Dagen før dagen

NB! Kjedelig snikksnakk om konkurranseforberedelsene mine..

I dag har jeg da tatt den berømmelige (og sære) helkroppsbarberingen, skrubbet litt og lagt på et lag med farge. Det blir et til senere i dag, kanskje to, og så ett siste i morgen før jeg går ut på scenen.
Jeg skal lime på negler (her tar vi det enkelt) senere i kveld, og grytidlig i morgen skal jeg sminke meg – og det er kanskje det jeg synes er morsomt ved dette.
Selv om det ikke akkurat er vanlig festsminke vi snakker om her, så er det alt rundt dette med å dolle seg opp – noe jeg sjeldent gjør til vanlig. Det er derfor jeg gjør alt dette selv, jeg synes det er så gøy!
Jeg lar allikevel hår og diverse være vanlig, jeg vil fortsatt se ut som meg selv – og jeg liker det litt enkle.

Jeg har fortsatt ikke øvd noe særlig på poseringer eller t-walk, men jeg har gjort det mye i tankene mine så der sitter det – og det er det som er viktig for meg.

Vannet er kuttet og jeg spiser kylling uten noe hverken på eller til. Karbohydratene, som blir litt annerledes denne gangen, venter jeg som vanlig med til fanden har fått sko på beina i morgen (altså grytidlig). Ikke at jeg kommer til å få sove noe i natt uansett.

Nugatti og peanøttsmør sist gang

Senere i dag skal jeg på innveiing, ikke for å veies – men for å måles. For min del er det veldig spennende, for jeg er hakket over 168 cm. Jeg vet altså ikke hvilken klasse jeg vil ende opp i før jeg står og får målepekeren oppå hodet kl 18.

Jeg trodde faktisk jeg skulle la dette med konkurranse gå upåaktet hen, og har stort sett holdt tanker og følelser rundt dette unna bloggen siden jeg startet dietten, men nå blir det sikkert litt mye snakk om NM og bilder derfra et par dager fremover. Så beklager det til de av dere som er sultne på noen gode mattips – men de kommer!

Inntil da kan jeg friste med svin og kinakål


..kylling og grønnsaker

Tenkte jeg skulle være flink til å ta bilder (og kanskje filme?) i dag og i morgen – for så å samle det i et eget innlegg om denne lille store morgendagen senere. Alt ifra hvordan denne dietten har vært i forhold til de andre, tankene, maten, kroppen. Jeg aner jo ikke hvordan det vil gå, så det kan hende det blir en kort oppsummering sånn sett – men den kommer!

Formen kunne ha vært skarpere, men jeg gir allikevel kroppen min skryt for å ha holdt ut. Huskeliste er skrevet ned, bagen er halvveis pakket – og Todd vil aller helst ligge oppi den. Ta han med som en lucky charm kanskje?

.
Tusen takk for mange hyggelige lykkeønskninger forresten, det settes stor pris på skal dere vite!

Og til min fine familie og forlovede som hver av dere enten har ringt, skrevet, kommet innom eller vært der for meg i dag 

175 kommentarer til “Dagen før dagen

 1. jeanette

  gratulerer så med velfortjent seier i dag,du var helt fantastisk på scenen…Var en fryd og se på deg.Du er rå flott…Ha en super kveld med noe godt og spise:-))

 2. Chikita

  YEAYH !! så fantastsk!! GRATULERER så masse med seiereen 😛 velfortjente !! stå på – du er sååååå flink , og sundt forbilde!!

 3. Hege

  Gratulerer så mye, skjønne du! Du ser fantastisk ut og er et utrolig bra forbilde 🙂 Sender en klem <3

 4. Hanna

  Gratulerer så mye med seier i dag! Vi var og heiet på deg, du var utrolig flott på scenen! Håper du nyter seieren 🙂

 5. Marianne

  Gratulerer!

  Du klarte det igjen. Supert!

  Takk for at du er eit sunt forbilde – gøy at det lønner seg.

 6. Camilla

  Hurra, hurra, hurra! Gratulerer så mye, Kristine! 🙂 Du er rett og slett vidunderlig! 🙂

 7. Christina

  GRATULERER VAKRESTE!!! Du er bare så flott at jeg har ikke ord.. Jeg ble så stolt at jeg begynte å gråte skikkelig, weird I know.. Kan ha sammenheng med at jeg er på diett på fortsatt 😀

  Jeg er utrolig imponert over hva du har klart å få til den siste tiden til tross for mye motgang. Du er så sterk og flott!!

 8. Eirik

  Gratulerer så utrolig mye!Du er et veldig godt forbilde for folk der ute.Her ser vi at den går an å nyte mat/livet generelt,og samtidig ha en sunn kropp.

 9. Thea

  Gratulerer så mye med seieren, Kristine!! Helt fantastisk å se deg på scenen, du er så flott 🙂

 10. Henriette

  GRATULERER SÅ MYE! Hadde ikke anledning til å se på, men når jeg så resultatlistene hoppa hjertet mitt når jeg leste ‘Kristine Weber’ på 1 PLASS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  :D:D:D:D:D:D

  Og få til dette, med mye motgang, er helt utrolig!
  Håper du er uendelig stolt av deg selv. MAGISK!

 11. Mats-Henrik

  Har gleda meg i hele dag til å sjekke resultatene! Utrolig hyggelig å se at du stod øverst på pallen igjen. Er mange som unner deg dette og håper at du klarer å nyte det 😀 Tusen takk for en flott og balansert blogg, som viser at man kan nå toppen uten å ta helt av. Må takke spesielt på vegne av meg og en godt bekjent som sliter med spising iblant og da er det alltid deilig å titte innom her, for her er det balanse 😉

  Må bare avslutte med å si at det gleder meg helt inn i hjerterota at DU vant.

 12. Marthe

  Gratulerer så mye med seieren i dag! Di er helt utrolig rå!! FOR en inspirasjon du er, Kristine!

 13. Julie

  Flink du er:) nydelig finalebikini! Et litt personlig spørsmål kanskje, har du silikon i puppene? De er så fine selvom du ikke eier fett andre steder:)

Det er stengt for kommentarer.