1-2-3 ferdig!

Nå legger jeg ikke så mye tid og kjærlighet i min egen mat, i hvert fall ikke like mye som jeg gjør til min kjære – men det er ikke dermed sagt at jeg ikke nyter det altså. Det går bare litt raskere, litt mer på autopilot.

Tre raske;

Omelett med spinat og ost

Pisket egg og eggehvitter med litt vann, spinat, lett-ost og cherrytomater over. Stekes et par minutter i panne, deretter inn i ovnen på 200 grader i 15-20 min.

Tilbehør til kjøtt eller fisk

Ovnsbakt brokkoli og kålrabistenger med cottage cheese

Stor tacotallerken

Tacokjøtt oppå et lass med tagliatelle, spinat og masse grønnsaker. Det kommer kanskje ikke frem på bildet, men det er en gedigen porsjon med vomfyll – best man blir mett på lite nå for tiden.

Nervene før NM neste helg holdes i sjakk ved å tenke at jeg gjør mitt beste, og kan ikke gjøre noe med noen andre enn meg selv – og ikke minst, jeg skal ha det GØY. Jeg skal faktisk det, det er jo det som er poenget her.

Jeg er imidlertid der hvor jeg føler meg stor med pump på trening – og kjempeliten hjemme.

Alt er som det skal være med andre ord!

20 kommentarer til “1-2-3 ferdig!

 1. Elisabeth Vega

  Kristine, du ser helt smashing ut! Fyfader :O du er virkelig et forbilde for meg! Du kommer til å gjøre det kjempe bra neste helg 😀 du er rå!! Stå på vakre deg <3

 2. Rie

  Jeg tror du klarer det rigtig flot.
  Du er så sej og smuk.

  Fantastisk at læse din blog – også om Todd 🙂

 3. Ina-kristin

  Hvilken klasse er det du skal delta i? Du er forresten rå, alle filmene jeg har sett fra Norway open ble bare med tankene «oj, hun var flott! ….men kristine ser bedre ut..!»
  Du er herlig, min største inspirasjon!

 4. Marianne

  Nydelige du:) stå på.. Hvem strl er vesten din??skal kanskje bestille og tror at vi er ca samme i strl:)

 5. Hanne

  Etter bildene å dømme har det skjedd mye med formen på kort tid her, bra jobba!! 😀
  Ble litt satt ut over størrelsen på bf-jentene (ikke debutant), hadde helt glemt hvor store mange av de som stiller i Norge er. Fantastisk flotte damer, men litt store for bf etter min oppfatning av regelverket.

  Det er bra du at du er god på dette med lavkalorimat, vomfyll må man ha 😎 😆

 6. Michelle

  helt riktig, det viktigste er at du skal ha det GØY! Vi er tross alt bare mennesker hele gjengen 😀 Heier på deg 😉

 7. charlotte

  Hej 🙂
  Tak for en fed blog elsker at følge den:)
  Du må meget gerne tage et lille kig på min blog http://www.charlottethomsen.com den handler om min vej til body fitness 2013:) du må også meget gerne lægge ud et link på din blog af mig.. jeg har lagt et lenk ud af dig på min side:)
  på forhånd tak:)

 8. Kristine

  @Elisabeth Vega: Åh takk 😳 Formen er ikke helt der jeg hadde ønsket (mage/lår), men det får gå – det skal bli gøy uansett!

  @christine: Det går både fort og sakte 😯 Tusen takk!

  @Rie: Takk for det! Skal legge ut bilde av Todd snart ♥

  @Silje: Takk! Og i like måte du 🙂

  @Katrine: Takk for det! 😀

  @Ina-kristin: Det blir enten BF +163 eller BF +168 (jeg er nemlig rundt 168, så jeg er usikker). Det får jeg vite på fredag!
  Haha, å nei.. jentene var flotte, og jeg må jobbe hardt for å klare å matche dem.

  @Lovelyliller.com: Tacosalat er alltid en vinner! Voldsomt til pump og muskellys den dagen 🙂

  @Marianne: Jeg er rundt 36/38 til vanlig, vesten er i 38 da de er litt små i str 🙂

  @Hanne: Jeg mener fortsatt det jeg har skrevet om i alle år, og det er at «råskap, grovt, separasjoner og tørrhet» ikke er riktig i bodyfitness. For alle del, de har jobbet knallhardt for det, men det tilhører (classic) bb.
  Det er opp til hver av oss å finne ut hvor vi passer best 🙂
  Klart, det lover jo godt for en pingle som meg.

  @Hanne: Takk! Jeg er helt enig, og kunne vel ha gjettet det på forhånd – men forhåpentligvis finner de en klasse som er mer egnet for dem slik at de får uttelling for det arbeidet de har lagt i denne livsstilen.
  Nå er det hovedfokus på proteiner og vomfyll, mer enn noen gang :mrgreen:

  @Michelle: Nettopp! Tuusen takk!

  @charlotte: Lykke til med bloggpromoteringen! 🙂

 9. Bolla

  Kristine, Kristine, Kristine!

  Nå har du jaggu meg snart gjort det igjen 🙂 Du har utstått en lang og hard prøvelse og bevist for deg selv og halve kongeriket at du er en av de tøffeste damene Bolla vet om :mrgreen: :mrgreen: Du er morgendagens Pippi og dette kommer til å gå så fint!

  Jeg er så glad for at jeg kom over bloggen din! Tusen takk for at du er til. Jeg gir deg trampeklapp på oppløpssiden 😛

 10. Kristine

  @Hege: Skal gjøre mitt beste – tusen takk!

  @Bolla: Haha, takk Adele :mrgreen: Jeg trengte noen oppmuntrende ord fra deg nå kjenner jeg! Jeg kan kjenne trampeklappene helt hit 😎

  @Kristine: Jaa 😈

  @Cecilie: Den var også best 😀

  @Nina: Det er fake-pasta fra iherb.com (miracle tagliatelle). Smaker egentlig ingenting 🙂

  @katinka: Ja, bare hiver sammen paprikapulver, salt, pepper, cummin (spisskummin), curry og litt chili.

Det er stengt for kommentarer.