du er!! Og gratulerer så mye med seier 🙂
  Har du noen tips til hva en kan spise ( alle måltider) for å gå ned i fett prosent. jeg trener normalt, 3- 4 ganger i uken. Ønsker å få strammet opp magen, og spesielt lårene.
  Tar gjerne i mot tips til mat og trening ;-p

  Kjempe inspirerende blogg Kristine

 10. Gunnhild

  😯 Oh my god for en fantastisk kropp du har!! Ikke slitt med form/kropps bilder! Det er sykt motiverende for min del!! Du ser A M A Z I N G ut<3 heier på nordisk! 😉

 11. Elisabeth

  Gratulerer med en meget velfortjent seier 🙂

  Har du en link til der du bestiller sjokolade fra på Ebay? Det er så mange forskjellige der, og jeg er helt grønn på å finne hvem som ser «riktige» ut.

 12. jeanette

  om du liker peanøttsmør og sjokolade, så vil jeg anbefale deg disse, du har sikkert allerede smakt dem men det er min favoritt…

  http://www.google.no/imgres?q=reese%27s+peanut+butter+cup&hl=no&sa=X&biw=1280&bih=573&tbm=isch&prmd=imvnse&tbnid=FDwGsu_uETntWM:&imgrefurl=http://cuppycakesmore.blogspot.com/2012/09/homemade-peanut-butter-cups.html&docid=P1n15t9jDEcYmM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/-t5ByzJj_kYU/UFhfDzmuXmI/AAAAAAAAAoE/A4cFwtfvrEQ/s1600/reeses-bigcup-lg.jpg&w=637&h=500&ei=iBJzUKHiPMei4gS38oGYBw&zoom=1&iact=rc&dur=471&sig=106759806255964060935&page=1&tbnh=116&tbnw=152&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:5,s:0,i:85&tx=113&ty=76

 13. Jessica

  Stort grattis till din seger! Det e verkligen så grymt 😀
  Du har en fantastisk blogg, som verkligen sprider energi och kärlek till träning och mat. Din blogg har en ton som är väldigt ödmjuk, trots dina fantastiska prestationer. Hatten av till dig, du har verkligen lyckats och jag hoppas du fortsätter att sprida energi och att du når dina mål du har i livet 🙂 Stor kram

 14. Pia Emilie

  Du er så utrolig skjønn og det er så fantastisk inspirerende å lese bloggen din hver dag! Du er så flink til å vise hva det egentlig handler om, nemlig det å være sunn, frisk og sterk. Samtidig som du viser at det ikke er nødvendig å presse kroppen til det ytterste å kutte ut alt som er godt (eller usunt), selv om man ønsker å oppnå resultater, du er et sunt og sterkt forbilde for meg og sikkert mange andre jenter, og sikkert noen gutter også!

  Gratulerer så mye med seieren, det fortjente du virkelig! 🙂

 15. Hanne

  Jeg fikk helt hakeslepp da jeg så bildet av snickersen din her om dagen, de hadde nemlig ikke jeg fått med meg 😯 Godt du vet å kose deg, og jøye meg for en form dagen etter junkfood-mania 😯 Jeg må (dessverre?) si meg enig med deg ang kjøpepizza, det er bare ikke like godt som hjemmelaget.. En eller to ganger har jeg fått en Dolly/Peppes som har vært helt fantastisk, men som regel er det ikke så godt som forventet.. Jaja, mer lyst på sunn mat er jo bra!

  Hadde håpet at det ble nordisk også på deg, hmm 😉

 16. Ida

  nordisk hadde jo vært kjempegøy:) du er jo i knallform, så det kunne nok ha godt veldig bra 😀

 17. therese

  Om jeg setter inn en stor order på iherb, hvordan er det da med toll? Det er jo frakt til 10 dollar om man bestiller for over 60.. men om det koster skjorta å få det inn i norge er jo ikke det lønnsomt.?!
  Er det tollavgift, eller kun moms? 🙂

  NB: You’re my inspo! Takket være disiplin og dine oppskrifter har jeg mister all babyvekten (18 kg) på 3 mnd!!:D

 18. Janicke

  Ryktene om at sjokkis blir mindre godt etter lengre pause er nok sterkt overdrevet. Selv har jeg aldri gått lenge nok til å teste påstanden 😉 .
  Nam, nam:-)

  Mvh Janicke L.

 19. Kristine

  @Mira: Det er så godt med sjokolade!
  Takk for det 😀

  @Lovelyliller.com: Viktigste er at det smakte godt 😀

  @Inger Celine: Tusen takk! Og lykke til mot bikini-debut!
  Enig, man blir fort lei.. men etter 5 sunne hverdager er jeg alltid klar for en litt usunn lørdag igjen 😛

  @Henriette: Nå tror jeg faktisk det er for sent.. 😐 Men jeg skal alltids klare å inspirere til trening og god mat uansett – forhåpentligvis!

  @Mille: Tusen takk for det!
  Jeg anbefaler jo all den gode, proteinrike maten jeg legger ut her da 🙂 For å gå ned i fettprosent må du ligge i et kcalunderskudd, så det gjelder å spise god og variert mat som holder deg mett lenge. Styr unna tomme kalorier/matvarer som inneholder hvetemel og sukker i hverdagen.

  @Gunnhild: Tusen takk!! 😳

  @Elisabeth: Takk for det!
  Jeg har ikke direktelink dessverre.. men søk opp ‘peanut butter snickers’ (om det er den du vil ha), og sortert etter billigste! Send gjerne en melding til selgeren om at han skal sende det som en gave.

  @jeanette: Oh yes, been there done that 😎 Til og med som en stor sjokoladeplate! 😯

  @Jessica: Åh dette var trivelig å lese, tack så mycket!! Stor kram

  @Pia Emilie: Ja, balanse! Og alle må finne sin egen, jeg er veldig opptatt av det for det er så godt å kjenne seg trygg på seg selv og sine valg 🙂
  Tusen takk ♥

  @Kristin: Haha, ja DET MÅ DU FAKTISK 😆
  Takk! Men jeg begynner å bli lei av meg selv liksom, hehe.

 20. Michelle

  Sjokolade er ALLTID godt, helt enig! :mrgreen: men når det kommer til junk, så er ikke det langt så godt nå, etter en del år med sunne vaner. Kroppen har liksom blitt vant til sunne hjemmelagde pizzaer (og andre retter).. Som du sier så er Peppes (& co) oppskrytt! 😉 Mener jeg da, alle er jo forskjellige 😛
  Hvordan er forresten prosessen for deg når du går fra konkurranseform tilbake til vanlig (om du skjønner hva jeg mener)? Jeg har liksom alltid tenkt at det for noen kanskje må være litt vanskelig..
  Håper du har hatt en fin mandag 😀

 21. christine

  Det er noe jeg alltid har lurt på som hadde vært veldig flott å fått svar på 🙂 fra start til slutt: hvor mye koster hele prossesen? Alt med personlig trener, program, kosttilskudd, bikini, smykker osv? Jeg har tenkt å stille i fremtiden, 2-3 år. Da er jeg trolig student enda, så hadde vært greit å vist om jeg burde begynne å spare eller noe 🙂

 22. Hege

  Bare digger bloggen din! Følger med hver dag. Gratulerer igjen så mye med seieren. 😆 Når du vant tenkte jeg : » Yes, vi vant!! » hehe 😛

 23. Elisabeth Vega

  ÅÅ nam! Du har virkelig fortjent all den gode maten asså! Du er helt rå! Jeg ser virkelig opp til deg, Kristine! 🙂
  Bare et par spsm angående konkurranse; Hvor gammel må man være for å delta?
  Får man være med vist man er lavere enn 163? Må man gå på dietter når man skal konkurrere?
  Sier det igjen: Du var FANTASTISK på scenen!
  Ha en kjempe fin uke! 😀

 24. Christina

  Jeg tror ikke det går an å bli lei av DEN kroppen..! Og så sitter den på en fantastisk jente i tillegg 🙂

 25. Kristine

  @Hanne: Den er så ufattelig god!
  Nei kjøpepizza er virkelig oppskrytt, men mest av alt fordi den blir så utrolig salt.
  Tror Nordisk utgår for min del gitt.

  @Ida: Jeg ser for meg at jeg hadde blitt for soft og puslete denne gangen (til tross for at jeg har vunnet nordisk før) 🙂

  @therese: Det er mva og toll, så ta gjerne kontakt med selger i forkant og få han/hun til å sende det som en gave (eventuelt skrive at verdien er $30 eller noe) – det har funket for meg 🙂
  Oi, gratulerer – så flink du har vært!

  @Janicke: Jeg har gått ganske lenge til tider, men det fungerer ikke sånn for meg heller – sjokolade er alltid godt 😎 Jeg vil ikke at det ikke skal være godt heller jeg da.

  @Michelle: Enig, det er noe med mengdene salt og fett som gjør det hele litt småkvalmt. Da er det bedre å lage selv og pøse på med fyll og ost etter ønske 🙂
  For min del er dette med å legge på seg igjen ganske greit av to grunner;
  – jeg spiser det samme som på dietten, bare større mengder og innfører lørdagsgodt igjen. Ingen store endringer altså.
  – jeg liker tanken på at former og rumpe kommer på plass igjen, og ikke minst styrke og energi.
  Og kanskje aller viktigst – ikke tenke eller overanalysere, bare la det komme naturlig. Sist, men ikke minst, ikke kjempe for å opprettholde en unaturlig (scene)form.

  @christine: Oi, det kan jeg ikke svare på for her er det store forskjeller. Jeg har blant annet ikke brukt penger på coach, treningsprogram, diettplan osv fordi jeg gjør alt selv. Videre kommer det an på hvor du bestiller drakter og sko fra, om du har sponsor eller ikke osv. Men at det går en del tusenlapper er det ingen tvil om.

  @Hege: Hehe, så søtt – men vi gjorde virkelig det, tenkte på blogg og alt når jeg vant.

  @Elisabeth Vega: Tusen takk ♥
  Man må være 18 år for å delta, og høyde spiller ingen rolle.
  Man må gå på diett ja, det er ingen som har (eller burde ha) en sceneform året rundt. Det aller viktigste er at man har opparbeidet seg en fysikk som stemmer med bodyfitnessidealet, og både vet og ser at man har over gjennomsnittet med muskelmasse slik at man har noe å vise frem etter endt diett. Det er en lang og tøff prosess som man må tenke godt igjennom før man setter igang 🙂
  Ha en flott uke du og!

  @Kesia, Balanser kostholdet- en kake i hver hånd§: Er så fornøyd med at jeg har klart å bygge ørlite grann på de pipestilkene jeg hadde sist 😀 Takk!

  @Christina: Right back at ya! 😀 ♥

 26. Hege

  Hvis du ikke hører fra «dem», så la de høre fra deg! Du er absolutt i form til Nordisk, kjør på!! Lett å si fra sidelinjen selvsagt, men skal i alle fall heie det web-en tåler:)

 27. Silje

  Hei og gratulerer så masse med seieren, du imponerer og motiverer. Jeg har lyst til å starte med fitness i konkurranser men har liksom ikke kommet i gang. Har noen spørsmål som jeg lurer på:
  -Hva er hel barbering og hvor gjør man det og hvorfor?
  -Hvor fikk du tak i drakten din hen? Synes den var superfin!
  -Er jentene stort sett hyggelige mot hverandre eller er det ikke sånn?
  -Synes du var god til å gå på høye heler, noen tips?:-)
  -Virket som du hadde større «fordeler» enn de andre, jeg har selv også operert – er det noe dommerne vektlegger?

  Klem, S

 28. Chassi

  Ikke pause fra kroppsbilder, du er N.Y.D.E.L.I.G! Tusen ganger gratulerer! Igjen! Du får det nesten til å se lett ut, men det vet jeg at det ikke kan være. Dette er ekstremsport jo. 🙂

  Ha en super tirsdags! Kos!

 29. Kristine

  @Anja: Nå spiste jeg noe annet både på lørdag og søndag, så kylling gikk greit i går. Dessuten er det STOR forskjell på tørr kylling uten noe til og saftige nuggets. (Spiste det uansett bare i 3-4 dager).
  I matlaging er krydder, smak og tilbehør det som utgjør en rett i mine øyne. Kylling trenger ikke å være bare kylling 😀
  Og takk forresten!

  @Hege: Jeg lurer på om jeg skal si meg fornøyd med NM i denne omgang 😐 🙂

  @Silje:
  – Man barberer vekk (så og si) alle hårene på kroppen slik at huden blir glatt og kan males brun – ellers blir hårene man har veldig mørke, ikke noe fint. Jeg lar riktignok de små dunene på armer osv være i fred.
  – Takk! Jeg bestilte den på saleyla.com
  – Ja, jentene er stort sett hyggelige mot hverandre. Vi er alle slitne og glade for å kommet så langt som til konkurransedagen, og støtter hverandre. Unntak vil altid finnes.
  – Takk for det, det kan jeg nok takke 20 år med ballett/dans for. Kan ikke si så mye annet enn øve, øve, øve!
  – Du kan lese mer om hva dommerne vektlegger her:
  http://www.kriweb.no/2010/10/06/bodyfitness-en-bed%C3%B8mmingssport/

  @Chassi: Tusen takk!
  Det er hele meningen, det er D.R.I.T.T.Ø.F.T men skal se lett ut 😎
  Takk i like måte <3

  @ANders & Linda: Kan ikke beskrives, må smakes :mrgreen:
  Tusen takk!!

 30. Ai.

  Hei, Kristine!
  Gratulerer! Av alt du har skrevet om konkurransen og forberedelsene, så likte jeg best noe du skrev om Todd.
  At han ikke bryr seg om hva du har gjort eller hva du har vunnet. Det rørte meg fordi jeg tenker det samme om mitt eget «barn», en 12 år gammel hund.
  Jeg tapte en veldig viktig konkurranse, og har brukt lang tid på å reise meg igjen etter det. Konkurransen var veldig hard, mye mer erfaren og med flere gull i bagasjen fra før.
  Da er det herlig med dyra som rett og slett gir blanke f.. i hva man presterer!

 31. Veronica

  Kos deg!! Vel fortjent! Du ser så syyyykt bra ut, håpet aldri du slutter å legge ut formbilder 😉 Kan jeg spørre hvilken størrelse du bruker i Better Bodies buksa?

 32. Gina

  For all del, ikke slutt med kropps- og formbildene, du ser F-A-N-T-A-S-T-I-S-K ut 😛

  Gratulerer også så massemasse med velfortjent seier og påfølgende etegilde, vet du, jeg synes det er så utrolig bra at du forteller om at du spiser usunn mat også, det gjør det liksom litt mer menneskelig og ikke en med utrolig beinvilje, selv om jeg jo har skjønt at du liker søte saker også, men det har jo som oftest vært hjemmelaget. Lang setning..men du skjønner kanskje hva jeg mener.. ❓

  Og jada, ebay = supert!

 33. Kristiane

  Bloggen din omhandler mye sunnhet ja, men det er jo sunt å være usunn av og til! Det er forskjell på å ha et sunt forhold til mat (som du har) og utelukkende ha et forhold til sunn mat. Flink jente/dame er du;) Du er så inspirerende og positiv, blir alltid glad av å besøke bloggen din, selv om jeg på ingen måte driver med fitness (eller egentlig noe særlig trening i det hele tatt akkurat nå)

 34. Kristine

  @Ai.: Kunne ikke ha vært mer enig! Dyr og små barn – de kunne ikke ha brydd seg mindre, de er bare opptatt av å elske og bli elsket.
  Todd var mest opptatt av at jeg skulle rydde doen hans da jeg kom hjem brun og sliten etter en lang (positiv) dag med mange inntrykk, så da var det bare å lystre :mrgreen:

  @Cecilie Lykke: Enig, ingenting slår hjemmelaget pizza. Tror jeg liker så godt at man kan bestemme akkurat hva man vil ha på, masse ost osv 😎

  @Veronica: Tusen takk! 😀 Har den i str S.

  @Kristine: For å ikke være så altfor stygg – den ROCKET i munnnen 😆

  @Gina: Tusen takk 😳
  Jeg har vært åpen og ærlig om min sukkeravhengighet siden jeg startet denne bloggen, så jeg er absolutt menneskelig.
  For å være helt ærlig: jeg har aldri spist sunne desserter i helgene, det er forbeholdt hverdagen – men det er meg 😉

  @Kristiane: Hva som er sunt er veldig subjektivt, og i min verden er jeg som deg – ja takk, begge deler. Liker ikke å være ekstrem hverken den ene eller andre veien, selv om jeg kanskje blir oppfattet som ekstremt sunn i forhold til mange fordi jeg ilker å lage all maten fra bunnen av 😀
  Ta deg en gåtur i høstværet – all aktivitet er bra for kropp og hjerne!

Det er stengt for kommentarer.