Emosjonell berg- og dalbane

Det er både rart, fascinerende og skremmende hvor mye mat og kosthold har å si for psyken, eller rettere sagt mangel på det. Legger man til en solid dose med trening, selvpålagt stress, søvnmangel og tankevirksomhet så har man det jeg vil kalle en liten emosjonell ustabil klump.
Jeg tror jeg begynner å nærme meg en nå.

Derfor må jeg bare poengtere viktigheten av: Spis maten deres!
For sunn, sterk og glad blir man definitivt ikke uten, det er helt klart.

Min legitime grunn for å gå imot dette akkurat nå er som dere vet konkurranse, og nå er det bare to dager igjen.
Jeg gruer meg, og gleder meg.. Jeg er trist og glad om hverandre. I full kontroll det ene øyeblikket, og en forskremt hare som ikke vet hvor den skal hoppe i det neste.

Det er bare å hoppe i det!

Tenk at det er tre år siden allerede, det føles både så kort og lenge siden. Det var aldri meningen at det skulle gå så mange år mellom konkurransene, men skjebnen ville det visst slik og jeg tror det var helt rett.

Dette tror og håper jeg for denne gangen:

– Ingen buing i salen, er man uenig kan man tenke hardt istedet

– At jeg kan vise en mer komplett fysikk til tross for en noe mykere look
– En bedre stemning backstage

Vi er der alle for samme grunn, nemlig å oppnå våre personlige mål og drømmer – så masse lykke til alle sammen!

Sånn ellers har jeg vært ute og handlet inn det siste jeg trenger, bling-smykker og bananer.
Planen nå er å fortsette med;
..kylling..

..torsk..

..eggehvitter og proteinpulver..

 Dere ser at jeg virkelig prøver her? :mrgreen:

Denne kosten blir i hvert fall jeg smågal av etter fem dager, anbefales ikke.

Ha en fin torsdag!

49 kommentarer til “Emosjonell berg- og dalbane

 1. Trine

  Er det noen som buer skal jeg kvele de med en banan.
  Du er fantastisk uansett, herreguuud som jeg heier på deg! 😀

 2. Hanne

  Nam, nam, der kom den tørre diettmaten, ja :mrgreen:
  De siste timene kommer til å gå så fort, så her gjelder det å ta det mest mulig med ro og gjennomføre oppkjøringen riktig slik du vet du kan 🙂

  Håper også på en bedre stemning generelt enn sist gang, dette skal være show og moro, ikke en arena for kranglefanter 😀

 3. BeaG

  Bra innlegg! Og som jeg gleder meg til å følge med på konkurransen! Monn tro om denne blir vist på nett også? 🙂 stå på! Dette blir spennende ❗ ❗ ❗

 4. Michelle

  Jeg er stolt av deg og alt det gode du sprer gjennom bloggen. Jeg tror faktisk ikke du vet hvor god inspirasjon og forbilde du er! 😉 Buing i salen? really?? har aldri sett en slik konkurranse før, men hvem i alle dager gjør det?! Man heier jo, ikke buer! 😕
  Masse lykke til de siste to dagene, kan ikke forestille meg alt som preger tankene dine nå! u can do it 😉
  Stor klem

 5. Ida T

  Når det gjelder de nevnte punktene, får en virkelig håpe at det har skjedd en del i løpet av de siste 3 årene. Dere som har guts nok til å gjennomføre det her, trenger alt annet enn negativ stemning, det er helt sikkert:) Gleder meg på dine vegne at du straks er i mål, og at den maten og mengden du helst foretrekker snart står servert. Nok en gang, lykke til flotte, inpirerende Kristine:)

 6. Cecilie

  Jeg vil bare ønske deg all verdens lykke til, Kristine. Vi vurderer om vi skal dra og se, men uansett gleder vi oss til å se bildene. Husk at utfallet av konkurransen bare er en del av det hele (og det er jeg sikker på at du er bevisst på). Vi vanlige folk synes du har en fantastisk fysikk, og det er nok mange som gleder seg til å se deg på scenen igjen.

  Lykke til!

  Cecilie 😛

 7. Lene

  Jeg har fulgt med deg en stund nå. Ramlet innom siden din etter at jeg googlet litt rundt mat-tips. Må si jeg har blitt umåtelig imponert over både mat og blogg innlegg – for jeg er nok innom daglig å leser. Synes du gjør en kjempegod figur (bokstavelig talt!) og du virker som en jordnær og nøktern jente. Jeg skjønner at medaljen også har sine baksider… Ikke at det teller i selve konkurransen til helgen, men du har i alle fall min «stemme».

  MASSE LYKKE TIL – MÅTTE DU DRA I LAND DETTE! :mrgreen:

 8. Gunnhild

  Kunne såå ønske jeg hadde anledning til å komme og se !!
  masse masse lykke til! 😀
  Vises det på nett noen plass?:)

 9. Martine

  Fine, flotte, sterke Kristine! Du er helt fantastisk. Jeg elsker hvordan du klarer å variere innleggene dine og alltid få meg til å bli helt målløs av beundring. Jeg ser virkelig opp til deg og gleder meg til å heie på deg under NM! Ingen buing i salen, nei 🙂 LYKKE TIL, vakre deg <3

 10. Lisbeth

  Håper alt går bra, jeg heier på deg!!! 😛
  Ble så rørt, lei meg og sint da jeg leste gjennom noen tidlige innlegg da jeg oppdaget bloggen din. Etter det har jeg vært en fast leser; men jeg håper jeg slipper å lese innlegg som dem igjen.

  Du er råflink, stå på 😉

 11. Eilin

  Du er så utrolig flott Kristine!
  Følte at det var bra stemning bak scenen på NO, så tror og håper at ting har forandret seg siden du stilte sist 🙂

  Uansett, masse lykke til! Vi snakkes kanskje backstage 🙂

 12. Bolla

  Dersom noen skulle bue kan du jo bare pusse Bolla på dem? 🙂 Jeg er rett over 1.60 høy, i underkant av 60 kg, så rent fysisk er jeg ingen trussel. MEN jeg er i stand til å skrike på selv en død mann dobbeltsidig tinnitus :mrgreen: Det er mitt fremste våpen :mrgreen: Jeg kan dessverre ikke komme på lørdagen, men stiller gjerne om det skulle være noe i ettertid, moahahahaaaa 😛

  Dersom det er ustemning backstage må du prøve å ikke høre det. Spydigheter og drittkommentarer faller som regel på sin egen urimelighet.

  Jeg er så innmari glad for at du presiserer viktigheten av å spise riktig. Det er sånne forbilder som deg den oppvoksende slekt av Pippi langstrømper trenger 😉

  Lykke, lykke, lykke til! Jeg trampeklapper enda!

 13. chikita

  uansett buing/dårlig stemning, – hev deg over det og kjør ditt egent løp!! Du er en vinner, folk som ikke takler det er dårlige taper. det er deres problem, ikke ditt. Men,- 95 % av alle bekymringer er forgjeves (heldigvis), så gled deg og nyt dagen 😉 Prestasjonene dine har du alleredre all grunn til å være stolt av !! Stå på – du gruser dem 😎 klemmer

 14. Marthe

  Masse lykke til!=D Jeg heier på deg! HURRA!
  Stå på, og gled deg til en skikkelig matorgie når du er ferdig! 😉
  Hvis noen lager dårlig stemning, go to your happy place, positive tanker! Tvitvi! =D

 15. Elisabeth Vega

  Stay strong <3 Har troa på deg! Du kommer til å klare deg kjempe bra! 🙂 gleder meg til å se hvordan det går! Du er virker virkelig som en super person, og jeg beundrer virkelig holdningen din til mat og trening! Du gir meg virkelig motivasjon til å ikke følge slike teite ''dietter'' og slik. Jeg hater når folk skriver slike ting som ''du må gjøre slik og slik for å gå ned i vekt, eller for å bygge muskler''. Det er jo ikke sikkert det fungerer på alle, for alle er jo forskjellige.. Derfor elsker jeg å lese bloggen din!
  Stå på, vakre deg <3

 16. Anniken

  Synd å si det men godt at vi er flere som har det slik nå disse dagene før konkurransen :mrgreen: Eller kanskje heller; flott å si og å se at vi er flere, for det er jo et sunnhetstegn, tross alt, at vi vet at vi ikke fungerer skikkelig uten ordentlig mat! 🙂 Det gikk greit forrige uke før Norway Open, all tvilen ble døyvet av spenningen over å stille første gang, men denne uka kom oppoverbakken… Jeg har møtt mitt alter ego de siste dagene, og hun liker jeg ikke du… PMS x 100… Jeg fantaserer ikke lengre om sjokolade etc, bare om å spise NORMALT. Mengder av sunn mat, når jeg har lyst på, ha overskudd, rund rumpe og være meg selv, for meg og for alle rundt. Men snart er vi der, so let’s enjoy the moment imens! 😀
  Lykke til Kristine, jeg gleder meg til å se deg på scenen!

 17. Crisie

  Du er en utrolig fantastisk dame! Hvordan noen kan være sure mot deg kan jeg ikke skjønne. Heia deg i helgen! Stå på og ha det gøy! 🙂

 18. Lina

  Stå på siste dagen flinke deg 🙂

  Jeg gleder meg veldig til å se deg på og baks scenen 🙂 Jeg skal være delegat, så hjeg håper vi sees der 🙂

 19. Pappa

  Snart står du på scenen (igjen), treningen og alt slitet blir historie og du vet du har full støtte fra alle oss som har fulgt fremdriften din. Du er en vinner, uansett utfallet av konkurransen. Vi gleder oss. Håper jeg kommer hjem i tide. Stor klem!

 20. Emilie

  Jeg føler med deg å være emosjonell i ubalanse. Man blir gal av så lite mat! Du ser knallbra ut og håper du får en god opplevelse på lørdag 🙂

 21. Oda Kristine Lomås

  Lykke til! Uansett hvordan det går i morgen er du et supert forbilde, og du ser fantastisk ut 🙂

 22. Gina

  Dette klarer du, Kristine, hold ut! Vi heier på deg alle sammen, om enn fra våre hjem rundt omkring i verden 😉

  Masse lykke til og fortsett og spre treningsglede og sunne matvaner her inne, du er en knall jente!

 23. CKL

  Lykke til i helgen! Skulle gjerne vært der og sett på, men det kan jeg nok ikke. Streames det på treningsforum.no eller sånt noe?

 24. Tone

  Ønsker deg masse masse lykke til.
  Husk at du har mange som heier på selv om de kanskje ikke er tilstede.
  Veldig spent på oppdateringer iløpet av helgen.
  Heia Kristine;))

 25. Oda

  Ja mat har helt klart noe å si for psyken! I forbindelse med vektreduksjon fullførte jeg tre dager med å kun spise torsk.. 500g daglig uten tilbehør og krydder! Åh fy fader så tøft det var, kan si det fikk frem 😈 i meg!! Men så stolt over å ha fullført det! Mistet 3 kg på denne kickstart kuren! Ønsker deg all lykke, flotte Kristine! you go girl 😉

 26. christine

  Dårlig stemning backstage altså? 😉 diettmåltidene dine ser faktisk hel fantastisk ut 🙂 ikkje lenge igjen no, masse masse lykke til 🙂

 27. Fineliner

  Nei, det er ikke gøy å kjenne på og merke at kroppen og hodet forandrer seg til det destruktive etter uker med for lite næring. Forhåpentligvis(eller jeg føler det STREKT på meg) så kommer du ut av de banene etter endt konkurranse:)

  Jeg håper du går av med seieren jeg, rett og slett! Jeg gleder meg så sinnsykt til i morgen og søndag, om å lese om hvordan det har godt, siden jeg ikke får muligheten til å være der.

  Masse lykke til, fine deg:)

 28. Liv-Tone

  Det har vært veldig spennende å følge deg på veien til konkurransen! Og jeg skulle ønske jeg kunne sett deg på senen også. Men det får jeg desverre ikke til. Men jeg skal krysse fingrer for deg likevel! Og håper på å få se deg på senen en annen gang i stedet.
  Skjønner godt at man kan bli tullete de siste dagene i grunn. Og man ser da virkelig hvor viktig dette med kost er!
  Ønsker deg masse lykke til! Skal ha deg i tankene!

 29. Iben

  Lykke til! Go Fitnessbarbie :mrgreen: Denne gangen hører du nok bare positive tilrop fra alle fansa dine.

 30. Charlotte I

  Masse lykke til!! Jeg kommer til å sitte hjemme og heie på deg, da jeg ikke skal til Oslo 🙂 Håper det blir en kjempefin dag for deg, du er nydelig!

  Gleder meg til å se masse bilder! Skulle virkelig ønske jeg kunne vært en av de som trampeklapper når du entrer scenen 🙂

 31. elisabeth

  Masse lykke til imårn, Kristine! Har fulgt deg siden du starta med bodyfitness og gleder meg veldig til å se deg på scenen igjen nå.(live, fra salen selvsagt!)

  Jeg er ikke i miljøet(lengre), men kjenner en del og følger div blogger, og jeg tror nok at det har forandret seg litt mtp stemning og hvordan folk er mot hverandre. Fitness har virkelig vokst de siste årene, og jeg tror, eller jeg VET, at du har en stor del av æren for det. Du inspirerer utrolig mange jenter, og gutter, og du har vist at man kan gjøre ting på mer utradisjonelle måter og likevel lykkes. Mange veier til Rom. Du har vist at man kan være jentete, dopingfri, sterk, myk og tøff i ett, og at man kan ha et normalt liv utenfor konkurransene.

  Heia deg!

 32. Lise

  Lykke til, Kristine!

  Synes det er utrolig gøy at du skal stille! Jeg begynte å lese bloggen din for 1,5 år siden, og hadde aldri lest en fitnessblogg før. Vil bare si at du har inspirert og motivert meg masse! Du har fått meg til å synes at synlige muskler på jenter er kult, og har inspirert meg til å begynne å trene tung styrketrening. Jeg tror du kommer til å gjøre det kjempebra i morgen!

  Stor klem fra Lise

 33. Grete Hatlen Hansen

  Hei Kristine! Ønsker deg lykke til i helga, håper du får en flott opplevelse og et ønskelig resultat 😉 Det er med stor interesse jeg ganske tilfeldig har begynt å følle med på hva du skriver og gjør i bloggen din 😛 Jeg har vært en ganske aktiv dame selv for mange år siden, så det er med stor iver jeg følger deg. Jeg har stor interesse for din treningsform og har selv vært ganske aktiv inntil jeg av helsemessige årsaker måtte gi meg. Liker godt dine kostholdsoppsett og de kan man jo følle uansett trening eller ikke 😛 Gleder meg til å se bilder fra konkurransen 😉 Jeg heier på deg ❗

Det er stengt for kommentarer.